Topp 23 Best Home Remedies For Depresjon | Stiler på livet

Depresjon er en ekstrem form for tristhet som rammer en person på grunn av visse vanlige årsaker og problemer i livet. Depresjon kan ha skadelige utfall dersom det ikke stoppes eller herdes på riktig tidspunkt. Det kommer til hjernen, og siden hjernen kontrollerer kroppen, kan det overtale deg til å begå noe som kan føre til livrisiko. Lær om depresjon, studere den og løse den. I alvorlige tilfeller av depresjon, har folk vanligvis blitt sett med selvmordstendenser også. Imidlertid må de fleste i depresjon ta riktig rådgivning for å få de beste resultatene. Depresjon er et helt psykologisk problem, og det er ingen effekt på den fysiske helsen til og med mindre situasjonen blir for lang.

hjem remedies for depression

Som gode nyheter, bør alle dere vite at det finnes ulike trygge og naturlige hjemmehjelpemidler som kan brukes til behandling av depresjon på en raskere måte. De kan kanskje ikke helbrede helt, men vil sikkert hjelpe deg i behandling. Sjekk de mest naturlige hjemmemedisinene for depresjon i veiledningen under og gjør noen plukker for å få de beste resultatene:

Topp 23 Best Home Remedies For Depresjon | Stiler på livet

Enkle hjem rettsmidler for depresjon:

1. Saffronekstrakter:

safran

En liten mengde safranekstrakter er kjent for å ha store effekter på symptomene på depresjon og behandler det riktig. Store mengder kan imidlertid forårsake bivirkninger og bør unngås. Dette er en av de kjente hjemmemedisinene for krisen.

Se mer: Hvordan komme over depresjon

2. Øvelse:

Topp 23 Best Home Remedies For Depresjon | Stiler på livet

Fysisk aktivitet bidrar til å regulere kroppens kropp, samt funksjonene. Dette inkluderer også sinnet. Øvelse hjelper også med å skille ut den rette mengden hormoner som trengs for å holde sinnet i riktig aktiv tilstand. Bortsett fra det, hjelper øvelser i å håndtere stress som er en av de viktigste årsakene til depresjon. Samlet sett er det antydet at om en 30-45 minutters treningsrutine bør opprettholdes hver dag for behandling av depresjon.

3. Kostholdet:

Topp 23 Best Home Remedies For Depresjon | Stiler på livet

Det er noen sunne kosttilskudd som man må gjøre for behandling av depresjon. Dette er en av de effektive hjemmemedisinene å holde fast ved. Sammen med noen dos er det ikke som må tas vare på. Sammen med å redusere inntaket av søtsaker som kan forverre depresjon, bør også alkohol og koffein unngås. Bortsett fra dette er mat som er rik på vitamin B 6 og magnesium svært viktig for de som har depresjon og ønsker å kurere det. Spis sunt og bli sunt bør være mantraet!

Se mer: Symptomer på depresjon

4. Bruk lysterapi:

gå 1

Det har vanligvis blitt sett at mangelen på sollys er en av de viktigste årsakene til depresjon. Folk opplever mer deprimerende følelser i mørke og vintermåneder i forhold til solfylte årstider. Eksponering for sollys gir ikke bare kroppen vitamin D, men hjelper også til å produsere serotonin som kreves for humør. Gå utendørs i lyset for en stund som et hjemmiddel for behandling av depresjon.

5. Urter som hjelper:

Hjem Remedies For Depression - John's wort herb

St. John's Wort er en av de beste urter som kan brukes til behandling av depresjon. Den brukes effektivt av millioner av mennesker over hele verden. Diskuter dosen med en profesjonell og bruk det hver dag til problemet minker helt.

6. Positiv tenkning:

Se de positive sidene av ting rundt deg og merk det ned. Prøv og gå gjennom listen hver dag for å få inn positive ideer og tenkninger. Denne terapien er ganske naturlig og hjemmebesøkende måte å behandle depresjon.

7. Akupunkturbehandling:

Topp 23 Best Home Remedies For Depresjon | Stiler på livet

En trygg måte og en 100 prosent naturlig og effektiv måte å behandle depresjon på er å bruke akupunktur. Det er terapi av trykkpunkter i kroppen og har en løsning for alle typer helsekriser, inkludert depresjon. En profesjonell bør ansettes for å veilede deg på den riktige måten.

Se mer: Årsaker til mental depresjon

8. Snakk til tettes:

Hjem Remedies For Depression talk to close

Noen ganger er ensomhet en av de største faktorene i depresjon. Hvis du snakker med noen som er veldig nær deg og prøver å diskutere deg store bekymringer, så kan det hjelpe deg godt i behandlingen av depresjon. Det er en enkel, men svært effektiv kur av depresjon.

9. Fiskolje:

fisk oil supplement

Fiskolje har omega fettsyrer 3 som fungerer bra på hjernen og dets funksjoner. Det har blitt sett at mangel på omega fettsyrer 3 forårsaker depresjon. Fiskeolje kosttilskudd kan tas for de beste resultatene som et hjemmiddel for depresjon.

10. Unngå alkohol:

Unngå Drinking sign

Mange studier har vist at alkohol faktisk fremmer depresjon hos både menn og kvinner. Det er synd at folk blir avhengige av alkoholholdige drikker under depresjon, er et vanlig syn. Alkohol kan øke depresjonen du går gjennom. I stedet for alkohol kan du få øl og vin som gjør at du føler deg mer livlig i løpet av depresjon. Dette er en av de beste hjemmemedisinene for å løse depresjonsproblemer.

