Topp 21 helsemessige fordeler med jordbær | Stiler på livet

Hail dronningen av frukt, den deilige jordbæren. Frukten kalles så fordi det er en velsignelse fylt med godheten til mange fordeler. Det er mange næringsstoffer i den, og det saftige hjerteformede herlige jordbæret kan gjøre mange underverk for kroppen, mer enn bare å tilby sin smak og søthet til munnen og mange retter. Hvis du ønsker det, kan du også kalle dem en kraftmat.

Jordbær er en del av de par deilige naturlige produktene som leveres med forbløffende og forbløffende fordeler. Jordbær er presset med vitaminer, mineraler og celleforsterkninger, lavt i kaloriekvalitet og bredt spist over hele verden. Jordbær er lastet med vitamin C, fiber og kjent som kosttilskudd kraftverk.

fordeler of strawberry

Vi elsker alle jordbær, enten som frukt eller kanskje som en smoothie eller til og med i kaker og desserter, også iskrem? Så snart de blir plukket eller kjøpt, kan tanken om å lagre dem i kjøleskapet være en synd, siden den går rett inn i munnen.

Helsemessige fordeler med jordbær:

Her i denne artikkelen presenterer vi 21 helsemessige fordeler av jordbær som gir deg flere grunner til å legge jordbær til ditt daglige måltid. De 21 fordelene er de mest eksemplariske jordbær fordelene for deg.

Se mer: Tranebær fordeler

1. Løs vei:

Miste vekt å spise jordbær, brenne fettene som har blitt lagret. Jordbærets rødhet er fordi den har anthocyaniner i den som bidrar til å brenne fett som er lagret i kroppen. Hvis du er matet med et høyt fett diett og med jordbær også, vil du få mye mindre vekt siden anthocyaniner er på jobb.

2. Minneproblemer:

Jordbær hjelper folk som har kortvarige minneproblemer, og dette er et bevist faktum. Studier og forskning sverger på det samme, sjekk på nettet for mer informasjon om dette, og du vil vite hva vi mener

3. God helse.

Masse fiber tilgjengelig i jordbær, noe som betyr at fordøyelseskanalen er trygg og i god helse. Man må også huske at jordbær bidrar til å holde tykkelsen fri og antioksidanter som finnes i frukten, hjelper til med å bekjempe frie radikaler, som hvis de blir ukontrollerte, vil skape kreft og svulster i kroppen.

4. Blodtrykk:

Blodnivåene kan senkes ved å spise jordbær hver dag, siden frukten har C-reaktivt protein i det eller CRP, som signaliserer at smerter og betennelser går ned. Dette er derfor gode nyheter for eldre og gravide, særlig sistnevnte for fødsel

5. sunt hjerte:

Godt hjerte når du spiser en kopp jordbær hver dag, sier eksperter. Dette er på grunn av tilstedeværelsen av flavonoider i systemet som bringer inn smaken og fargen på bærene og holder hjertet friskt også.

6. sunne ben:

Bein tetthet og helse holdes i god kontroll, siden frukten har vitamin K og kalium i den. Frukten er også rikelig i magnesium og kalsium, som begge er viktige for beinene å utvikle seg og trives på.

7. Forhindrer kreft:

Kreft i spiserøret kan forebygges, når du begynner å konsumere en bolle med jordbær fra i dag. Jordbær er hub av antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler som gir enorme jordbær fordeler for kreft. Jordbær har helt høy grad av anthocyaniner, ellaginsyre og en forbindelse kalt beta karoten. Alle disse bio- og fytokjemikaliene virker mot frie radikaler og gir enorme helsemessige fordeler av jordbær til de som er i fare for kreft.

8. anti aldring

Hvis du ønsker å reversere av aldring, sørg for å ha en bolle med jordbær fra i dag. Frukten har mye biotin i det som hjelper med sterke negler og hår, og det har også ellaginsyre som holder skinnets elastisitet intakt, og det skjer ingen sagging.

9. Administrer kroppsform:

For å håndtere din vekt og midje linje, vil nitrat som finnes i jordbær hjelpe. Det er en av de beste helsemessige fordelene med jordbær.

10. Lav kalori:

Jordbær er et utrolig lavt kalori organisk produkt. Den har omtrent 32 kalorier for hver 100 gm. På samme måte er det en enkel matbit, som vil hjelpe deg med å ikke legge på overflødig vekt. Den beste delen er, uavhengig av å være lav på kalorier og fett, jordbær er lastet med fytokomplementer, mineraler og vitaminer.

