Topp 25 rikeste kvinne i verden | Stiler på livet

Rikeste kvinner! Ja, vet du hvem som er på listen over topp 25 rikeste kvinner i verden? Alle vet at uten kvinner kan du ikke forestille deg verden. Som kvinner dekker vi autoriteten til å straffe oss selv, så vel som resten av den kvinnelige befolkningen, inkludert. En kvinne gjør nettopp samfunnet blomstrer og fortsetter å vokse.

I denne artikkelen kan du se listen over de 25 beste kvinnene i verden i tillegg til hvordan de bringer seg i formue. Derfor, les dette nøye og lær hardt arbeid for å samle ditt eget rike som muligens snart vil være verdt milliarder.

Rikeste kvinne i verden:

1. Christy Walton:

rikeste woman in the world

Christy Walton er nummer 1 i katalogen om rikeste kvinne i verden, så vel som rikeste kvinne milliardær i USA. Hennes nettoverdi er om lag 7,2 milliarder dollar. Hun er enke av John Walton arvet sine eiendeler etter at han har gått bort i en flykatastrofe i 2005. Vis igjen sin 2010-etikett som verdens rikeste dame, hun får en ekstra hit i sin skjebne på grunn av at hennes sentemanns tidlige venture i First Solar at delt opp nesten 500% i 2006 tidlig offentlig bidrag. Hennes viktigste andel av nettoverdien skyldes aksjer i Wal-mart pluss i First Solar Company.

2. Iris Fontbona:

rikeste women in the world2

Iris fontbona er også den rikeste kvinnen i Chile. Ta over rikdom fra hennes ektefelle; hun rangerer først i delstaten Chile i forhold til nettoværdi som er rundt $ 15,9B. Hun kontrollerer, sammen med sine slektninger, Antofagasta, en av de største kobberminene på planeten Jorden, samt eiendomsfirmaet Quinenco, som er landets nest største bank (Banco de Chile), det største shippingselskapet i Latin-Amerika (CSAV) og ledende brygger (CCU).

3. Anne Cox Chambers:

rikeste women in the world3

Anne Cox er den eldste rikeste damen i verden på denne listen som hun ble født 1. desember 1919, alder 97 år. Hun er sjefseier av Cox Enterprises. Hennes nettoverdi er 16,1 milliarder dollar. Cox Enterprises ble satt opp av sin far, James Middleton Cox, senere enn etter en avis fornavn Dayton Evening News. Hun var også en gang en amerikansk representant til Belgia under administrasjonen av Jimmy Carter fra 1977 til 1981.

4. Laurene Powell Jobs:

rikeste women in the world4

Laurene er ektefelle til sen oppfinner Steve Jobs. Hun overtar all sannsynlighet for jobber i Apple, Pixar, Disney, og mange andre små bedrifter. Hun møter den meget berømte Apple-medstifteren i en institusjon, og etterpå går det en middag med henne. Hennes Net Worth er funnet å være $ 14,1 milliarder.

5. Alice Walton:

rikeste women in the world5

Alice Walton er en av Wal-Mart legatene; individuelt besitter 410 millioner aksjer i det som fortsatt er en av verdens største organisasjoner. En tidligere aksjemarkedsanalytiker samt opsjonsforhandler fortsetter hun til forening og driver en investeringsbank, Llama Co. i 1988 som slutter ti år senere. Nå jobber hun som en nestleder, samt leder av midler i Waltons familieeide bank, og nettoverdi er $ 31,1B. I 2011 donerer hun hundrevis av millioner verdi av maleri til det nylig åpnede Crystal Bridges Museum of American Art.

Hun er svigerinne til Christy Walton sammen med den enlige datteren til Wal-Mart-skaperen Sam Walton, hennes nettoverdi står på store 44,9 milliarder dollar. Hun får sin velstand fra sin far, sen Sam Walton. Hennes viktigste ressurs for profitt er gjennom Wal-Mart. Times Magazine anerkjente henne som en av de mest ledende menneskene i verden.

6. Georgina "Gina" Rinehart:

rikeste women in the world6

Nettoverdien er 16,8 milliarder dollar, og hennes grunnlag for rikdom er gruvedrift i Australia. Hun er en av de rikeste kvinnene i Australia, så vel som i Asia. Hun er avkom av sent Lang Hancock, en gruveindustri. Hun oppnådde også selskapet fra sin far og nå det til nyskapende høyder. Gina posisjonerer seg alltid i rekord av mest innflytelsesrike kvinner i verden og også anerkjent som "Mining Billionaire".

