Topp 25 naturlige hjemmemedisiner for behandling av bipolar lidelse

Hva er bipolar lidelse:

Bipolar lidelse er definert som en slags mental forstyrrelse eller sykdom der en person eller lidende opplever hyppige og uforklarlige humørsvingninger. Innen svært kort tid kan en person sies å oppleve humørsvingninger fra unforklarlig ekstremt høy til unforklarlig ekstrem lav. Gitt nedenfor er listet de 25 beste hjemme rettsmidler for bipolar lidelse.

Bipolar lidelse er definert som en slags mental forstyrrelse eller sykdom der en person eller lidende opplever hyppige og uforklarlige humørsvingninger. Innen svært kort tid kan en person sies å oppleve humørsvingninger fra unforklarlig ekstremt høy til unforklarlig ekstrem lav. Gitt nedenfor er listet de 25 beste hjemme rettsmidler for bipolar lidelse.

bipolar disorder

Bipolar lidelse er definert som en slags mental forstyrrelse eller sykdom der en person eller lidende opplever hyppige og uforklarlige humørsvingninger. Innen en svært kort tidsperiode kan en person sies å oppleve humørsvingninger fra unforklarlig ekstrem høy til unforklarlig ekstrem lav.

Beste naturlige hjemme rettsmidler for bipolar lidelse Behandling:

Vil du vite hvordan å kurere bipolar lidelse helseproblem. Her gitt nedenfor er listet de 25 beste hjemme rettsmidler for behandling av bipolar lidelse .

1. Fiskolje for bipolar lidelse:

tørke skin - fish oil capsules

Fiskeolje sies å være rik på Omega 3 fettsyrer. Omega 3 fettsyrer er en av de få tingene som gjør og kan hjelpe til med behandling av generalisert bipolar lidelse. Faktisk, de som lider av denne bipolare depresjonen har blitt rådet til å konsumere det på daglig basis. Fiskolje, når den blir konsumert, sies å forbedre arbeidet og funksjonaliteten til den menneskelige hjerne og bidrar ofte til å gjenopprette fra depresjonen som alltid er forbundet med bipolar lidelse. Det vil også, når konsumert, redusere sannsynligheten for forekomsten av maniske episoder forårsaket av bipolaritet.

Se mer: Beste soveposisjoner

2. St. John's Wort:

St. John’s Wort

St. John's Wort er en ofte brukt som et populært urte antidepressivt middel. Denne urten når den er inntatt, har vist seg å være svært nyttig for å kunne takle mild depresjon. Men de som lider av bipolar lidelse har blitt rådet til å konsumere St. John's Wort herb bare etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha negative bivirkninger når det er tatt sammen med antidepressiva så vel som visse andre medisiner.

3. Linfrøolje:

Behandle Chapped lips - flax seed oil

Linfrøolje er rik på alfa-linolensyre (ALA). Dette er en spesiell type omega-3 fettsyre. Denne syren er kjent for å hjelpe mennesker som lider av bipolar lidelse. Men de som lider av bipolar lidelse har blitt rådet til å konsumere linfrøolje bare etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha bivirkninger når det er tatt sammen med antidepressiva så vel som visse andre medisiner.

4. Ginseng:

ginseng

Ginseng er en ofte brukt som et populært urte antidepressivt middel. Denne urten når den er inntatt har vist seg å være svært nyttig for å takle tretthet, sløvhet og mild depresjon. Men de som lider av bipolar lidelse har blitt rådet til å konsumere ginseng urt bare etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha bivirkninger når det er tatt sammen med antidepressiva så vel som visse andre medisiner.

Se mer: Hjem Remedies For Jock Itch

5. Ginkgo Biloba:

ginkgoGinkgo biloba er et ekstrakt av ginkgo-treet. Det kan forbedre minnet ditt. Men de som lider av bipolar lidelse har blitt rådet til å konsumere Ginkgo biloba herb bare etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha bivirkninger når det er tatt sammen med antidepressiva så vel som visse andre medisiner.

6. Black Cohosh:

Svart Cohosh

Denne urt er ofte referert til som svart slange rot og det er et populært urte antidepressivt middel. Denne urten når den er inntatt, har vist seg å være svært nyttig for å hjelpe til med å håndtere autoimmune helseforhold og mild depresjon. Men de som lider av bipolar lidelse har blitt rådet til å konsumere Black Cohosh herb bare etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha negative bivirkninger når det er tatt i kombinasjon med antidepressiva så vel som visse andre medisiner.

