Topp 20 Punjabi Mehandi Designs | Stiler på livet

Punjabi-kvinner er kjent for sin ekstraordinære skjønnhet, nåde og forførende sjarm til dette hvis de legger til mehendi-design i hendene, gir det mer elegant utseende til dem. I Punjabi-funksjonene kan disse kunstverkene ses på hender, ben og andre deler av kroppen som gir et tradisjonelt utseende til kvinner.

Det er en rekke dekorative mønstre som vanligvis gjøres for disse. Disse blir også ofte utvidet til albuene og noen ganger blir disse utvidet til håndleddene eller til og med skuldrene i et maske som mønster.

20 Utestående Punjabi Mehndi Bilder:

Her ser du på våre nyeste Punjabi Mehndi-design 2018 med bilder. Velg din kjære og gjør hendene vakrere ved alle anledninger.

1. Flower Mehndi Designs for Back:

punjabi mehandi designs

Punjabis husholdninger gjør meg for mange av deres familieopplevelser; Denne designen er dekket med blomster og blad mønster sammen med prikker mønster og det er gitt en nyanse inne i blomstene. Denne typen design vil være bra med tradisjonell dressing med dyp nakkekjole.

2. Tradisjonell Punjabi Design:

punjabi Mehandi 2

Dette er en tradisjonell Mehendi design Punjabi med motiver og mørk farget henna; Disse typer design kan gjøres for noen fester eller anledninger. Denne mehendi-designen vil være bra med anarkali-drakter og lehengas og kan bruke mørk farget neglelakk for å få hendene til å se vakre ut.

3. Mehandi Punjabi for husholdninger:

punjabi Mehandi 3

Blomsterdesignet ser aldri ut til å gå ut av mote; de innovative måtene som blomster blir etset på hånden er fabelaktig. De arabiske blomstermodellene med mango-mønster er ganske enkelt vakre og resten av delen er dekorert med enkelt stor blomst med skygge inni.

4. Floral Punjabi Henna Design:

punjabi Mehandi 4

Dette er et enkelt blomstert henna-motiv, kan prøve disse enkle typene stilige mehndi-kunstverk for jentens nattfest. Denne designen er perfekt for enhver anledning fra en uformell fest til et overdådig ekteskap. Dette er en annen design ved å forlate det tomme rommet i midten av håndflaten.

5. Punjabi Henna Art:

punjabi Mehandi 5

Dette er en tung design på begge hender strakt strakt til albuen. Den er blandet med få sirkulære mønstre, blomster og alle fingrene får en tung design. Denne typen Punjabi mehndi-design foretrekker å søke om berømte festivaler og anledninger.

6. Påfugl Punjabi Mehndi Designs for Hands:

punjabi Mehandi 6

Denne påfuglen Mehendi design er den mest populære designen som har punktmotiver, masker og kjedeverk som er ganske populære for de fleste tradisjoner som de bruker for hendene. Rhinestones, glitter og body lim kan brukes til å skape mer stilig og fasjonable utseende for design.

7. Mehndi Designs for Occassions:

punjabi Mehandi 7

Punjabi Mehndi-designene er ganske unike og at de glorierer kulturen og arvene til Punjab; dette designet dekker med et maske mønster mehandi. Disse typer punjabi mehandi-design er også ganske populære for de tradisjonelle anledninger og brudepartier.

8. Farget Mehndi Punjabi:

punjabi Mehandi 8

Dette er en annen enkel og nydelig mehendi-design, mens å bruke denne mehendi-designen gir et stilig utseende. Punjabi mehndi design handler om intrikate og tunge design, og den har en minimalistisk og elegant kombinasjon er en kraftpakket kombinasjon for denne designen.

9. Hjerte Henna Design:

punjabi Mehandi 9

Hjertet mehendi design ser aldri ut til å gå ut av mote. Den innovative designen; i hvilke hjerter blir etset på hånden er fabelaktig. Dekorative tradisjonelle formater kan gjøres med andre mango motiver og kan også strekkes til albuene eller til skuldre eller overarmer.

10. Påfugl Mehandi For Hands:

punjabi Mehandi 10

Påfugl er et veldig populært motiv oppdaget i mange brude henna mehendi design. Intrikate påfugl mønstre krevde dyktige hender og er ikke for nybegynnere, men med liten praksis vil det være enkelt å søke av dem hjemme og design kan bli fremhevet ved å bruke noen glitter.

