Topp 25 Tradisjonelle South Indian Sarees | Stiler på livet

South Indian sarees er fra en annen liga helt. De kommer med forlokkende mønstre gjort på grensen, og alle ser så levende og fargerike ut som alle kvinner blendes ut av måten disse sarees presenteres på. Designerne fokuserer på å imponere folket ved å mate øyet med unike design som de nok ikke har gjort for noen andre saree. Hver saree har sitt eget unike sett med design. Fargene kan være de samme, men designene blir aldri kopiert. De kan improviseres, skjønt.

Tradisjonelle South Indian Sarees:

I denne artikkelen vil vi diskutere noen kule, syd-indiske designer sarees som kommer med forlokkende mønstre gjort på dem og er utformet for å imponere.

1. The White Allure South Indian Saree:

sør indian sarees

Det ser ut som en ganske enkel og vanlig saree, men hvis du ser på det, danner det litt tid, så vil du kunne se at mønstrene gjort på grensene er nok en av de beste tingene med dem, og du vil bli veldig imponert over slik de ser ut. Sareen vil være best egnet med en fargerik bluse og hva kan være bedre enn en rød bluse i dette tilfellet.

2. Den tunge silke sør indiske håndlove saree:

Sør Indian sarees 2

Denne sareen er improvisert fra noen av de beste tradisjonelle samt moderne designene i dagens verden for sarees. Mønsteret på kantene med den røde fargen og det gyldne kunstneriske arbeidet har den beste funksjonen om denne sarenen. Sammen med det ser den hvite fargen så levende og attraktiv på forsiden, og det er også en annen fantastisk funksjon om denne sarenen. Hvis du er på utkikk etter en anstendig saree denne sesongen som vil skille fra de andre kvinnene som har sarees, så kan dette sies å være de riktige tingene for deg.

3. Den hvite med Golden Borders Designer South Indian Saree:

Sør Indian sarees 3

Her er en saree som vil skape overskrifter når du setter den på. Det forlokkende mønsteret på grensen er det viktigste elementet i denne sareen som gjør det så attraktivt. Sammen med det, er det også design på den nedre og midtre delen. Alt dette kunstneriske arbeidet på dette rene hvite materialet gjør det ser veldig spesielt ut, og kvinner vil være mer enn glade for å dyrke det på kroppen. Det er noe veldig spesielt med denne sareen som gjør at den ser så attraktiv ut.

4. Den sørlige indiske Coimbatore Saree:

Sør Indian sarees 4

Her er en sørindisk saree som følger de nyeste designene i verden av designer sarees. Det rosa og gyldne blandemønsteret i denne sareen er den beste funksjonen, og det vil imponere noen ganske enkelt når de ser på den. Hvis du har behov for noe trendy, men det vil ikke være et show, så kan denne sareen sies å være de riktige greiene for deg. Det vil gå i hånd med en bluse med nesten samme farge.

5. The Simple Red South Indian Saree:

Sør Indian sarees 5

Her er en sørindisk saree som passer for alle menn og kvinner der ute. Utformingen at denne saree-sporten på grenseområdet er helt fantastisk, og den går hånd i hånd med et iøynefallende blomstermønster gjort på midtdelen av sareen. Dette er noe som kan bæres ved bryllup og andre lignende anledninger. Sareen er noe som vil blåse opp og vil være helt egnet for kvinner som tilhører alle aldersgrupper. Sareen er laget for å imponere, selv om den er sammenlignelig mindre avansert enn de forrige på denne listen.

6. Den blå Kanchipuram Sør-Indian Saree:

Sør Indian sarees 6

Kanchipuram er en av de beste varianter av sarees som kommer fra Sør-India. Disse sareene er helt autentiske og sport noen av de beste designene som kan gjøres på indian sarees. Denne er en ren silke saree og ser helt blendende ut. Det vil være fint for de kvinnene som forstår skjønnheten som ligger i det tradisjonelle indiske klæret, og kan også sport det effektivt. Denne sareen er det indiske klær for alle (kvinner). Det passer dine stylingbehov automatisk og får deg til å se utholdende enn noensinne.