7. Valerianrot:

Valerian Root

Valerian rot er en spesiell type urt som er kjent for sin berømte beroligende eiendom, og det er et populært urte antidepressivt middel. Denne urten når den er inntatt, har vist seg å være svært nyttig for å hjelpe til med å håndtere autoimmune helseforhold og mild depresjon. Men de som lider av bipolar lidelse har blitt rådet til å konsumere denne urten først etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha bivirkninger når det er tatt sammen med antidepressiva så vel som visse andre medisiner.

Se mer: Hjem Remedies For Mygg Bites

8. Lakris:

Lakris Root

Lakris er en urt som brukes til behandling av flere symptomer som ofte er forbundet med bipolar lidelse. Men de som lider av bipolar lidelse har blitt rådet til å konsumere denne urten bare etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha bivirkninger når det er tatt sammen med antidepressiva og visse andre medisiner. Det er en av de beste hjemme rettsmidler for bipolar lidelse.

9. Passion Flower:

Lidenskap Flower

Passionflower bidrar til å balansere neurotransmittere som finnes i hjernen. De som lider av bipolar lidelse har imidlertid blitt rådet til å konsumere denne urten først etter omhyggelig å diskutere dette med en lege, da det kan ha bivirkninger når det er tatt i forbindelse med antidepressiva så vel som visse andre medisiner.

10. Masse søvn:

sove

Mangel på søvn er en hovedårsak til bipolar lidelse og dermed får nok søvn er et sikkert skudd kur for bipolar lidelse. Det er kjent av alle at mangelen på skikkelig søvn kan få oss til å føle seg trøtt og få oss til å gå gjennom mye stress og tretthet. Dette er selvsagt en grunn som alltid holder oss i dårlig humør, og vi har en tendens til å oppføre seg på feil måte.

11. Riktig livsstil:

Ordentlig Lifestyle

En perfekt rutine og en bestemt type livsstil er en av de viktigste hjemmemedisinene for bipolar lidelse. Det er viktig at du opprettholder riktig tid for å spise og sove. Variasjon i arbeidstiden kan også forårsake for mye stress og dermed få deg til dårlig humør og humørsvingninger blir veldig naturlige i så fall.

12. Trener:

trene

En liten del fysisk trening er viktig for alle, og dette er enda viktigere hvis du vil vite hvordan du behandler bipolar lidelse. Dette er fordi riktig type trening hjelper i å strekke dine lemmer og også slapper av dem. Det er derfor mange mennesker gjør yoga eller går på treningsstudioet når de føler seg trette. Dessuten utøver økt metabolisme av kroppen og øker energi.

13. Yoga kan kurere bipolar lidelse:

yoga

Denne en gammel behandling for bipolar lidelse og er også en veldig vanlig. Vi vet alle fordelene med yoga og meditasjon, og at ved hjelp av disse kan vi slappe av i våre sinn og kropp. Det er veldig viktig at vi velger riktig sted og riktig tidspunkt for yoga-regimet. Det beste er å trene det tidlig om morgenen i frisk luft. Denne yoga er best naturlig behandling for bipolar lidelse problem.

14. Magnesium:

Topp 25 naturlige hjemmemedisiner for behandling av bipolar lidelse

Dette er en type mineral som er mest nødvendig av kroppen, men er også den mest ignorert. Når vi alle konsentrerer seg om jern og vitaminer, blir mineraler som disse neglisjert. Så start fra i dag og ta med magnesiumrike matvarer i ditt daglige kosthold som en ordentlig kur for bipolar lidelse. Du vil kunne se effektene veldig snart.

15. Brahmi:

Brahmi

Det er også kjent som bacopa og er et urtemiddel for bipolar lidelse. Dette er også en av de mindre kjente hjemmemedisinene for bipolare lidelser, men er et sikkert skudd. Denne urten brukes i stekt form med ghee for å opprettholde mental balanse og også øke retensjonskraften i hjernen. Foruten dette virker også som en veldig mild beroligende og bidrar til å holde ned psykisk belastning. Det er en av de beste ayurvediske behandlingene for bipolar lidelse.

16. Omega 3 For Bipolar Behandling:

Omega 3

Bipolar lidelse betyr humørsvingninger i enkel forstand, og du kan ta i mengder av Omega 3 fettsyrer for å holde ned depresjonen. Dette skyldes at depressioner er et svært vanlig problem som forårsaker tilfeldige humørsvingninger. Depresjoner kan føre til alvorlige forstyrrelser, også når det gjelder fordøyelse og hudproblemer.

