Topp 25 Formelle og Mote Midje Belter for kvinner

Til bruk for mote, er perfekt slitasje på motebelter. Det gir riktig attraktivt utseende på ethvert slitasjeutstyr. For fantastisk å se, gjør det et antrekk som er overraskende i stil. Siden 1800-tallet ble motebelter på kvinnemote blitt populært på kombinasjonen av skjørt og bluser.

belter for women

Ulike typer kvinners motebånds belter:

Her er en liste over 25 moderne kvinner belter for sine vakre midjer. Du kan velge og prøve.

1. Enkel lærbelte:

lærbelte

Laget av rent lær, 7,2m i lengde og 10 cm i bredde, kommer med glidelås vedlegg. Innredet med vevde paisley temaer. God passform for jenter i enhver festdrakt.

2. Gratis Belt Kvinner:

gratis-belte

Disse kvinners belter er uformelle gratis belter; Ny ankomst kommer i marineblå, ikke skinnbrunt og hvit i nyanser. Kvinders valg i mindre pris, for vanlig og daglig bruk, er det komfort for kvinner.

3. Contra Belt D Buckle Black Belter:

contra-belte-d-spenne-sort-belter

Luxuries belter kvinner med lukrativ stil. Passer for alle aldersgrupper og vil komme i rimelig pris i markedet. For din fengende stil ser du kan prøve dem. Ulike båndfarger som tar hensyn til din enestående stilartikkel.

4. Håndlaget Casual Belt:

Håndlaget-tilfeldig-belte

Med dette beltet, vil dine lettvint klær se engasjerende. Dette håndlagde brune beltet har laget fra Texas Leatherite. Du kan bruke med vanlig og daglig god antrekk, komfortabel i budsjettet for Midje størrelse fri mellom 28 - 36 tommer også. Kjøper aktualitet for kontanterprodukter fra markedet.

5. Polyester kvinner belte:

polyester-klær-belte

Dette er single-side polyester mote belter for kvinner komfortabel 38 inches midje størrelse. Totalt materiale er polyester og fargen blir Blå eller avhenger av ditt valg. Best for jenter på daglig draktdrakt og lett strekkbar.

6. Bow knute Bow Wide Stretch Waist Belt:

bowknot-bue-wide-strekk-buksebelte

Høy kvalitet og nytt merke, lett å bære på noe antrekk, ser stilig ut. Fra hongkong eksporterer denne typen belter i markedet. Laget av rent lærmateriale kommer i forskjellige farger og nyanser. Alltid godt valg for kvinners belter. Lengden er ca 61 til 90 cm. Bue ser pen ut for jenter etter bruk av dette beltet.

7. Gullfarge belter for jenter:

gull-farge-belte

Den type belter laget av syntetisk materiale, du kan justere belteledningen hvis du vil åpne spenningen. Vekten er rundt 100 gram. Ifølge ditt utseende og din personlighet kan kvinner bruke med valg av designerbelter. Først ser du for å imponere din kjære, du kan prøve denne typen gullbelte design.

8. Cream Waist Flettet Belt for Women:

krem midje-flettet-belte

Krembaserte og hvite midjebelter ser utestående på alle antrekk. Jeans med et tynt hvitt belte ser elegant ut. Og et kremaktig flettet midje belte gjør det helt komplett for ditt utseende blir dynamisk. Kvinner midje belter i lys kremaktig farge kan brukes på arbeidsdager også. En uformell frakk med et hvitt eller krembelte kan gjøre at kappen din klamrer seg perfekt til kroppen din.

9. Leopard Print Bred Elastisk Bælte:

leopard-print-wide-elastisk-buksebelte-9

Kvinner som elsker dyr hudutskriftsdesign, kan velge midjebelter som har lignende utskrifter av dyrehud. Det er strekkbare belter som kan justeres i henhold til kroppens form. Med en enkel spenne kan den festes til din kjole. Kvinner mote belter med dyr hud utskrift er vanligvis valgt av damer med dristig antrekk og har en fremhevet holdning.

10. Brown Women Stretch Belt:

brun-kvinner-strekk-belte-10

Strekkbelter har mange design. Beltet er laget med skilt materiale som perler eller lærstykker som er samlet sammen med elastisk elastikk nær usynlig. Stroppen hjelper brikkene til å strekke seg komfortabelt i forhold til kroppsstørrelsen. Det gjør et herlig utseende.

