Topp 15 skoleposer til tenåringer | Stiler på livet

Hei Dearies,

Her er jeg med et annet innlegg som er i skoleposer. Nå er skolevesker noe som hver eneste person har erfaring med. Jeg snakker ikke om de fattige sjeler som ikke kan gå i skole. Men normalt har vi alle vært i skolen. Den fantastiske delen med skoposer er at de er den første typen ansvarsprodukt for deg. Du kan huske at når du går på skolen, kan foreldrene ha fortalt deg at du bør ta vare på skolevesken og tilhørende eiendeler. Så, du er beskyttet slik at ingen berører eller skader posen din. Dine eiendeler i posen må være beskyttet. Det er da du begynner å ta vare på ting.

Så, skoleveske er en svært viktig del av personligheten din. Skoleposen din på skolens første dag bærer ikke bare ditt produkt, men også din personlighet. Så sørg for at du er godt klar over alle design og typer skolevesker før du kjøper en for barna dine.

Her er topp 15 skoposer som kan gjøre ditt valg av skoleveske enklere -

1. Reise Ryggsekk Skole Bag:

Reise Backpack School Bag

Dette er den nyeste eller hva barna sier "IN" -produkt. Denne skolevesken er multifunksjonell. Det er ganske romslig, slik at du kan sette en rekke produkter i den. Det er også laget av elastisk materiale som gjør det mer holdbart og langvarig. Så, hvis barnet ditt skal gå til undervisning rett etter skolen og trenger å bære mange ting, er dette den perfekte posen for deg.

2. Gear Axe School Bag:

Utstyr Axe School Bag

Dette er polstrede poser. De gir en definisjon og form til skolevesken din. Dette er for det meste foretrukket av atletiske eller sportslige barn. De liker sine ting å bli arrangert og i form. Disse posene kommer med skulderpolstring og midjebånd også. Noen av dem kan også inneholde flaskeholder.

Se mer: Jenter vesker

3. Casual Ryggsekk:

Uformelt Backpack

Denne skolevesken er for kule barn som liker sine ting å være uformelle. Dette er stort i størrelse og holdbart, akkurat som vanlige ryggsekker. Men de kommer i mange farger og design. Noen kan også ha melding på posene. De kan også inneholde rom, men de kommer i fantastisk stil og ferdig.

4. Stor skoleryggsekk:

Stor School Backpack

Dette er den største skoleposen. Ryggsekker er vanligvis store og romslige. Men disse er de største. De har mye plass inni kan være 3-4 store rom. De har skulderrem som gjør det enkelt å holde disse store posene i form. De inneholder også en sidelomme hvor du kan holde skoleflasken inni.

5. Vanntett skolepose:

Vanntett School Bag

Vanligvis leker barna i vann og regn. Men annet enn helse, det som lider mer, er deres poser. Hvis de har vanlige poser, kommer alle notatbøkene til å bli våte og skadede. Så jeg foreslår sterkt å kjøpe denne vesken, spesielt i regntiden, slik at barna dine eiendeler blir beskyttet.

Se mer: Herre skinnjakker

6. Justerbar Stripe Ryggsekk:

Regulerbar Stripe Backpack

Dette er en annen slags variasjoner i kategorien av ryggsekker. Å holde ryggsekker på plass er en stor utfordring for de voksne. Så, for skolebarn er det veldig vanskelig. Så er justerbare striper brukt. Dette er faktisk en serie kryss kryss striper som når strammet og frigjøres gir form på ryggen og gjør det enkelt å håndtere.

7. Cartoon School Bag:

Tegnefilm School Bag

Dette er en favoritt blant de aller unge barna. I dag er alle glad i tegneserier, spesielt barn. Så, mange skolevesker kommer i en rekke design av deres favoritt tegneserier. Noen har navnet deres gravert, mens noen har sine bilder.

8. Military School Bags:

Militær School Bags

Dette er en annen uvanlig, men en stor hit form av skolepose. Det har militære nyanser som - brun og grønn på den. Dette gir en veldig patriotisk og krigerfølelse til posen.

Se mer: Best Leather Jackets For Men

9. Innvendig Polyester Skole Vesker:

Innsiden Polyester School Bags

Dette er forholdsvis budsjettmuligheter for gearboks skolepose, denne vesken har en innsideforing av polyester som er ganske holdbar. Men å legge til dette er det polstret passform inne i posen for å gi en form og solid følelse til posen.

10. Stolerørskolepose:

Chairpad School Bag

Dette er en stilig og innovativ skolepose. Dette når unhooked passer bare i form av stolens skuldre. Så, barnet ditt kan binde posen der og nyte den behagelige følelsen.

11. Wheeled School Bags:

hjul School Bags

Dette er inspirert fra våre kollisjonsputer. Dette er introdusert for å sikre at barnet ditt ikke trenger å bære tøyvesker, men at de bare kan bevege seg komfortabelt med hjul.

12. Vogn Skole Vesker:

Trolley School Bags

Dette er også inspirert av den nylige innovasjonen i luftbagasjen. Det er en vogn som er festet over hver veske der barnet ditt trenger å trekke den vognen i stedet for å bære den tunge vesken på skulderen.

13. Canavs School Bags:

Canavs School Bags

Dette er en annen slags elegante skolevesker. De er laget av et tynt lerretsmateriale. De kommer i stort utvalg av trykk og farger.

14. Skolebag med lunsjpakke:

Skole Bag With Lunch Kit

Dette er en stor hit blant metro barna. Nå er en dagers vesker så tung at det ikke er plass til å holde lunsjboks. Så produsenter har kommet opp med et sett med to poser. En mini og en i normal størrelse. Mini-baggen er til lunsj. Begge kommer i samme utskrift og design.

15. Comapct School Bags:

comapct School Bags

Dette er en annen multi-utility poser. De er ikke like store som ryggsekker. Men de har en rekke rom og flaskeholder. De har også mindre kjeder for å beholde dine små produkter.

Så, dette var en allsidig oppdatering om skoleposer. Du kan enkelt finne dette i en rekke online shopping nettsteder. De tilbyr en rekke valg og i rimelig prisklasse også. Så, fortsett og hent din favoritt. Gi meg beskjed om hvilke egne dine barn eier ?? Også, hvis du kjøper en skolepose som per min anbefaling.

Leave A Comment

5 + 5 =