7. Miuccia Prada:

rikeste women in the world7

Miuccia Prada er den tredje rikeste kvinnene i Italia med nettoverdien $ 2,7 B. Hun er født i den nest største byen Milano, Italia; hun tar over reins av stil selskapet Prada fra hennes mor. Hun er også på listen over mest innflytelsesrike kvinner. Hennes utdanningsgrad og utdanning er uimotståelig blant alle andre damer i denne katalogen. Hun har doktorgrad i pedagogiske vitenskap fra Universitetet i Milano.

8. Charlene de Carvalho-Heineken:

rikeste women in the world8

Hun er ølherregud av Heineken-merkevaren. Senere enn hennes far, Freddy Heineken døde for over ti år siden, fanger hun en eierandel på 25% i det nederlandske bryggeriet, og det er forutsigbart å ha en nettoverdi på $ 15,4 milliarder. Denne virksomheten har mer enn 170 kvalitetsmerker under navnet plus har en tilstedeværelse i 65 land over hele verden.

9. Johanna Quandt:

rikeste women in the world9

Hun er mor til Susanne Klatten og enke av tysk entreprenør Herbert Quandt. Hun er også en tidligere sekretær med 3. ektefelle av den sene Herbert Quandt, partneren hennes holder bilmesteren BMW i konkurs tidlig på 1960-tallet. Hun har fortsatt 17% av bilprodusenten fra BMW. Hennes barn, Stefan Quandt og Susanne Klatten, har også stor virksomhet i tillegg til også milliardærer.

10. Antonia Johnson:

rikeste women in the world10

Hun er singel rikeste kvinner i Sverige med en nettoverdi på 6,2 milliarder dollar. Hun leder Axel Johnson Group, et diversifisert handelssvensk selskap som omhandler mat, telekom, energi, sikkerhet, industriprodukter og eiendomsmegling. Hennes far jobber som formann for dette selskapet i 1982 etablert av sin bestefar i 1873.

11. Laurene Powell jobber og familie:

rikeste women in the world11

Hun er enke av medstifter samt tidligere administrerende direktør for Apple Inc., Steve Jobs; hun får sin formue på $ 20 milliarder senere enn han døde i oktober 2011. Nå er hun medstifter sammen med styreleder i College Track. Et flaks som hovedsakelig var plassert i levende tillit nær den siste delen av hennes manns liv.

12. Jacqueline Mars:

rikeste women in the world12

Jacqueline Mars, avkom fra Forrest Edwards Mars Sr., hun er fra Mars Family som er en av de rikeste familie i verden som har en nettoverdi på $ 26,4. B. Hennes familieenhet er etter det til Walton Family og Koch Family i velstandsforhold. Hennes firma er på produksjon samt markedsføring candies. Dette selskapet er den ledende godteriprodusenten. Også målt som single av den kjente investoren i planeten, tar den sterkt feirede Warren Buffet om uidentifisert besittelse i sitt selskap.

13. Birgit Rausing:

rikeste women in the world13

Hun har $ 13 B Netto verdi og også den 2. rikeste kvinne i Sverige. Hennes hjemby er en landsby i Sør-Sverige, og hun tar rikdom fra ektefellen etter hans død. Hun er ikke bare en dynamisk filantrop, men også innehaver av Tetra Laval som er et privatforetak.

14. Sara Mota de Larrea:

rikeste women in the world14

Sara Mota de Larrea har en nettoverdi på $ 12,0 B da hun overtar et 36% venture i Grupo Mexico mens hennes ektemann Jorge Larrea døde. Grupo Mexico inneholder verdens 7 største kobbermaker, oljeboringsvirksomhet og Mexicos største jernbanevirksomhet. Blant hennes barn tysk, og Sara holder de 51% av virksomheten. Gruvevirksomheten var rocket via en fireårig slå på en av deres gruve frem til 2010.

15. Elaine Marshall:

rikeste women in the world15

Hun har $ 9,1B av nettoformue fordi hun er direktør for Koch Industries med 14,6% eierandel. Koch Industries er utvidet, internasjonalt sett med selskaper innen kjemisk industri, produksjon, oljeraffinering og allokering, økonomi og råvarehandel og landbruk. Bloomberg forklarer sin årlige transaksjon som 115 milliarder dollar hvert år. Hun er enke av E. Pierce Marshall Elaine.

16. Dirce Camargo:

rikeste women in the world16

Hun er den tredje rikeste brasilianen med en nettoverdi på $ 14,0B. Dirty Camargo hoveder Camargo Correa, ensom av Brasiliens viktigste selskaper, ettersom hennes ektefelle Sebastiao Camarago utløper i 1994. Produksjonsselskapet, en rekke offentlig og hemmelig eide selskaper, har produksjon i sement, konstruksjon, energi, veier, skipbygg, olje og gass, flyplasser og fast eiendom. Mens Carmgo besitter hoveddelen av konsernet, drives virksomheten av spesialiserte ledere.

