Topp 3 enkle å gjøre neglelakk hjemmefra Stiler på livet

Gratis tider i løpet av hele dagen like etter eksamen kan definitivt være litt bummer hvis du ikke har nok planer satt for helgen. Endelig har du lagt inn en to-dagers permisjon fra kontorarbeidet ditt, slik at du kan tilbringe litt kvalitetstid alene, og på denne tiden, mens du sitter på salongen din, stirrer du målløst på TV-en, lurer du på hvilken bedre måte å konsumere ferien på enn bare å bruke fritiden til å rengjøre huset og se litt mer TV.

Dette er grunnen til at vi har kommet opp med de beste tre hjemmet DIY negler kunst som kan la din kreativitet flyte og samtidig la deg sport noen galte design over helgen night outs.

Hva er DIY Nail Art?

lett to do nail art at home1

Til å begynne med først må vi bestemme hva som egentlig er denne DIY neglelisten? DIY står for gjør det selv og neglelakk er å tegne eller lage mønstre i neglene dine for å skape en stilig makeover for neglene, bortsett fra hverdagens kjedelige utseende. Disse DIYene ​​er morsomme å gjenskape og er lett nok, slik at du ikke trenger å fiske rundt for å få det perfekte utseendet. Her har vi topp 3 beste DIY-prosjektet for neglene dine som vil gjøre neglene dine utrolig flotte.

Den grunnleggende manikyr:

lett to do nail art at home2

1. Nå må du ha vært lei av å se perfekt manikyrte negler med hvite tips og blank overflate, og det er på tide at du får din mat bare ved å sitte hjemme. Dette er et av grunnleggende til å utforme neglekunst og også en av de vakreste og mest populære nail art-øvelsene.

2. For å starte, må neglene til denne neglekunsten være perfekt kuttet og arkivert, og derfor før arbeidet, suge neglen i varmt vann med såpeskinn. Dette ville myke neglene og rense dem også. Legg en dråpe eller to sitron i bollen for å fjerne flekker. Når du har gjort filen, må du ha neglene godt og deretter åpne pakken med neglestrimler. Med neglestrimler limer du dem til neglertipsene dine.

Du kan bruke cellebånd eller papirstrimler kuttet ut av magasiner for å se ut hvis du ikke har neglestripene. Når blokken er satt, bruk en hvit maling for å farge tipsene. De nyeste manikyrmønstrene bruker mange forskjellige farger for dette utseendet, som du også kan velge. Nå når toppdelen er ferdig, la den suge og deretter fjerne stripene.

3. Ofte fagfolk hjemme kan få utseendet ved å gjøre det gratis. Fjern og størr den hvite malen og begrens den kun til den utstående delen av neglene. Før dette kan det være lurt å bruke et underlag for neglene dine, og avslutt deretter med en blank topplakk.

Se mer: Hvordan gjøre fransk manikyr

The Magazine Nails:

lett to do nail art at home3

1. Nå er dette en flott tilnærming til neglene dine der du kan få vintagebladet negler trykt på neglene dine som faktisk er et veldig trendig utseende.

2. Her starter du med å legge til et vakkert spa på neglene dine. Varm opp skålen med såpevann igjen, og nyt deretter hendene dine i den. Dette vil fjerne rester av olje som igjen vil hjelpe deg med å holde design på neglene dine i mye lengre tid. Nå skal du begynne å rengjøre neglene dine og deretter påføre et underlag.

Det kan være gjennomsiktig og samtidig i en nøytral farge. Det spiller ingen rolle hva du velger, grunnlaget vil bare bli brukt til basen og ingenting annet. Når grunnlaget tørker, start med den primære fargekjolen. Siden de fleste av tiden er skrivingen i blader eller papirer i svart, anbefales det å velge et lettere primærlag, slik at bokstavene kan være bemerkelsesverdige.

3. La den andre kjolen tørke og mens du er på den, la bladmagasinet starte. Klipp små, nøyaktige firkanter for hver negle og før primærlaget tørker helt av, suge bladmagasinet i en tallerken med vann og fest dem til neglene dine. Pass på at papiret er ordentlig fast i spikeren. Når det tørker, kan papiret bli trukket ut, og du vil bli igjen med fantastiske magasinutskrifter. Nå lås utseendet med en topplakk.

Se mer: Dekorasjonsmaterialer

The Ombre Hues:

ombre hues

1. Når vi sier ombre, betyr vi vanligvis den myke overgangen fra en farge til en annen uten en bestemt linje ved fargeendringen. Endringen i fargen er myk uten en bestemt linje i overgang.

2. For å få ombrekkene, begynn med å suge hånden i en bolle for å myke utseendet og få det til å bli renere. Vannet suge ville definitivt fjerne eventuelle rester av oljer som ville la fargen sette seg godt inn. Når spaet er ferdig, tørk hendene dine og trykk deretter på naglene riktig. Begynn nå med et grunnlag som kan være gjennomsiktig eller naken i fargen. Tingen om ombre er, du kan enten bruke en eller to farger for å få utseendet. Begynn med å spre et stykke plast eller suge fri papir, og bruk deretter neglelakkbørsten til å slippe to eller tre dråper neglelakk på plasten. Bruk nå en tannpirk til gel i de to farger.

3. For å få dette utseendet, vil du trenge en svamp eller en bomullskule, helst en svamp for å få det nøyaktige utseendet. Nå begynner du å dyppe fargen i fargeblokken og deretter dab det forsiktig på neglene. En q-tip i nærheten kan hjelpe deg på dette tidspunktet for å rengjøre neglens ytre sider.

4. Et annet alternativ til dette utseendet er hvor du bruker en liten papirstrimmel og bruker neglelakk av det, og lim deretter stripen til neglene dine og se hvor vakkert fargen danner. Lås alltid utseendet med en topp glanset pels og avslutt den.

Se mer: Nail Art børster Navn

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

93 − = 89