7. Blue Cotton South Indian Designer Saree:

Sør Indian sarees 7

Når du ser komplekse mønstre gjort på forsiden av sareen, må du forstå at de er sørindiske sareer. Denne er ikke noe annerledes, og i stedet for å være en handloom saree, kommer den med en iøynefallende, intrikat og kompleks design gjort på forsiden. Sammen med det, er det noen påføring av fargen rød i denne sareen som passer perfekt til kroppen og gjør kvinnen ser helt guddommelig ut. Det vil fungere på samme måte for deg når du setter det på.

8. Dharmavaram Silke Saree:

Sør Indian sarees 8

Designet som denne sareen viser seg, er noe du ikke har sett før, muligens. De imponerende små designene på den nederste delen av denne sarenen, bruken av fargrosa på pallu sammen med den gyldne fargete vertikale designen, etc. er bare noen få av de fantastiske funksjonene i denne sarenen. Sareen ser så attraktiv også på grunn av materialet som brukes i utformingen av denne sareen. Hvis du sporter denne sareen riktig, så har du muligheten til å se ut som den vakreste kvinnen som har den mest attraktive sareen hvor du enn går med dette.

9. Den sørlige indiske brude Saree:

Sør Indian sarees 9

Dette er sannsynligvis en av de beste sareene for bruder der ute. Når du idretter en vakker sørindisk saree på bryllupsdagen, så kan ingenting gjøre deg mer vakker. Ikke din sminke, ikke juvelene. Du vil bli ser attraktiv mest på grunn av saree. Sareen har en vakker glans, og det er noe som nesten alle kvinner vil se på kroppen deres utgitt av et klærelement. Dette sørindiske klærelementet er noe som hver kvinne vil finne imponerende og vil muligens ønske å beholde den reservert for idrett ved spesielle anledninger.

10. Den ideelle sørlige indiske bryllupsreisen:

Sør Indian sarees 10

Dette er en bryllupssare som nesten alle sørindiske kvinner har slitt minst én gang i sitt liv. Det fantastiske mønsteret som er gjort på grenseområdet, kan sies å være et av de beste mønstrene til denne sareen. Den midterste delen er også ganske godt innredet.

11. The Pink South Indian Designer Saree:

Sør Indian sarees 11

Her er en designer saree som passer for alle menn og kvinner. Det forlokkende mønsteret som er gjort på denne sareen er sannsynligvis en av de beste tingene med denne sarenen. Det ser så kult ut på kvinnen, at hver kvinnelig seer vil forestille seg å sporte denne vakre sareen.

12. Maharashtrain South Indian Saree:

Sør Indian sarees 12

Denne sareen er laget med kombinasjonen av to forskjellige kulturelle saree mønstre. Det er faktisk en tradisjonell sørindisk saree som driver noen Mumbai vibes. Mønsteret på kantene og kantene er helt kult og egnet til sport med den attraktive bluse.

13. The Blue South Indian Alluring Designer Saree:

Sør Indian sarees 13

Her er en blå saree som ser helt kul ut av en avstand. Hvis du ser på det forsiktig, vil det se like vakkert ut, og kan fortsatt bli kalt en av de beste sørindiske sareene av all tid. Mønsteret som er gjort på det, er ekstremt attraktivt og er noe som vil overtale kvinner til å utøve det på kroppen.

14. The Wedding South Indian Shine:

Sør Indian sarees 14

Her er en oransje farget saree som kan sportes på bryllup. Faktisk vil det være en god beslutning å sport denne sareen ved et bryllup, siden det ble gjort oppmerksom på det formålet. Hvis du leter etter noe som gjør at du ser annerledes ut enn de andre denne bryllupsåret, så kan dette sies å være den perfekte tingen for deg.

15. Designer South Indian Pink and Yellow Saree:

Sør Indian sarees 15

Her er en kombinasjon av to av de vakreste farger, ifølge kvinner noensinne. Sareen sport noen vakre vibes sammen med den fargerike bluse med vakre halskjede design. Det kan sies å være noe som passer for alle kvinner der ute som røtter for South Indian dette bryllupet i år. Dette er en populær brude saree i den sørlige delen av India.

