Topp 15 Platinum Chain Designs | Stiler på livet

Alle som vet noe om smykker, vil tydelig forstå hierarkiet av edle metaller med platina på toppen av det som en av de mest ettertraktede metaller når det gjelder å lage søte smykker. Dette skyldes at platina er nydelig, holdbar og ekstremt ren. Renheten av platina selv er et tegn på renheten av følelsene som den kan representere, spesielt når den ble gitt som en gave eller som et symbol på kjærlighet. Disse brukes også i helsevesenet, på grunn av deres fordeler over andre inerte metaller. Platinkjeder brukes ikke bare i helsesektoren, men brukes også i industrisektoren, på grunn av deres høytrekkfasthet og antioksidantegenskaper. Platinekjeder er tyngre enn annet materiale, for eksempel gull og sølv. Platina er en ekstremt sjelden, enda ekstra verdifull enn gull som delvis grunnen til at den betraktes som overlegen. Her er forskjellige stiler og design av platinakjeder med deres betydning for din informasjon.

Best Platinum Chain Designs:

Her er våre topp 15 platina kjede design som følger.

1. Platina kjede kjede med koraller og steiner:

platina chain

Platina er trolig det beste materialet for å lage smykker. Platinakjeden bør gjenspeile individualitet og frihet. Platinekjeden er designet med eskekjede design. Platina er et utmerket metall som er langvarig og krever lite vedlikehold. Dette kan være perfekt for bruk alene eller med lette til middels pendants. Det gir et unikt utseende, og du kan bære denne kjeden for enhver form for begivenhet.

2. Autentisk Platinum Avrundet Link Chain:

autentisk-platina-rundet-linkkjede-2-

Vakker og unik platina avrundet koblingskjede passer for både kvinner og menn. Denne kjeden er litt større og tykkere enn andre kjedesignaler. Det finnes forskjellige farger som legger til et ekstra farget anheng, gir det ekstra blikket til halskjeden. Det er den beste platina kjeden for menn.

3. Kvinner Platinum Solitaire Halskjede Med 1/2 ct TDW Diamond:

womens-platina-kabal-kjede-med-12-ct-tdw-diamant-3

Elegansen av hvitt gull og en rund kutt diamant gir dette kjedet tidløs skjønnhet. Halvkarat perle har uendelige muligheter for koordinering og stil. Dette smykket gir det blendende utseendet det enkle preg som perfekt balanserer dine blinkende stiler. Denne diamant anheng halskjedet er en garderobe stift for å utfylle ser for enhver anledning. Det kan også være en perfekt samling av tilbehør til kvinner.

4. Diamant over Sterling sølv hjerteformet anheng og taukjede:

diamant-over-sterling-sølvhjerteformet-anheng-og-tau-kjede-4-

Platinekjeder er også tilgjengelige for menn. I dag blir platina smykker og kjeder blitt svært populære, og prisen på dette metallet er dyrt. Det går også veldig godt med formell slitasje, og det kan også brukes til mansjettknapper. Dette fine hjerteformede anhenget dekorert med ekte hvite steiner er laget av platina over sølv som henger fra en taukjede.

5. 16 tommers Platinum Trace Women Chain for Anheng:

16-inch-platina-spor-kvinner-kjede-for-anheng-5

Platinum spor kvinner link kjede skilt med sølvbelagt materiale. Denne tynne, små platina sporkjeden for små anheng. Dette er en smal kobling, lettvekt anhengskjede som er perfekt for bruk alene eller med lette og mellomstore anheng. Det festes med en liten fjærbolt stil lås. Dette gir en unik utsikt mens sammenlignet med andre.

Se mer: Gullkjededesigner for menn

6. Unik 950 Solid Platinum Oval Link Chain:

unikt-950-faststoff-platina-oval-linkkjede-6

Solid platin oval koblingskjede, hver kobling har blitt koblet til ovalformet link og denne platina med stålbasekjeder er laget med sølvbelegg. Folk de som ønsker å bruke denne typen tunge platina kjede, gå med denne solide platina oval linken kjeder som forbedrer ditt utseende og hele personligheten.