11. Glitter Henna Designs for Feet:

punjabi Mehandi 11

Glitter Punjabi mehandi er en av de nye øvelsene i dag, som blir godt likt og krevende. Det ser veldig nydelig ut enn andre Mehendi-design, folk som foretrekker mer oppmerksomhet fra andre, kan enkelt bruke disse glitrende farger og glitter på normal design.

12. Dark Henna Design:

punjabi Mehandi 12

Paisley mønster mehendi design kan virke umulig komplisert, men det er faktisk et tegneprosjekt som passer for omtrent hvilket som helst nivå. Dette er en vakker og brudkjær meghndi-design for hender og ben i stedet for paisley-mønster kan bruke blomster- og bladmønster basert på eget valg.

13. Ben Mehandi Designs:

punjabi Mehandi 13

Denne typen fullbenne henna-design ser veldig bra ut for mye mengde svart farge og røde glitrende glitter kan legge til flere sjarmer til designet. Designet er ganske forseggjort så vel som intrikat dette kan være med noe blomstermotiv eller geometrisk mønster for å få det til å se mer elegant ut.

14. Blomster og paisleys Henna Mønster:

punjabi Mehandi 1

Dette er en enkel, men stilig mehendi-design på baksiden av hånden som strekkes til ringfingeren; alle de andre fingrene har gitt en enkel design med små prikker, linjer og paisleys. Dots har blitt brukt i midten av blomstene og paisleyene for å markere designen.

15. Enkel Punjabi Mehndi Design:

punjabi Mehandi 15

Dette er en enkel og nybegynners Punjabi mehandi design; dette kan bli prøvd ut med ulike tunge mønstre for alle anledninger. Dette har et spiral- og bladmønster med linjer berørt av det. Tommel, indeks og ringfinger har fått en tung design, mens andre har blitt brukt en enkel design.

16. Sirkulær Mehndi Design:

sirkulær-mehndi-design16

Denne Circular Mehendi Design vil bli likt av folk som ikke liker å fylle opp hendene med mehendi ville elske å sette dette designet på hånden. Det er mange sirkler i dette designet, og prikker er gitt for å markere dette designet kan også brukes på håndflaten.

17. Brud og brudgom Punjabi Mehndi Design Hele hender:

bruden brudgommen-Mehndi-design17

Dette er en Punjabi brude Mehndi design for hender. Dulha og Dulhan er trukket på dette designet som forteller en historie om en bryllupsdag som er veldig populært design i dagens marked. Mehendi-kunstneren skiller spesielt ut den første brudgommen i denne designen han må finne ut av det første fra dette designet.

18. Leaves Pattern Mehndi Design:

løv-mønster-mehndi-design18

Dette er en veldig delikat blader design gjort på oversiden av hånden er det en fantastisk design som kan bli sentrum for attraksjon i enhver funksjon. Bladene er ferdig med en tykk mehendi for å få det til å se mer elegant ut fra resten øyeblikksmønsteret.

19. Karva Chauth Mehndi Design:

karva-chauth-Mehndi-design19

I Punjab anses Karva Chauth å være en veldig stor festival for damer, de vil forskjøre seg som en brud ved å bruke mehendi. Denne spesielle designen er laget med sirkler på begge hender som ser ut som en Månen, det vil forbedre kvinners utseende.

20. Speilarbeid Punjabi Mehndi Designs Hender:

speil-work-Mehndi-design20

Dette er noe unikt mehendi; Det er mange små og store steiner plassert mellom designen. Det er en siste brude Punjabi mehndi design laget av en artist for å legge til litt smak i rutinemessige typiske design. Stenene med rød mehandi engrafted gjenspeiler trendigheten av designet.

Konklusjon:

Over er den siste punjabi mehndi design kolleksjonen som er mer unik fra andre staters mehendi design og de har autentiserte design av mehandi for hver festival. Punjabi-designene er for fantastiske som indikerer de spesifikke Punjabi-kulturen, mens Punjabi jenter er klare i å smøre mehandi vakkert.

Leave A Comment

+ 42 = 43