Se mer: Berømte Belt Brands

11. jenter smale talje belter:

trangmidjebelter-11

Smale midje belter for kvinner er et utvalg av nesten alle kvinner. Alle kvinner må ha et så tynt midje belte i garderoben, da utseendet på et smalt belte på kjole kan gjøre deg ser søt ut med en enkel berøring av et smalt midjebelte uten å gjøre stor forskjell på kjolenes utforming.

12. kvinner gull metall midje belte:

kvinner-gull-metall-buksebelte-12

Kjendiser og høykvalitets damer vil gjerne ha gylne og sølv midjebelter på en høy fest. Utseendet til gullmetal midje belter er en uttalelse i sin egen. Det gylne belte vil gjøre din tilstedeværelse til sentrum for festen. Indiske damer har for det meste mer tiltrekning til gull og sølv midjebelter som også kalles kamarbund. De er vanligvis slitt på indiske bryllup med sarees og choli dresser.

13. Midjebelte i elastiske perler:

buksebelte-i-elastiske perler-13

Perler er hjertet av noen kvinner. Pearls touch gjør utseendet veldig naturlig og høyt med glatt og rent utseende. Stretchable perle kvinner midje belte kneaded med perle perler ser stupendous med en lang kjole på en natt ute eller en fest. En rik berøring kan gjøre utseendet ditt nydelig i et nattfest. Perlen skinne på midjen belte kan se bra ut med sarees også.

14. Myke lærtevisningsbelter:

myke skinn midje belter-14

Brede belter i mykt skinn er et design av midjebelter for kvinner. De åpne endene av belter skal binde av brukeren etter at de har viklet rundt midjen hennes, og gjør knute i midten eller på siden. Den åpne ende midje belter er å knytte innpakning to ganger rundt ovennevnte del av midje linje strekker kjole nær kroppen gir en perfekt figur til kroppen din.

15. Diamond Waist Women's Belter:

diamant-midje belter-15

Dekorative midje belter for kvinner er et smykke for mange damer. Det spektakulære utseendet på polstrede midjebelter gjør at utseendet ser annerledes ut enn resten. Diamanter og perler eller små hengsler gjør midjebelter ser sjarmerende ut. Fancy midje belter ser bra ut på vanlige farge kjoler, og dermed kan arbeidet i kvinnebåndene sees langt fra. Vanligvis har midjebånd klemmer for å feste beltet i midjen og er slitt løs i midjen, slik at du får en lett berøring av vakre tilbehør til dressingen.

Se mer: Designer Belter For Men

16. Kvinner Cloth Belter:

kvinner-klut-belter 16-

Uformelle, men helt forskjellige lette bånd til kvinner kan gjøres selv med blanke stykker kluter. Midjen belter laget av kluter ser fantastisk på skjørt og jeans på piknik og utflukter med venn. Vedlagte hengende sjøskjell og pompoms ser trendy ut med en grov jeans eller flared skjørt. Kvinner kan også ha et slikt designbånd på den laveste midjelinjen, noe som gir et nytt utseende. Hengende pompoms vil flytte hver gang damen går som ser spektakulær ut.

17. Leather Fringe Women's Belts:

lær-frynse-belte-17

Fringe belter er en unik design i listen over kvinner midje belter. Brioche og matchende lappeteppe i belter ser fantastisk ut når du vil ha et tradisjonelt utseende. Beltet her skal festes på baksiden og brosen skal holdes midt foran. Læret frynsebeltet går bra med jeans og skjørt. En bohemisk frynset skallet turkis kvinnelig dekorert kvinnebelte er etterspurt blant damer for et uformelt, men enestående utseende.

18. Metal Midje Belter med Hangings:

metall-midje kilerem-med-tepper-18

Metalliske midje belter er faktisk en mani hos unge. Utseendet til det glansfulle metalliske midjebelte for unge jenter med festede påheng, ser veldig elegant på jenter. Jenter velger selv å henge bokstaver etter eget valg på beltet med en kjede. Noen til og med valgte å levere emaljer av deres favorittbilder for å gjøre det ser finere ut. Et bredt belte i metall er festet med en metallkjede festet på baksiden som kan feste beltet tett mot kroppen.

19. Korsett Stretch Skinny Waist Mote Belter For Women:

korsett-stretch-mager-midjebelter-19

Korsettstrekningsbælter er et nytt design med et annet utseende. Kvinner midje belter med en strekkstreng i stedet for en spenne eller enkel teknikk for å knytte knuter kan varieres med en strekkstreng som strammer beltet til kroppen. Ideen er å blåse og attraktivt også. Jenter velger å ha ren farge høy midjebelter på vanlige lange topper. Fargerike trykte topper kan også se flotte med motsatt fargebelte. Den tykke designen kan også ses fra en avstand. Faktisk er det en mote uttalelse og varierer høyt som per materialet som brukes.

