Topp 6 Garnier shampoos | Stiler på livet

En kvalitetssjampo er et grunnleggende hygiene og pleiebehov. Garnier s ett merke som har vært i virksomhet i mange år nå, og leverer anstendig kvalitet og pålitelige produkter som tar sikte på å imøtekomme spesifikke krav til alle hårtyper. Nedenfor er en liste over de lettest tilgjengelige Garnier shampoo varianter i markedet som hjelper deg med å gi deg sunt utseende hår og også målrette spesifikke hårproblemer som: flass, livløs utseende og kjedelig hår, splitte ender, langsom hårvekst samt hårfall.

Beste Garnier sjampo tilgjengelig i India:

1. Garnier Fructis Triple Nutrition Shampoo:

Garnier shampoos 1

Garnier triple nutrition shampoo hevder å være beriket med godheten til naturlige oljer samt næringsrik frukt vitaminer. Denne trippel ernæringsformelen styrker håret ditt på røtter og gir en sunn glans til lengden av håret ditt. Den utsøkte duften av denne sjampoen er noe å se etter.

Det er priset til INR 95 for 175 ml

2. Garnier Fructis farvel Skadesjampo:

Garnier shampoos

Når du går utendørs, er det uunngåelig skade på håret ditt på grunn av eksponering for varme, UV-stråler, smuss og forurensning. Resultatet er at håret ditt ser kjedelig og usunn ut. Denne farvel skade sjampoen fra Garnier hevder å angre skaden i bare tre vasker. Regelmessig bruk av denne rike formelen som inneholder Amla-ekstrakter og aktive fruktkonsentrater bidrar til å tilsette glans i håret ditt og reparere de splittede endene, også.

Det er priset til INR 135 for 175 ml.

3. Garnier Fructis Fortifying Shampoo:

Garnier shampoos 3

Denne sjampoen inneholder en formel som har blitt beriket med vitamin B3 og B6-komplekset. De fruktbaserte alfa-hydroksysyrene som er tilstede i denne sjampoen, aktiverer og styrker hårets røtter. Konsistensen av håret blir jevnt og silkeaktig med vanlig bruk. Denne varianten av Garnier-sjampo inneholder en subtil Grapefrukt duft som er beholdt av hår for en stund, noe som gir deg en hyggelig følelse.

Det er rimelig priset på INR 50 for 80 ml.

4. Garnier Shampoo Plus Oil:

Garnier shampoos 4

Denne sjampoen har et klart utseende i forhold til det skumle hvite utseendet på alle andre Garnier-sjampoer. Denne varianten er mer egnet for tørt og krøllete hår som blir uhåndterlig etter sjampoing. Formuleringen gir styrke til hårfibre og gjør håret mykt å berøre. Den inneholder en effektiv kombinasjon av Shea olje, Avocado olje og Olivenolje.

Det er priset til INR 150 for 175 ml

Se mer:  Biolage sjampo for tørt hår

5. Garnier Fructis lang og sterk sjampo:

Garnier shampoos 5

Denne spesielle varianten kan hjelpe de som lider av hårtynning og hårbrudd, da det hjelper sløit og tynt hår ved å styrke det ved at det er anti-brytesystem og aktivt fruktkonsentrat. Regelmessig bruk av denne sjampoen hevder å reparere de splittede endene, forbedre tekstur av hår og hjelp til å vokse håret lenger. Dette passer for svakt hår som mangler glans, men kan brukes til alle typer hår.

Det er priset til INR 255 for 175 ml.

Se mer:  Johnson Baby Shampoos

6. Garnier Fructis Anti Dandruff Shampoo:

Garnier shampoos 6

Flass er et svært pinlig hodebunnsproblem som må behandles på en gang, mens en alvorlig en definitivt trenger profesjonell hjelp, kan mild til moderat flass være godt tatt vare på å bruke en pålitelig sjampo med en anti flass formel. Denne fra Garnier, bidrar til å rense hårbunnen godt og berolige huden over hodebunnen. Det hjelper til med å gjenopprette Ph balansen i hodebunnen, slik at den blir fri for overflødig tørrhet eller irritasjon. Det bidrar også til å holde lukten i sjakk. Den kremformede formelen gjør håret ditt silkeaktig, frizzfritt, håndterbart og opptil to ganger sterkere.

Det er priset til INR 150 for 175 ml.

Nå som du vet om alle varianter av Garnier-sjampo som selger der ute i markeder og på nettet, kan du velge.

Se mer: Dove Shampoos

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

+ 78 = 81