11. øker immuniteten

Jordbær er en ekstraordinær kilde til vitamin C. Hvert eneste annet varmblodig dyr, med unntak av mennesker, har evnen til å lage vitamin C normalt. Det er grunnen; folk må nøye vurdere å fullføre denne nødvendigheten av kroppen. En ensom servering av jordbær gir deg 51,5 mg vitamin C, som er halvparten av hva kroppen din trenger på en dag. Deretter har du 2 porsjoner jordbær konsekvent, og du trenger ikke lete lenger for å oppfylle forutsetningen for dette segmentet.

12. Sunn visjon:

Å gi sunne visjoner er en av de bemerkelsesverdig store fordelene med jordbær. Jordbær er spesielt fordelaktig for øyet velvære. Celleforsterkningene som finnes i jordbær holder oddsen for grå stær. Vitamin C sikrer øynene dine mot frie radikaler utladet fra solens lyse bjelker og forurensning. Være det som mulig, sier forskning at et ekstremt mål for vitamin C bygger faren for foss i damer. I alle fall har det blitt påvist at C-vitamin kommer fra naturlige produkter ikke medfører noe problem.

13. Forhinder hårfall:

Vitamin C kan styrke kroppen din for enkel opptak av jern som ber om endringer i hårutviklingen. Dessuten kan silisium i jordbær hjelpe til med å forutse hårløshet og støtte hårutvikling. Jordbær hindrer også hår som faller og mannlig mønster skallethet. Det kjemper også med flass. Jordbær-forsterkninger skjoldhodet skalp hindrer deretter fra å redusere håret. Bare knus to klare jordbær og bland med en spiseskje nektar og ekstra jomfru kokosnøttolje for å påføre håret og hodebunnen i 20 minutter før spyling med kaldt vann. Gjør dette to ganger i uken etter rengjøring av hodebunnen.

14. Hjelper depresjon:

Depresjon skjer vanligvis når produksjonen av serotonin hindres, noe som i noen tilfeller kan oppstå på grunn av mangel på folat. Folat i jordbær fremmer en følelse av generell trivsel ved å hindre episodene av depresjon

15. Forbedrer hud:

Jordbærets fordeler for hud er virkelig verdt å nevne. C-vitamin utgjør en ekstraordinær rolle for å øke hudens fleksibilitet og allsidighet. Vitamin C er dessuten flott i ordningen med kollagen, og gir dermed et kunnskapsrikt håp om hud som legger til listen over jordbærfordeler for huden. Ellaginsyre forebygger kollagenbrudd og holder opp ungdommelig håp på huden på denne måten, hold rynker under kontroll. På grunn av enestående fordeler med vitamin C for hud, er det stort sett brukt som en del av det store flertallet av ansiktsvask og hudkrem. Jordbærfrøolje er rik på tannsyre. Dette gjør oljen ekstremt overbevisende til å redusere chafed hud. Dette er grunnen til at den brukes som en del av mange hudpleieartikler for behandling av sensitiv hud.

16. Kontroll av hypertensjon:

Jordbær inneholder kalium som reduserer faren for høyt blodtrykk og opptrer også mot sykeffekten av natrium. Den hjerteformede omrisset av jordbær er stor i å bringe ned av hypertensjon. Den har tilfredsstillende måling av fiber, som i tillegg bringer ned sirkulasjonsstammen. Nærheten av magnesium invaliderer virkningen av natrium i disse linjene kontroller høy BP.

17. Fordeler med jordbær under graviditet:

Jordbær har nok tiltak av folat, som i stor grad støttes av leger til å forvente mor. Folat, vitamin B-kompleksforbindelsen fremmer pre-natal velvære som de er fordelaktige i forbedringen av ufødt barns hjernebrann, hodeskalle og ryggrad. Folat hjelper til med å forhindre visse fødselsdeformiteter. På denne måten kan gravide mor ta jordbær regelmessig for å utlede fordelene ved å spise jordbær.

18. Forbedrer rettferdighet:

Bruke jordbær juice regelmessig på huden bidrar til å forbedre hudtonen, og gir deg naturlig rettferdighet som vil vare permanent og få deg til å lyse som aldri før

19. Puffy Eyes:

Puffy øyne kan skade din ekspertise. De kan også få en til å bli sløv og sovende. På sjansen for at du har puffete øyne, ikke stress, da jordbær er der for å hjelpe deg som bidrar til en av de uvurderlige jordbærhelsemessige fordelene.