17. Abigail Johnson:

rikeste women in the world17

Abigail Johnson er en amerikansk forretningskvinne samt president for Fidelity Investments og en nestleder for FMR LLC som har en nettoverdi på $ 17,2 B. Da hun har 24,5% av Fidelity Management plus Research LLC som har det 2. største amerikanske fondforetaket Fidelity Investments. Fidelity Financial Services ble dannet av sin bestefar. Hun har en kunsthistoriegrad som fra Cambridge og en MBA fra Harvard. Johnson jobbet også som ledelseskonsulent i en kort tid før hun begynte med familiens virksomhet i 1988. Hun er dessuten den dominerende kvinne i den globale fondsstyringsvirksomheten.

18. Savitri Jindal:

rikeste women in the world18

Hun er fra India med nettoverdien på 7,7 milliarder dollar, og hennes kilde til rikdom er produksjon av stål. Hun er leder av O.P. Jindal Group som er et stål- og kraftselskap. Hun overtar dette etter at hennes ektemann, Om Prakash Jindal, gikk forbi i et helikopterkollaps i 2005. Om Prakash Jindal etablerte virksomheten i 1952. For tiden driver Savitri Jindal sammen med sine 4 sønner Prithviraj, Ratan, Naveen og Sajjan næringen.

19. Liliane Bettencourt:

rikeste women in the world19

Hun er fra Frankrike med nettoverdi $ 44,9 B. Bettencourt er rikeste kvinne i Europas og holder 31% av kosmetikk megapower L'Oreal. Dette selskapet er startet av sin far som er en av verdens ledende kosmetikk pluss Beauty Corporation. L'Oreal inneholder merker som Garnier, Kiehls og Maybelline. Hun ble med på virksomheten mens hun var 15 år, byggeprodukter med etiketteringsflasker. Når hun tar over virksomheten i 1957, forblir hun opptatt som en stor interessent i stedet for en president.

Se mer:  Indiske vakre ansikter

20. Susanne Klatten:

rikeste women in the world20

Susanne Klatten har nettoverdi $ 24,4 B er den rikeste kvinne i Tyskland. Kletten får fars fars velstand sammen med sin bror Stefan Quandt. Hun har 12,6% innsats i bilprodusent BMW pluss 50,1% innsats i farmasøytisk gruppe Altana. Hun mottar en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra University of Buckingham med sin MBA på IMD Business School i Sveits.

21. Eva Gonda Rivera:

rikeste women in the world21

Eva Gonda Rivera besitter $ 6,4 milliarder kroner, og hun har eierskap med sine døtre halvparten av B-aksjene i FEMSA, den store selvstyrende distributøren av Coca-Cola i det latinamerikanske distriktet. De får aksjene senere, mannen hennes død i 2008.

Se mer:  Topp rikeste mann i verden

22. Yang Huiyan:

rikeste women in the world22

Hennes kilde til rikdom er at eiendomsmegling har netto verdt 21,3 milliarder dollar. Hennes lavnevente pappa, Yeung Kwok Keung, flytter sin beholdning av familiens største formue, aksjer i familiekontrollert eiendomsutvikler Country Garden Holdings, til henne foran selskapets Hong Kong-IPO i 2007.

23. Margarita Louis-Dreyfus:

rikeste women in the world23

Margarita Louis-Dreyfus, er en russisk og stor aksjonær som arvet mannen sin virksomhet etter at han ble død i 2009. Hun var i stand til å gjenopprette en landbruksfokusering i hennes selskap; løfter fortsatt $ 350 millioner fra et evig obligasjonslån i Singapore. Hun har en verdi på 5 milliarder dollar.

Se mer:  Hotteste kvinner i verden

24. Rosalia Mera:

rikeste women in the world24

Med en nettoverdi på 6,1 milliarder dollar, blir Rosalia Mera en rikeste kvinne i Spania. Hun er en medstifter av Inditex som er morselskap i Zara-butikkene med ex-mannen Amanacio Ortega. Etter å ha skilt med mannen sin, har hun fortsatt et 5,8% venture.

25. Wu Yajun:

rikeste women in the world25

Hennes nettoverdi er rundt 6,9 milliarder dollar, og en rikdomskilde er eiendomsmegling i Kina som er selvfremstilt. Hun er innehaver av Hong Kong-børsnoterte eiendomsutvikler Longfor land. Den rikeste selvlagde kvinnen i verden er forbi journalist og jobber som journalist pluss redaktør av China Shirong News Agency. Wu deler opp sin rikdom med mannen sin, som også har et løp i virksomheten.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

10 + = 13