Topp 8 Wooden Door Designs | Stiler på livet

Dører i dag er laget med både tre og plast, men på slutten av dagen for å oppnå den sterkeste døren er mulig tre det beste. Tre har blitt brukt i mange år, og nesten hver dør gjennom hele verdens historie er laget av tre. Selv om glass også kan brukes til å lage en dør, er det bare ikke så trygt å ha en fullt gjennomført sterk tredør for å beskytte hjemmet ditt.

Wooden dører kommer i mange former og størrelser, og det finnes en rekke tre som du kan bruke selv om teak har alltid vært førstevalg for alle typer tre dører. Å få riktig tredør til hjemmet ditt, kan ikke være en lett oppgave, da det er så mange design å velge mellom, men det er noen favoritter som gir en utmerket tredør til ditt hjem. Gitt nedenfor er noen flotte tre dører for å hjelpe deg med å gjøre et bedre valg-

1. Solid Wooden Classic:

Tre door designs 1

Massive tre dører er alltid noe å velge først fordi du ikke har en skjønnhet av skjønnhet, men de utstråler en følelse av styrke som ingen andre dører kan opprettholde. Klassikerne som alt annet er alltid noe du bør velge først og denne utrolige døren er testamente til det faktum.

2. Teak Made Designer Wooden Door:

Tre door designs 2

Dette er en annen stor dør som sikkert er et bevis på at teakdørene egentlig er de mest perfekte tredørene som er tilgjengelige i markedet. Døren er sterk, tykk, innbydende, insektbestandig og har evnen til å opprettholde ethvert design som du vil ha skåret inn i døren for å øke motefaktoren til ditt hjem.

3. Solid Wood Paneled Door:

den-solid-trepanel-4-4door

Dette er også en klassiker som er kompatibel med både teak og annet tre. Panelen gjort på døren er som per hva du vil og kan endres på noen måte som du vil. Dette er en base design som faktisk er ganske populær og brukes på både leiligheter og villaer. Kontorbygninger tar også opp ved hjelp av denne døren for ulike kontorlokaler.

4. Spyledør:

Tre door designs 4

Spyledøren er et annet svært populært dørdesign som langsomt har blitt mye brukt over hele verden. Den flush dør design ser enkel ut, men krever noe hardt arbeid å fullføre og vedlikeholde. For å imitere dette designet fullt ut, må en profesjonell snekker bli ansatt.

Se mer:  Doble dørdesigner

5. Advent of Glass:

Tre door designs 5

Glass kan brukes veldig bra med tre og dette designet er bevis på dette faktum. Glass som denne døren kan også opprettholdes på en rekke andre design av ditt valg fordi på slutten av dagen alle har et unikt valg i forhold til deres hjem.

6. Full Extravagant:

Tre door designs 6

Ekstravaganse kjenner ingen grenser når du har nok ressurser til å lage en flott dør. Selv om designen kan endres til ditt valg, er dette dørdesignet veldig populært. Døren kan gjøres med alle slags tre, men teak er det beste for å få det helt ferdig og sterk følelse.

Se mer:  Sikkerhetsdørdesignbilder

7. Designer Teak:

Tre door designs 7

Teak kan utformes på noen måte, og dette gjør det til et flott tre å bruke til en rekke dørdesigner. Mer enn at teak har en livstidsgaranti som gjør den motstandsdyktig mot nesten alt bortsett fra brann. Teak er også beskyttet mot termitter som er en veldig god måte å holde hjemmet ditt beskyttet.

8. Skåret tre:

Tre door designs 8

Det siste på listen, men ikke det minste utskårne treet, kan også bestå av teak eller annet tre og gjør plass for store dører som passer perfekt til kontoret eller hjemme.

Se mer: Dørglasdesign

Leave A Comment

− 1 = 1