11. Koffein:

CaffeieneBenefits

Har du behov for depresjonsbehandling hjemme? Så har du kommet til rett sted. Dette punktet utdanner oss at kaffe kan effektivt depresjon og får deg til å føle deg mye bedre. Koffeininnholdet i kaffe eller cola kan redusere symptomene på depresjon og hjelpe til med å løse humøret ditt.

12. Tilbeide tjenester:

Ifølge en studie har det blitt sett at folk som går på gudstjenester har effektivt redusert depresjon. Dette er en av de mest naturlige måtene å fikse depresjon uten å besøke en spesialist i dette feltet. Alle kan prøve dette ut, og det vil sikkert gi positive resultater.

13. Magnesium Mat:

Hjem Remedies For Depression- Megnesium food

Magnesium er et slikt element som bidrar til å opprettholde en sunn nervefunksjon som ytterligere fører til mindre depresjon og opphevet og sunn ånd. Prøv å spise mat med magnesium, og prøv å holde magnesiumnivået restaurert i deg som kreves av kroppen din. Chelatert magnesium kan være den rette tingen å bli konsumert under en tilstand av depresjon.

14. Få nok søvn:

sove

Kroppen vår krever at vi sover i minst 6 timer om dagen for å fungere skikkelig. Sinnet trenger å fungere ordentlig som det kjører hullkroppen. Depresjonen påvirker sinnet sterkt og hindrer oss i å nyte. Hvis du har behov for et depresjon hjemmehjelp, anbefales det at du sover nok og la tankene dine komme seg ut av de dårlige tingene du har gått gjennom som har ført til depresjonen.

15. Komedie behandler:

Komedie

En liten latter under depresjon kan sakte gjøre deg glad. Hvis du har behov for hjemmemedisiner for depresjon, er dette en av de beste måtene å behandle depresjon. Prøv å utsette deg for komedie-dramaer eller komedie-TV-shows. Å kutte ditt hjerte ut kan redusere depresjonen din og fortsette denne prosessen vil sikkert føre deg ut fra dette stadiet av depresjon.

16. Brasil Nøtter:

Brasil nuts

Brasil nøtter er rik på selen som effektivt kan redusere depresjon. Ifølge mange studier utført i mange år, er folk som har lavt seleninnhold i kroppen mer sannsynlig å bli deprimert. Hvis du er deprimert, så prøv å ha mat som inneholder dette bestemte elementet. Dette vil sikkert gi deg ut av depresjonsstaten du går gjennom.

17. Sosialisere:

gruppe of friends taking selfie photo with tablet at modern home indoors

Sosialisering er nøkkelen. Bli involvert med folk du liker og tilbringe litt kvalitetstid med dem. Del din følelse med vennene dine og nære og en av dem vil sikkert hjelpe deg med noen psykologiske triks som vil få deg ut av depresjonen din. Stopp å leve inne i et skall og begynne å tilbringe litt tid med kolleger eller venner.

18. Søke Humor:

Hvis du går gjennom en depresjon, er det nødvendig at du søker humor i nesten alle situasjoner. Giggling alene vil ikke få deg til å se ut som en psyko. Det vil holde hjernen din energisk og hva er verden uten humor. Vi ønsker ikke å forlate i en verden der alt vi gjør er å jobbe. Å nyte deg selv er ekstremt gunstig.

19. Tilfeldige samtaler:

Har du behov for noen hjemmemekanismer for depresjon? Hvis du lider av slike følelsesmessige problemer, anbefales det at du blir involvert i visse aktiviteter som vil holde tankene og hjertet ditt sunt. Folk gjør det ikke så mye, men du kan prøve denne spennende tingen som snakker med fremmede. Prøv å starte en samtale med personer du ikke hadde ny før. Å lage nye venner ville være det fancy ordet for denne spennende aktiviteten. Siden alle har behov for venner, er det på tide at du gjør noe mer som de gamle ikke er nok til at du kan gjenopprette deg fra depresjonen din.

20. Avslappingsterapier:

Ta en tur. Gå til utlandet og bli gal. Det er en av de beste måtene å kjenne deg selv og det er ingen alder selv, spesielt når det kommer til å lære nye ting om deg selv. Ikke hold deg alene og begynn å leve med familie eller venner. Deres kombinerte kjærlighet kan hjelpe deg med å utrydde depresjonen.

21. Musikk:

Hvordan to Reduce Stress - listen music

Det har blitt bevist at folk effektivt kan redusere depresjon ved å lytte til riktig musikk. Stopp å lytte til å koble opp sanger og gå litt tilfeldig. Slå på radioen fordi den har den mest tilfeldige listen over spor som aldri er utgitt.

22. Dagbokens trick:

Denne naturlige hjemme rette for depresjon er ofte betegnet som humør dagbok triks. Det innebærer å skrive om nåværende sinnstilstand i en dagbok. Hvis du forbedrer så kan du se at de forskjellige tankene i dagbøkene dine har forandret seg fra rettferdig til god til stor. Dette er en av de beste naturlige måtene å behandle depresjon.

23. Støtte grupper:

Delta i gruppediskusjonsklasser som er arrangert for pasienter som lider av depresjon, traumer, sjokk eller de som har gått gjennom en tragisk ulykke. Ifølge eksperter blir slike klasser mer synlige i India, noe som er et godt tegn. Før du tenker på å skade deg selv, bli med i en av disse klassene.

Disse var noen av de beste hjemmemedisinene for depresjon. Sikkert, det er mange flere rettsmidler som kan praktiseres hjemme og vil gi positive resultater. Men disse er de beste og har blitt valgt ut fra bruken av disse tipsene og triksene som har blitt foreskrevet av leger og eksperter på dette feltet.

Leave A Comment

− 8 = 1