Topp 7 Aroma Magic Hair Oljer | Stiler på livet

Olje er et svært viktig næringsstoff for hår. Dens bruk er viktig for å sikre god helsen til håret, stimulere vekst og forhindre håravfall. Masserer hodebunn med godt hår olje ikke bare beroliger sansene, men det nærer håret til å bekjempe store hårrelaterte problemer. Hårolje kan påføres direkte på tressene eller brukes til å forberede hårmasker.

Aroma Magic Hair Oljer:

Her er våre 7 beste aroma magiske håroljer for hårvekst.

1. Aroma Magic Revitalizing Hair Oil:

aroma magic hair oils

Aroma Magic oljer har vært svært gunstig for hårvekst og også forhindrer hårtap. Denne revitaliserende håroljen er infundert med timian og rosmarin som bidrar til hårstimulering og re-vekst. Konsistensen er middels, i motsetning til tykkere ricinus eller mandelolje. Den milde lukten av terapeutiske urter er veldig behagelig og slapper av sinnet. Finnes i lyse plastfarget emballasje, er denne Aroma Magic håroljen priset til INR 120 for en 100 ml flaske.

2. Aroma Magic Stimuler Blended Hair Oil:

Aroma Magic Hair Oil 2

Aroma Magic Hair Oil er lastet med godhet av rosmarin, cedertre og ylang-ylang essensielle oljer. Denne håroljen er veldig lett og gir ingen følelse av tyngde. Regelmessig bruk av denne håroljen reduserer i stor grad problemet med hårtap og andre hodebunnsinfeksjoner. Dette stimulerer blandet aromolje for hår har sterk aromaterapi duft, som avkjøler, beroliger og til og med beroliger hodebunnen. Denne håroljen er tilgjengelig i en liten brun fargeglassflaske og er priset til INR 500 for 250 ml.

Se mer: Aroma Magic Face Wash for fet hud

3. Aroma Magic Flaky Hair Oil:

Aroma Magic Hair Oil 3

Hvis du har problemer med problemet med tørr kløende hodebunn og flass, prøv dette Aroma Magic Flaky Hair olje og det vil definitivt hjelpe. Laget med en unik blanding av Rosemary, Cedarwood, Patchouli og Eucalyptus, er dette håret veldig hjelpsom i å kontrollere flass og lindre kløende hodebunn. Det fungerer ved å opprettholde den naturlige pH-balansen i hodebunnen. Det er priset til INR 350 for en 20 ml flaske.

4. Aroma Magic Orange Essential Essential Oil:

Aroma Magic Hair Oil 4

Denne aroma magiske oransje essensielle oljen er laget ved hjelp av celler som er tilstede i en appelsinfrueskinn. Den naturlige frukt ekstrakter er denne oljen tilbyr flere terapeutiske egenskaper som har en avslappende på sinnet. Masser hodet forsiktig med denne varme oransjeolje for å få en beroligende effekt på ditt sinn og kropp. Disse Aroma Magic essensielle oljene markedsføres for INR 350 for en 20 ml flaske.

Se mer: Aroma Magic Facial Kit for fet hud

5. Aroma Magic Hair Oil:

Aroma Magic Hair Oil 5

Som alle andre Aroma Magic oljer, er denne også laget av urteekstrakter og plantoljer. Den viser en søt ayurvedisk lukt som ikke er veldig overveldende. Det forhindrer tynning av håret ved å stimulere hårsekkene. Denne Aroma Magic Hair Oil er anbefalt for de som har tørt og sprøtt hår. Dette er et av de beste aroma magiske håroljene.

6. Aroma Magic Almond Oil:

Aroma Magic Hair Oil 6

Aroma Magic Almond Oil er en av de beste aroma magiske essensielle oljene. Laget med mandelekstrakter, nærer dette håret olje hodebunnen innvendig. Det gir også en meget beroligende effekt. Det markedsføres i en 120 ml pakke som er priset til INR 350.

Se mer: Aroma Magic Face Pack for fet hud

7. Aroma Magic Castor Oil:

Aroma Magic Hair Oil 7

En ideell hårolje for å stimulere hårveksten og gjøre tressene tykkere. Denne ricinusoljen er svært gunstig når du mister håret raskt. Denne Aroma Magic Castor Oil har en veldig tykk konsistens og kan også blandes med andre håroljer. Du vil kunne se forskjellen i tykkelsen på håret ditt etter få uker med søknad. Det er priset til INR 100 for en 100 ml flaske.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

3 + 4 =