20. Behandle gikt:

Næringsblandingene som finnes i dette deilige økologiske produktet er alle beriket med mange jordbærfruktfordeler og er opptatt av behandlingen av denne uhyggelige sykdommen. Bortsett fra disse stoffene inneholder jordbær også mer enn 90 prosent vann. Dette er viktig da pasienter som opplever de ugunstige effektene av gikt krever mye vann for å avhende urinsyren fra kroppen.

21. Fotskrubb:

En annen jordbær bruker er i sin nytte i behandlingen av sprukket fot. Sprukket fot kan forårsake alvorlig smerte og derfor å lindre fra sprukne hæl kan jordbær brukes som skrubber.

Se mer: Helsefordeler av Bignay

Hvem bør ikke ha jordbær ?:

Hvis du lider av nyre- og galleblæreproblemer, vil legen din anbefale å holde seg borte fra frukten. Dette skyldes at frukten har oksalater i den som ikke ville tillate riktig absorpsjon av kalsium i kroppen.

Hvordan kjøpe jordbær:

Det ville være best hvis du kunne velge lokale gårdsprodukter og økologiske jordbær, eller bare ha en annen frukt, hvis du ikke finner dem. Uorganiske jordbær har sprøytemidler sprøytet på dem, og dette kan føre til en hel belastning med plager og sykdom i kroppen.

Med organiske jordbær får du:

 • Ernæring
 • Smak
 • Fasthet av huden
 • Plumpness av huden
 • Din hud takker deg for den røde rødmen

Jordbæroppskrift 1:

Somre er grusomme og de slår over hele verden uten barmhjertighet, men gjør det med en kul, forfriskende smoothie denne kvelden.

Her er det du trenger å ha en fin utjevning laget av jordbær:

 • 1 kopp jordbær
 • 1 kopp melk
 • ½ kopp rosiner
 • ½ kopp nøtter
 • Et lite Himalaya salt til smak
 • En klype pepperpulver

Bland dem godt i en mikser og hold blandingen i fryseren i en time. Server kjølt over knust is og nyt!!

Se mer: Black Pepper Fordeler

Topp 21 helsemessige fordeler med jordbær | Stiler på livet

Jordbær Oppskrift 2:

Du kan til og med lage jordbærspotterter, følg bare samme oppskrift som ovenfor for det samme. Nå i stedet for å fryse den i en bolle, få kopper eller beholdere formet som tårter og hell blandingen i den. Det ville være best å lagre tårene i to timer, for å gjøre det fint og hardt, saftigt også.

Topp 21 helsemessige fordeler med jordbær | Stiler på livet

Jordbær fordeler for hud:

Her er 2 pakker som er svært nyttige for huden og håret.

1. Strawberry Face Pack:

For kjedelig og tørr hud trenger du hjelp og som stor tid

Topp 21 helsemessige fordeler med jordbær | Stiler på livet

Her er det du trenger:

 • 1 kopp jordbær
 • ½ kopp frisk krem
 • Noen få mynteblader

Bland dem godt og bruk det over hender og nakke, også ansikt. Vent nå i tjue minutter og mens du venter kan du få en jordbær kuttet i to og plassert over øyelokkene. Dette ville rense huden og exfoliere den også. De døde hudceller ville b fjernes, øynene ville ha frisket opp og du ville også ha rosa kinn.

2. Strawberry Hair Pack:

For dette vil du trenge følgende

 • 1 kopp jordbær
 • 1 kopp ostemasse
 • En klype limejuice
 • 1 ts honning

Bland dem alle og bruk den fra roten til spissen. Hold pakken på i en halv time, og vask av med kaldt vann. Det tørre håret, splitte ender og bygge opp i håret går bra for godt. Shine kommer tilbake og håret ditt vil lukte bra.

Disse var de beste ni grunnene til at vi elsker forskjellige typer jordbær. Hvis du vil dele noen av dine tips og ideer med oss, vær så snill å skrive inn eller kommentere nedenfor. Vi elsker å høre fra deg som vi elsker å dele med deg.

Jordbær burde bli spist så fort som mulig og bør ikke vaskes før de er forberedt på å spise. Jordbær brukes vanligvis som en del av søtsaker og frosne yoghurt. Deres konsentrater benyttes også som tilsetningsstoffer som en del av et utvalg av gjenstander. På grunn av deres søte og deilige smak kan de også spises hele som forskjellige organiske produkter. I dag danner de et stykke annerledes oppskrift.

Leave A Comment

77 + = 80