7. Platinum .950 26 tommers kabeltilkoblingsketting for menn:

platina-950-26-inch-kabel-linkkjede-for-menn 7

Platina er et langt slitesterkt og edelt metall, noe som gjør det bra for å lage brikker som vil vare og brukes regelmessig hver dag hvis en person ønsker det. Platinekjedene er bedre å bære enn andre typer metaller, for eksempel gull eller sølv, dag-til-dag, og deretter lagre platina til virkelig spesielle anledninger. Kabeldesignet kjede gir inspirasjonsfølelsen for brukerne.

8. menns platina .950 18 tommers kabel lenke kjede:

mens-platina-950-18-inch-kabel-linkkjede-8

Platinum menns kjede har sin spesielle kvalitet, og de kan brukes i mange bransjer. Materialer som brukes til å lage platinkjeder er i store mengder, alle typer materiale har sin spesielle glans og kvalitet. Denne platina-kablede kableden gir et unikt utseende.

9. Diamond Cuban Link Chain for menn og gutter:

diamant-kubansk-link-kjede-for-menns-og-boys-9

Den fabelaktige diamantkubanske koblingskjeden laget av polert platina veier ca. 95 gram og belagt med glitrende runde diamanter. Det kan bli omtalt med flere luksuriøse koblingsdesigner, og den fantastiske kombinasjonen vil definitivt kombinere solide platina og blendende diamanter. Denne kube design nakke kjeder er egnet for tradisjonelle funksjoner som måler ca 21 inches lang og 6 mm bred.

10. Montebello Platinum Princess-kutt halskjede for kvinner:

Montebello-platina-Princess-cut-hals-kjede-for-kvinner-10

Platin kjeder kan virkelig gjøre kvinnens føler spesiell. Utallige, platina kjede for kvinner er tilgjengelig i nettbutikker. Du kan få elegant og stilig prinsesseskåret hvitt diamant i en stikkontakt. Platinekjeden er laget av platina med en matchende bokskjede og fjærringslås.

Se mer: Herrekjoler

11. Palm Beach Platinum over diamant i bevegelsessirkel anheng halskjede:

palm-beach-platina-over-diamant-in-motion-sirkel-anheng-kjede-11

Palm Beach platina over diamanten i bevegelsessirkel anhengskjede gir den vakreste utsikten, og den kan passe til enhver anledning. Dette kan være laget av polert platina over sølv; dette smykket har en unik stil. Kjeden viser en upåklagelig diamantdesign.

12. Fremada Platinum 18-tommers kabel halskjede:

fremada-platina-18-inch-kabel-kjede-12

Den fine platina kjeden skaper et klassisk utseende for hverdagsbruk. Dette gir et enkelt blikk og passer for både menn og kvinner. Hvis du legger til et anheng, vil det definitivt gi deg et flott tilbehør for antrekket ditt.

13. Fremada italiensk platina runde kjede:

fremada-italiensk-platina-round-kjede-13

Legg til et stilig stykke smykker til garderobeskapet ditt med denne Fremada sterling sølv runde hvetekjeden. Den har en vakker polert overflate og en klassisk rund hvetekjede. Du kan velge mellom åtte forskjellige lengder og stykke som gir allsidighet og eleganse. Det var sikret med en hummer klo lukning og kan brukes hver dag.

14. Eloquence Platinum 2 1/2 ct TDW Geometrisk Anheng:

veltalenhet-platina-2-12-ct-TDW-geometrisk-pendant-14

Dette anhenget er laget med to diamanter som er arrangert på en måte som danner skjoldformen. De er laget av eksperter med høy kvalitet platina som er slitesterkt og designet med inspirasjonen til dagens krigere i den milde tiden. Den har glitrende runde kuttstein i anhenget med hummerlås på trippelkjeden.

Se mer: Sølvkjede for gutter

15. Kvinner Platina Kjede Med Dobbel Hjerte Anheng:

klær-platina-kjede-med-to-hjertet-pendant-15

Dobbelt hjerte anheng er innebygd med glansete runde diamanter og den er laget av 10 karat hvitt gull. Det er en 18-tommers taukjede utstyrt med fjærringslåsen på enden. Den har elegant design som passer best for brudeklær og hjerteberørende gaver til kjære. Dette er en perfekt platina kjede for kvinner.

I dag er bruken av platina stadig økende. Platinas effektivitet som ledelse av elektrisitet har gjort det til et svært nyttig materiale for elektriske kontakter og numerisk industrielt formål. Videre er platina naturlig hvit og reagerer ikke med luft, så smykkene dine vil alltid forbli like hvite som den første dagen du kjøpte den.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 82 = 90