17. Vitamin B:

Vitamin B

Det finnes mange typer vitamin B, men de som er viktigst av kroppen som er nødvendig for å kurere bipolar lidelse. Dette betyr at vitamin B6 og vitamin B12 rike matvarer er de som hjelper veldig mye med å kurere depresjon, stress, tretthet, tretthet og alle andre lignende symptomer som kan være årsakene til hyppige humørsvingninger..

18. Massasje:

Massasje

Vi vil ofte se at når vi kommer tilbake fra en lang arbeidsdag og noen gir oss en fin hodemassasje, føler vi oss veldig bra, og det samme tilfellet er med noen form for massasje. Dette skyldes at massasje kroppen bidrar til å slappe av, ikke bare våre lemmer, men også sinnet. Det komfortnivået som oppnås i løpet av kroppen vår mottar en massasje er høy, og vi føler følgelig mye bedre.

19. Akupunktur:

Akupunktur

Dette kan også kalles som en type operasjon der en terapi gjøres ved hjelp av spesielle nåler. Akkurat som i akupressurbehandling får visse punkter i kroppen trykk for å bli kurert av visse smerter. I denne terapi brukes spesielle typer nåler for å bli priket på bestemte deler av kroppen som i rekkefølge bidrar til å slappe av muskler og kurere en person av bipolar lidelse.

20. Rådgivning:

rådgiving

Dette er en ekstremt god måte å vite hva nøyaktig problemet er når vi ser veldig hyppige humørsvingninger i oss selv. Dette skyldes at bipolar lidelse ikke bare skyldes arbeidsstress og søvnløshet hele tiden. Det kan være noe enda mer alvorlig problem som holder oss ekstremt plaget selv under bevisst. Rådgivning er også en av de beste naturlige behandlingen for bipolar lidelse.

21. Frisk luft:

Fersk air

Frisk luft er viktig for å slappe av sinn og kropp og også avgifte sjelen. Dette skyldes at de bor i de urbane stedene, det er alltid forurensning rundt oss som vi ikke tenker på, men er en annen bestemt årsak til depresjon. Nå er depresjon i sin tur en stor årsak eller en årsak til alvorlig bipolar lidelse.

22. Hold deg unna støy:

Bråk

Det er viktig at vi holder seg borte fra noe støyende eller overfylt område hvis vi allerede har begynt å oppleve symptomene på bipolar lidelse. Det er selvfølgelig ikke i våre hender å holde seg borte fra kaoset på veiene vi reiser på eller arbeidsstedene, men når du kommer hjem, prøv å holde deg unna høy musikk, ville fester og annen støy som det betyr.

23. Ikke se forstyrrende filmer:

urovekkende Movies

De fleste av oss elsker å se på filmer, og dette er ikke noe galt også. Underholdning er nødvendig i alles liv, men det vi trenger å vurdere er om vi er filmfilm. Dette betyr at hvis filmene og videoene vi ser, faktisk påvirker oss selv etter at vi er ferdig med å se dem. Hvis det er tilfelle, så er det på tide at du slutter å se noen slags skrekk eller triste filmer som forstyrrer sinnet.

24. Walking Cures Bipolar lidelse:

gå

Tidlige morgenturer er veldig viktige for å holde deg frisk hele dagen. Prøv å gå til en nærliggende park og gå i minst 40 minutter hver dag før du starter med ditt daglige regime. Den friske luften er likevel bra for kroppen, og tidlig morgen scenariet fornyer sinnet slik at du får mer energi som igjen vil hjelpe deg til å jobbe bedre hele dagen.

25. Venner:

venner

Vi har alle behov for venner, og vi trenger alle å tilbringe tid med dem også. Som vi vet at alt arbeid og ingen lek ikke er bra for kroppen, og dette kan føre til alvorlige depressioner når du finner ut hvor mye du mister på livet. Dette er grunnen til at du må gå ut med dine venner og familier i helgene, og nyt det slik at resten av uken kan du jobbe med et veldig nytt sinn.

Den bipolare lidelsen er et vanlig syndrom, men mesteparten av tiden har vi en tendens til å ignorere den. Kuren for bipolar lidelse er ikke i det hele tatt vanskelig, og vi kan se det fra de ovennevnte punkter og rettsmidler.

Leave A Comment

37 − = 31