Topp 15 koreanske frisyrer for menn | Stiler på livet

Elsker glam av koreanske frisyrer for menn? Kan jeg ikke finne en lokal stylist for å bølge den opp som Arings eller An Jung Hyuns? Vel, se ikke lenger fordi her er noen enkle trinn for å få frisky koreanske frisyrer for menn som vil woo din dame nok for at du skal være hennes eneste! Lett å fluffe og kan gjøres hjemme. Disse trinnene er risikofri og raske. Så redd for din freshman år, en uformell dato eller kanskje en viktig bedriftens møte, som vinnende hjerter, har bare blitt funkier.

Wondrous koreanske frisyrer for menn med bilder:

Gitt nedenfor har vi de beste koreanske frisyrene for menn med bilder som er veldig interessante å gjøre med enkelhet.

1. Long Fringes:

koreansk hairstyles for men

Dette ultimate Skrillex utseendet på koreansk frisyre for menn er den nye heten. Få håret shampooed og ha det helt til forsiden, og la sparsomt hår på den andre siden og baksiden. Komb forsiden for å få endene å stikke ned og holde seg i form. Ser best ut på ansiktstyper som er litt ovale og har massevis av guttenes sjarm. Så få rockestenen i deg!

2. Tousled Look:

frisyrer for korean men -Tousled Look

Å spille vanskelig å få kan bli lettere med denne koreanske frisyren for menn. Del håret ditt fra venstre og spike opp de første par smellene fra oversiden. Sett håret på baksiden og hold den første delen gelert og fjærende. Hvis du har et sterkt ansikt, er dette det beste utseendet for deg. Gjør det klart, og damene kan komme til å løpe!

Se mer: Formelle frisyrer for menn

3. Shaggy Haircut:

frisyrer for korean men -shaggy

Dette er toppen mest frisyre menn koreanske med sideband. Er du velsignet med skulpturerte ansiktsfunksjoner og hår til å dø for? Glamour det med dette rase utseende som ikke er for dab. Ser best ut på et mager ansikt. La håret være skinnende og hengt ned i alle riktige retninger. Ha ditt smell slypt til den ene siden.

4. Wispy Bangs Frisyre:

Korean Hairstyles for Men 4th

Dette er den ultimate dårlige gutten koreanske frisyreutseendet. Er du rolig og stille med et snev av ondskap? Spike det opp hele veien. Blås-tørke håret ditt og la det være uberørt eller ubemerket og la naturen gjøre sin magi på dagen din ute. Fungerer best med middels hår. Dette er en av de beste koreanske frisyrene for menn med slank og kort hår.

5. Voluminous Spikes:

voluminøs Spikes

Den ultimate kule ser etter de tøffe i mengden. Ta av de bakre tressene som et besetningsslipp, slik at du får den fremre bunken i sin helhet. Blås-tørk det for en voluminøs effekt. Gel pølser opp og gå for din villritt. Ser best ut på gutter med meislet kinn og en dash av tillit til å bære den riktig. Strikk det for en ekstra effekt. Dette er en av de flotteste frisyrene til koreanske menn med rund ansikt som sikkert tiltrekker kjæresten din, prøv det.

6. Nerd Look:

De Nerd Look

Hvem sa nørder er kjedelig? For alle geeks der ute som ikke trenger å spille det, er det et tips for deg. Dette utseendet, best på et ansikt med en sterk kjeve, kan lett flyttes av. Lag streker og kjør dem ned med et dråpe gel. Hold endene pekete og legg den av med de nerdglassene. Intelligens er sexy. Gjør det slik.

7. Full Metal Funk Hair Cut:

Full Metal Funk

Dette er den fasjonable koreanske frisyren for menn med middels hår som gjør utseendet ditt så stilig. Slip din indre punk med dette nye utseendet. Hva er bedre enn denne funky opphissede stilen for en natt med clubbing? Ta en håndfull gel og kjør den mellom fingrene dine. Spike din smell og du er ferdig! Rock gulvet! Ditt utseende krever det!

Se mer: Emo frisyrer for gutter

8. Små hestehale stil:

frisyrer for korean men -Ponytail

Hvis du har rett, voluminøst hår med smell, er dette utseendet for deg. Ta den midterste delen av håret og bind den opp høyt. La pannen dekke størstedelen av pannen din. Husk folkesagnene der den galante sværmannen redet bort til solnedgang med håret sitt bundet i en hestehale, skremte bort de beseirede fiendene? Dette er hestehale for den nye bedriftens ridder!

