Topp 7 Populære Stick On Bras og slitasje tips | Stiler på livet

De nye moteklæringene over de røde tepper gir oss i ærefrykt. Det er ingen overraskelse at avkjøringsbanen er ofte ganske fortryllende, vi kopierer dem blindt, bare fordi de er så mesmeriske. Nå krever mye av den nye kutte trendinnstillingen at du skal ha abstrakte kjoler, noen av dem er helt tilbakeløse, mens de andre bare har en veldig tett nakkelinje og ber deg om å rive midtveis hele vei ned.

Deretter er det de som vil at sidene skal vises mens dekker opp foran og bak. Hele punktet i denne artikkelen er å introdusere deg, denne revolusjonerende bh typen kalt pinnen på bh som bare har fronten av kurven dekket og uten noen stropper eller til og med bakkroken, kan dette hjelpe deg med å trekke av de dristigste utseende med letthet, å vite i tilfelle uhell, din bh er der for å støtte deg.

Hvordan å bære Stick On Bra?

Pinne On Bra 21

Å bære bh er ganske enkelt, selv om det ser ganske komplisert ut, utseendet. Nå før du kjøper en, sørg for at du kjenner din kopp størrelse godt, siden hele bh er basert på ingenting annet enn koppene. Også, aldri bruk fuktighetskremer eller body lotions siden det gjør det vanskelig for grepet. Sørg for at du tørker, fjern plasten og fest stykket i henhold til kurven, glatt ut det som et klistremerke. Når du er ferdig kan du enten kaste dem eller vaske og bruke dem igjen.

Populære Stick On Bras:

Her er vår topp 7 populære pinne på bras som følger oss.

1. Full Cup Stick On Bra:

Pinne On Bra 1

Dette er den grunnleggende nivåpinnen på spesielt godt egnet for et bakfritt utseende. BHen støtter lett inn i kurvene med full visning av koppene som gir den nødvendige støtten med en myk underledning for å skyve opp og gi kurven en strålende struktur.

2. Disposable Stick On Bra:

pinne on bras

Disse er et annet utvalg til pinnen på bh slags der disse bhene er disponible som er en engangs brukstype med et sterkt lim som holder brikken limt til kurvene dine. Når du er ferdig med å bruke, fjerner du av og kaster dem. Ikke bare er de fleksible, men de endres i henhold til kurven din, og gir den nødvendige støtten.

3. Deep Cut Winged Stick On Bra:

Pinne On Bra 4

Dette er en enkel kopppinne på bh, som er laget og mugg i form av en vinge, noe som gir deg optimal frontdekning med et lite snev av spaltning. Å holde ryggen fri, gir dette et mykt trykk mens koppene støtter vekten.

4. Silikon brudepynt på brystet:

Pinne On Bra 5

Staven på bras kommer også i et brudeområde hvor staven på koppene er vakkert dekorert, ofte i trykte mønstre eller snørebånd, som gir en virkelig fin, intim slitasje, mens koppene, basert på silikon, bare stikker på kurver som dekker hele kurven din. Når den er på plass, fest den fra forsiden. Dette er en av de beste pinner på silikon bras.

5. Deep Punch Stick On BH:

dyp plunge

Passer til de dype kappede klesplaggene der midtdelen krever display. Denne bh vil sikkert gjøre opp for støtte og dekning.

Se mer: Best Push Bra

6. Front Pasties Stick On Bra:

Pinne On Bra 7

Dette er et annet dristig trekk laget av mange en stjerne hvor bare fronten av brystene, fronten er godt dekket mens resten er på skjermen. Dette er vanligvis valgt for dristige utseende eller til og med for de risikable kjoler hvor du ikke vil ha et uhell å ødelegge dagen.

Se mer: Nursing Bras

7. med stroppen stikk på bh:

Pinne On Bra 8

Hvis du ikke er komfortabel med å sporte en stroppeløs og er redd for risikoen, denne gangen kan du velge denne pinnen på typer som lar deg sortere en åpen rygg uten at du trenger å bekymre deg for noen stropper.

Se mer: Gjennomsiktig stroppbremse

Jeg håper at det fremfor alt er fantastisk å holde på bras sammen med det på seg. Disse pinnene på bras er tilgjengelige i det indiske markedet.

Leave A Comment

93 − 89 =