20. Brun Suede Jeans Belt:

brun semsket-bukse-belte-20

Suede midje belter er også blant de mest valgte kvinnene midje belter. Den myke tekstur og utseendet gir en rik berøring til dressingen. Utseendet gir også en profesjonell effekt på jobben. En designer bros i midten av beltet gjør utseendet mer attraktivt. Den fløyelsete følelsen av suede belter gjør er myk for kvinner å bære belter i forhold til grove og tykke typer lærbelter.

Se mer: Beste belter for menn

21. Tau vever kvinnens midje belter:

tau-vever-midjebelter

Et enkelt tauvevevet hoftebelte for damer kan adorably henge på midjelinjen i henhold til ønsket. Kvinner kan knytte seg til kroppens form, slik at kjoleet ditt passer til kroppens form, eller kan til og med knytte det løs, bare hengende på sidene av midjen, og gir en fin touch til kjolen. Enkelheten i det tynne taubelte ser fantastisk ut. Unge jenter foretrekker mer av slike bånddesigner. Taubelte er lang og skal vikles flere ganger rundt midjen.

22. Designer High Fashion Waist Belt:

høy-buksebelte

Høye midjebelter for kvinner er i stor grad slitt for å øke utseendet på kjolen og gjøre utseendet ditt mer attraktivt. De høye midjebåndene kommer i tykke brede belter som kan dekke din brystlinje til midjelinjegrensen, noe som gir en perfekt form til kroppen din. Høy midje belter er også valgt med utformet arbeid gjort på den. Mange høye belter er til og med studded. Det er høye midjebelter selv med skåret arbeid på mykt skinn og pyntet med diamanter eller perler.

23. Fancy Taille Belter for Wedding:

fancy-midje belter-for-wedding-23

Bryllupsmøter har en annen standard på sine dressinger. Brudepistolen er fancy i utseende. Dekorert med perler og steiner, krystaller og perler er midjebelte et attraksjonsenter på brudekjole. Mange damer valgte gull og sølv midje belter også for deres spesielle anledning til bryllup. Et blomsterbøyet designerbelt kan også gjøre et fantastisk utseende.

24. Broderte mote midje belter:

broderte-midjebelter-24

Det er slitne midjebelter for kvinner som elsker håndverket. Broderte midjebelter har tydelig utseende når de bæres på skjørt eller jeans. Det kule utseendet fra et håndlaget midje belte gjør ditt utseende veldig attraktivt. Broderi er laget med fine ulltråder på klutbelt som varer lenge. Noen lærbelter er brodert med nylontråd. Den broderte kvinnelen belter ser veldig fargerik og passer fantastisk på noe antrekk.

25. Heklede midjebelter:

heklede-midjebelter-25

Håndverk slutter aldri for damer som er forelsket i praktisk kunst. Midje belter kan til og med bli gjort hjemme med en fin kunst ferdighet av hekling. Heklede midje belter ser nydelig på midje linjen i casual wear og fungerer best for å binde kjole til kroppen din perfekt. En fargehekselbelte ser flott ut på fargerike trykte lange topper. De fargerike heklede midjebåndene er kjempebra med jeans og vanlige farge topper. De spektakulære designene i hekleteknikk tiltrekker seg mange øyne og kan være et vakkert plagg.

Kvinner har nok av tilbehør til å se nydelig ut. Smykker, kjoler, sminke, fottøy, frisyre s og hva ikke! Et midje belte er ikke mindre blant alle disse mote tilbehør for å forherlige skjønnheten til en dame. Kvinner ser bedårende ut i nesten alle de fine anstrengelsene de gjør for sin skjønnhet, men når kjolen til damen ordentlig henger på henne, ser det ut fantastisk. Kroppsfiguren til en hvilken som helst kvinne er en ting som de bekymrer seg mye om å se attraktive ut. Talje belter skiller seg ut av alt behovet for at en kvinne viser sin kroppsfigur. Taljebelter for kvinner kommer i mange design som passer til enhver stil, kropp, kjole og hvor som helst. Kvinner på jobben eller unge jenter med vennens midjebelter har sin plass til å gi en fin touch til utseendet ditt. Damer ved spesielle anledninger kan velge fancy dekorert og studded waist belter å se pen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

21 − 14 =