Topp 15 Lakme Lipstick Shades | Stiler på livet

Det finnes ulike selskaper der ute som selger leppestifter. Lakme er imidlertid en velkjent ting når det gjelder lyse nyanser.

Nedenfor er Top 15 Lakme Lipsticks Shades som er ganske populære av dette merket.

1. Absolutt Creme-Runaway Red:

Absolute Creme Runaway Red

Dette er en verdsatt leppestift for mange kvinner. Kvinner liker det fordi det ikke bløder mye. Selv når du har måltider, kommer farge ikke på mat eller briller så mye det ville komme av. Så du kan bruke dette med lethed i minst 3 timer med 2 eller 3 swipes. Dette kommer også i en rullepotetflaske, og dette gjør det til en enkel applikasjon. Det har også nesten null glimmereffekt og er ganske matt og klarer å fuktighet og gir en myk effekt. Dette sier imidlertid at det vil forbli i 16 timer, men det vil slites av i ca 3 til 4 timer. Det kan kjøpes enkelt for 582 INR.

2. Absolutt Range-Royal Rouge:

Absolute Range Royal Rouge

Dette er en fuktet rosa farge som har god fuktighet, og du kan bruke den til en tilsvarende tidsbegrensning på 4 til 5 timer. Dette er bra for daglig bruk, og det er også lett å glide på på grunn av rulle opp rørsystemet og blyant som form av tingen. Dette sier også å vare i ca 16 timer, men det gjør det ikke. Det kommer for rundt 582 INR og kan enkelt kjøpes fra nettbutikker eller apotek.

3. Absolutt Range-Plum Forever:

Absolute Range Plum Forever

Dette er en annen variant av samme rekkevidde. Det sier også å gi timefargen, men dette forblir på i omtrent 4 til 6 timer på det meste. Dette er imidlertid den veldig plommerike skyggen som du kanskje vil ha for samlingen din. Skyggen er dyp og fuktig som du bruker. Dette er også kostbart ved 582 INR. Dette er lett overkommelig, og du kan bruke dette til kontor og også daglig bruk.

4. Absolutt utvalg - Shade Pink Sorbet:

Absolute Range Shade Pink Sorbet

Dette er en skinnende nyanse med rosa fargetone og er veldig lys på huden. Du kan bruke dette hvis du har garvet til hveteaktig tone. Men dette er også svært priset til ca 600 INR for en rulle opp fargestifter som rør. Dette varer i ca 5 til 6 timer og glir på veldig glatt.

5. Absolutt utvalg - Candy Kiss:

Absolute Range Candy Kiss

Dette er en oransje og rosa blandet farge og mer mot en lettere fersken. Røret er fargestifter som og kommer i en opprullingsmekanisme som ikke krever at du skjerper det som liners eller andre. Du kan bruke dette jevnt og er også lett å passe i en pose som gjør det enkelt for tilfeldige applikasjoner mens du er i bilen eller du er på en restaurant uten andre berøringsutstyr som børste eller svamp eller til og med vevpapir som trengs. Dette er også kostbart og har UV-beskyttelse. Det kommer for rundt 600 INR og forblir på etter påføring i ca 5 timer. To glides vil gi deg en skikkelig lysdagstid.

6. Absolutt Range-Shade Berry Pink:

Absolute Range Shade Berry Pink

Dette er et lignende fargestoff som rulle opp, og du vil finne at det gir nok fuktighet til å berolige huden. Det smelter heller ikke lett og har en bærskygge som er mer mot fersken. Den har en lett glidekant, og du kan kjøpe dette til ca 600 INR. Disse er lett å bære i håndvesker og for de tidene når du trenger en rask berøring.

7. Satin Enrich Range Mauves 128:

Satin Enrich Range Mauves 128

Dette er en mørk rosa skygge som er veldig lys. Bruk alltid bomullskuler eller et vev for å tørke av overflødig fordi disse er høyt fuktighet og har en tendens til å bløde på overflødig applikasjon eller swipes. Dette er billigere sammenlignet med andre. Du kan kjøpe dette for 225 INR.

8. Satin Enrich Range Nude 651:

Satin Enrich Range Nude 651

En liten tynn oransje og den nakendefinen er riktig egnet til å gå med blomstrete dagstøy og lys sminke. Hvis du er ute etter en ny nyanse, kan du prøve dette ut. Dette er priset fra 225 til 250 INR.

9. Satin Berik Browns 528:

Satin Enrich Browns 528

Dette er en brun nyanse som er ganske mørk. Men for noen en enkelt sveipe og for noen vil en mørkere nyanse kreve 3 til 4 glidere av dette. Dette er rimelig og ganske passende for et festutseende. Du kan kjøpe dette for 250 til 300 INR.

10. Satin Berik Røde Og Maroner 453:

Satin Enrich Reds and Maroons 453

Dette er en annen ettertraktet nyanse. Dette er lett på lommen samtidig. Dette er priset til 250 til 300 INR.

Se mer:  Revlon leppestift nyanser

11. Lakme Nudes Range 266:

Lakme Nudes Range 266

Dette er en annen naken farge som du kan beholde for daglig bruk. Dette er egnet til å bli slitt med lav dagstid ser ut. Du kan kjøpe dette for 250 INR til 300 INR fra apotek.

12. Satin Enrich Shade Red and Maroons 425:

Satin Enrich Shade Red and Maroons 425

Dette er en rosa mørk lys skygge med mye glans. Du kan kjøpe dette for 250 til 300 INR, og dette har mye fuktighet.

Se mer:  Ny Maybelline leppestift

13. Satin Berik Skygge Rød Og Maroner 426:

Satin Enrich Shade Red and Maroons 426

Denne fargen, selv om den er i rødder og mariner, er dette mer av rødaktig bærskygge og også fuktet brun. Dette kan være bra for kontor eller formell slitasje, og du kan kjøpe dette for 250 til 300 INR.

14. Satin Berik Pink og Mauves 136:

Satin Enrich Pink and Mauves 136

Dette er en veldig lys og ganske fluorescerende som farge. Dette er et mustkjøp for de dagene når du vil ha naturlig fargetone. Enkelt rimelig på 250 til 300 INR, dette er et mustkjøp.

Se mer:  Beste leppestift i India

15. Lakme Enrich Satins 149:

Lakme Enrich Satins 149

Dette er en bringebærrosa nyanse, som er mer mot fuchsiaen. Dette har små glimmerpartikler som gir glans, men skiller seg ikke ut. Dette er lett tilgjengelig for 250 INR til 300 INR.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15.

Leave A Comment

25 + = 35