Topp 15 Nail Polish Brands i India | Stiler på livet

Vi liker alle å ha forskjellige farger på negler. Det finnes ulike selskaper som tilbyr ulike typer effekter og farger. Noen av disse er veldig lett rimelig og noen er veldig høye priser, men tilbyr deg farger som mange kvinner liker. Derfor, avhengig av hvilken type fargetone eller fargetone du vil kjøpe, kan du sjekke ut varianter fra forskjellige selskaper. Hvis du vil ha spesielle typer effekter som knust eller neon eller veldig matt finish eller bare med holografiske glitter, må du bruke litt ekstra penger fordi de er dyrere enn normale farger og er kostbare.

Populære og beste neglelakkemerker i India:

Nedenfor er de 15 beste merkene som tilbyr mye likt neglelakk som du kan prøve.

1. Lakme:

spiker polish brands

Dette er en mye likte merkevare for ulike kosmetikk som den tilbyr, er det for lakker eller lotioner og kremer. Du kan kjøpe forskjellige farger fra sine områder som Nine To Five eller Color Crush. Disse er priset fra 160 til 250 INR, avhengig av varianten du kjøper.

2. Konad:

Konad

Dette er et kjent område som ikke bare gir polering, men også dekorative materialer som stempler, klistremerker og andre pensler. Du kan kjøpe sine rundformede flasker til ganske høy pris som Shining Deep Green eller Club Pink for 10 ml flasker til 170 INR til 199 INR.

3. Lotus Herbals:

Lotus Herbals

Du kan kjøpe sine populære farger som Gold Mist, Plum Shine og Mint Magic som kommer i smale flasker med en myk applikator til priser som er veldig rimelige på 120 til 150 INR.

4. Maybelline:

Maybelline

Den populære varianten som denne spesielle serien er kjent med kalles Color Show. Dette har mange varianter for de som ønsker glitter til de som ønsker en metallisk effekt eller bare en skinnende basefarge. Du kan kjøpe forskjellige nyanser som Blendende Diva eller Glitter Mania til priser fra 160 til 170 INR. Disse er billige og fargene er svært rimelige og vil ikke brenne hull i lommen. Den varige effekten er også god, og du kan enkelt prøve disse ut.

5. Street Wear:

gate Wear

Dette er et populært og rimelig merke. Du kan kjøpe sine forskjellige kjente farger som Grape Shimmer eller Oceanic Blue for priser fra 120 INR for 9 ml flasker til 60 INR for 5 ml flasker.

Se mer:  Lip Balm Strawberry Flavour

6. Avon:

Avon

Dette er også et populært navn i felles husholdninger. Du kan kjøpe sine farger lett fordi disse er billige. Dette er spesielt populært for sine små flasker fra varianten som kommer for 50 til 70 INR hver og har nyanser som Mango Mania, Coffee Bean, etc. Disse selges hovedsakelig av enkelte selgere hjemmefra, men i disse dager finner du dem i apotek eller spesialforretninger som bare selger Avon-produkter. Det har også hastighet tørr rekkevidde som kan koste fra 200 til 300 INR.

7. Oriflame:

Oriflame

Dette er et kjent merke for sin raske, tørre variasjon. Du kan kjøpe varianter som Pure Color Range eller Metallic Range for en minimumspris på 100 INR, og det kan gå opp til 400 INR.

8. Kina Glaze:

Kina Glaze

Et kjent område for populære nyanser som splittre, neon, glitter og matte lakk. Disse er svært høye priser og kan ikke være egnet for alle. Men hvis du er ute etter langvarig fargetone, kan du prøve ut sine farger for 700 til 2000 INR, avhengig av hvilken variant du vil kjøpe.

9. OPI:

OPI

OPI er kjent for sine høye farger og også splitterlakker. Du kan kjøpe sine ulike varianter som Neon, glitrende eller matt effektfarger for en minimumspris på 700 til 800 INR for 15 ml flasker.

10. Colorbar:

Colorbar

Dette tilbyr ulike nyanser som varer godt og også farger er mye kjent. Dette er et kjent område og nyanser som Amethyst, Eksklusive tall 56 og 44 sammen med Fearless Red er veldig populære. Du kan kjøpe disse for 210 til 300 INR for 9 ml flasker.

Se mer:  Lip Gloss Brands

11. Viviana:

Viviana

Dette er et helt nytt utvalg, og du kan kjøpe sine små og svært rimelige flasker på 9 ml til en minimumspris på ca 60 INR. De tilbyr også verdipakker med 4 eller 5 farger, og du kan kjøpe dem for 250 INR. Disse er billige og fargene har god holdbarhet. Du kan kjøpe disse og prøve disse ut.

12. Loreal Paris:

Loreal Paris

Dette gir svært slitesterke farger og nyanser er av ulike typer. Du kan kjøpe glitter nyanser med glitter partikler, og du kan også kjøpe metalliske nyanser. Det er normale farger i tillegg til Beige Boheme og Versailles Gold, som er som det kjente utvalget av Color Riche nyanser, og disse kommer for 300 INR til 500 INR.

13. MTV MUAH av Blue Heaven:

MTV MUAH by Blue Heaven

Dette er et nytt utvalg, og du kan kjøpe disse fra 199 til 200 INR, og verdipakker kan komme for 300 til 400 INR.

14. Tips og Toes:

Tips and Toes

Dette er et velkjent område, og prisene er også egnet til enhver jentes lomme, enten det er college jenter eller tenåringer. Du kan kjøpe sine forskjellige nyanser, og nyansene er også svært langvarige. Dette har vært i moteindustrien i lang tid, og du kan kjøpe farger som er skinnende eller kan ha glitter i dem. Du kan også kjøpe deres grunnfrakk eller topplakk og også de metalliske nyansene. Disse kommer fra 5 ml flasker til 9 ml flasker. Disse er priset fra 100 til 150 INR.

Se mer:  Beste Lip Balm i India

15. Ansikter Kosmetikk:

ansikter Cosmetics

Dette er et velkjent utvalg, og disse tilbyr ulike metalliske og andre normale farger som du kan bruke til hverdagsbruk. Disse er priset fra deres High Shine-serien er også en mye kjent variant. Du kan kjøpe farger som Molten Rust, Poppy Red og jeg liker å Mauve for priser som kan variere og kan være fra 199 INR til 400 INR.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15

Leave A Comment

41 + = 42