16. Deep Maroon Silk South Indian Saree:

Sør Indian sarees 16

Her er en saree at alle kvinner der ute vil foretrekke seg på seg. Mønsteret sportet av denne sareen i frontdelen er verdt å nevne, og er noe du finner helt egnet for deg selv. Sareen kan sportes på bryllup eller bli reddet for flere spesielle anledninger. Uansett hvor du bærer den, på grunn av de forlokkende mønstrene vil du være sentrum for attraksjonen.

17. Den hvite tradisjonelle sareen:

Sør Indian sarees 17

Her er en sørindisk saree som sporten farge hvit. Saree fungerer sannsynligvis for alle kvinner som vil se enkle og stole på deres indre skjønnhet som er ansvarlig for deres tiltrekning. Når du er sportslig denne sareen, representerer du på en eller annen måte de fantastiske saree-designerne i Sør-India. Det harde arbeidet som er implementert i utformingen av denne sareen, er tydelig fra det allure som er sport.

18. The White With Gold Boarder Saree:

Sør Indian sarees 18

I likhet med den forrige, kommer denne også med en vakker hvit farge på kroppen, og de smarte mønstrene som gjøres på grenseområdet kan også holdes ansvarlige for at denne sareen ser så attraktiv ut. Måten denne sarenen vises av kvinnen i dette bildet er ganske imponerende, og når du bærer denne sareen effektivt, vil du også kunne se det samme eller enda vakrere.

19. Den Røde Allure Pallu Saree:

Sør Indian sarees 19

Her har vi en veldig fin rød saree som kommer med et fantastisk mønster gjort på pallu-delen. Det er noe som nesten alle kvinner der ute vil finne foretrukket for seg selv og vil ha på nesten alle hendelser eller anledninger. Den gyldne fargen gir den en annen form for glans og gjør det enda mer tiltrengende enn det noen gang kunne ha vært ved å bare sporte den røde fargen.

20. Blå og Beige Sør-Indian Saree:

Sør Indian sarees 20

Dette er en av de beste moderne versjonene av South Indian Sarees. Den leveres med et veldig attraktivt design gjort på kroppen ved hjelp av små stiplede mønstre. Hvis du ser forsiktig ut på kantene, vil du se at noen beige fargemønstre også brukes til å dekorere denne hele designer saree.

Se mer: Billige og beste Sarees

21. Den flerfarget bomull Zari Designer Saree:

Sør Indian sarees 21

Her har vi en av de aller beste flerfarget sarees av all tid. Mønsteret som denne saree-flekkene er så attraktivt at alle som ser dette vil falle for det. Vil du se ditt beste ut? Dette er riktig for deg.

22. De stilige sørindiske sareene:

Sør Indian sarees 22

Dette er noe som er helt forskjellig fra de som diskuteres opp til punkt nr. 10. De forskjellige farger som denne saree-sporten er helt fantastisk, og kan sies å være en av de fineste tingene der ute. Designene har endret overtid. De er ikke mer tradisjonelle, men de er ganske nyskapende.

Se mer: Siste indiske sarees

23. Tradisjonell South Indian Wedding Saree:

Sør Indian sarees 23

Her er en bryllupssare som passer for alle saree-elskere der ute. Det forlokkende mønsteret som denne saree-sporten sannsynligvis er på grunn av grense-delen og den eve-farende oransje og beige blandede basisfargen.

24. Den aristokratiske Røde Sør-Indiske Saree:

Sør Indian sarees 24

Her er en av de fineste sørindiske sareene av all tid som kommer med fristende design gjort på den. Mønsteret som det idretter med det gyldne arbeidet på den røde basen er sannsynligvis en av de fineste ting om denne sareen som er veldig imponerende.

Se mer: North Indian Saree Styles

25. Den gule sør indiske saree:

Sør Indian sarees 25

Her er en sørindisk saree som passer for alle menn og kvinner der ute. Det er noen små, intrikate mønstre gjort på den gule kroppen av denne sareen som sporter små, intrikate mønstre.

Hver saree har sitt eget unike sett med design. Fargene kan være de samme, men designene blir aldri kopiert. De kan improviseres, skjønt. I denne artikkelen har vi diskutert noen kule South Indain designer sarees som kommer med forlokkende mønstre gjort på dem og er designet for å imponere.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

− 1 = 1