9. Bewitched Curls:

forhekset Curls

Første dag på college? Dagens inntrykk skal vare til siste semester. Ditch sengen ser etter disse forheksede krøllene. Krever bare en god vask og et par fingerstreker, og slår det lett tilbake. Lett å bære for menn med spisse ansikter. Denne typen koreanske frisyrer for menn er perfekt egnet til å male rundt 30 år med langt hår.

10. Den siste koreanske frisyren med front bangs:

Korean Hairstyles for Men 10

Dette er en av de frisyrene til koreanske menn som gjør at de koreanske gutta ser så søte ut i utgangspunktet, og det vil fungere for deg også. Hvis du har et knallet ansikt, så vil dette være en av de beste koreanske frisyrene som ser etter deg. Mønsteret som denne frisyren sporter i fordelen, skjuler pannen og gir ansiktet en viss vinkel som gjør at den ser veldig søt ut. Dette er ikke bare en koreansk frisyrer. Det blir etterfulgt av amerikanske make tenåringer og er en veldig kul prom frisyre disse dager. Alle asiatiske gutter og tenåringer vil se bra ut med denne typen utseende. Det bringer ut den slags guttenes sjarm som alle ønsker.

11. Det rotete koreanske utseendet:

Korean Hairstyles for Men 11

Dette er en av de fineste koreanske mennene frisyrer av all tid. Mønsteret som denne frisyren sporten er virkelig attraktiv og vil være egnet for alle menn med middels hår. Bare ta det meste av håret til forsiden og bruk en hårspray er nødvendig for å justere utseendet. Dette er igjen en av de frisyrene som vil skjule pannen og få fyren til å se veldig attraktivt ut. Det er uten tvil et av de beste utseende for gutter der ute. Mønsteret er ganske kult, og selv om det er et shaggy utseende, er det sportet av menn som har formaler på jobben.

Se mer: Frisyrer for menn med krøllete hår

12. Sidekort koreanske frisyrer:

Korean Hairstyles for Men 12

Koreanske tenåringer er som ambassadører av denne koreanske frisyren for menn. Her sidene kuttes kort og det er et trimmet dobbelt horisontalt mønster gjort på den korte trimmet siden. Mønsteret kan gjøres på begge sider eller på en enkelt side. Hele håret ser ganske funky ut og gir brukeren et punk utseende. På grunn av alt er det kjempebra funksjoner, de mannlige tenåringene og guttene foretrekker å sporte dette utseendet, og det kan sies å være et av de beste utseende for alle de koreanske guttene der.

13. Det formelle koreanske utseendet:

Korean Hairstyles for Men 13

Her er en søt koreansk frisyre som passer for alle kontorgjestene der ute. Mønsteret på dette hårklippet er noe for de forrige. Sidene er korte og toppen ser voluminøs ut. Hvis du er ute etter en av de mest trendy frisyrene denne sesongen, så kan dette definitivt være en av dem. Hårklippet går hånd i hånd med en formell frakk eller en festdrakt smoking.

14. Den røde funky koreanske frisyren:

Korean Hairstyles for Men 14

Dette er en av de eldste koreanske frisyrene. Koreanske gutter pleide å bære dette ser mye ut, men det røde håret er ikke så mye verdsatt av de koreanske mennene i disse dager. Likevel er det noen som kan finne ut skjønnheten i denne frisyren og sporten med tillit. Den har en punk touch festet til den som gjør den så attraktiv i utgangspunktet. Hvis du er ute etter en av de beste frisyrene denne sesongen som faller i den koreanske hårklippskategorien, vil dette være et av de fineste utseende for deg. Farg håret ditt og kutt det kort og bruk en gel eller et hårspray for å få håret til å se slik ut og du er klar til å gå!

15. The Slick Korean Men Hairstyles:

Korean Hairstyles for Men 15

Selv om dette er den siste på listen over fremtredende koreanske frisyrer for menn, kan det fortsatt sies å være en av de fineste frisyrene til alle de koreanske mennene der ute. Frontsiden av frisyrene sporter noen skarpe sideband. Hårklippet vil være egnet for menn med perfekt tonete ansikter og middelslang hår.

Så her er vi med noen av de beste sortimentene av koreanske frisyrer for menn. Du kan velge hvilken som helst av de ovennevnte og få det gjort. Det er bundet til å se stilig og gjøre hoder snu. Pass på at det du velger, passer godt til ansiktsstrukturen.

Leave A Comment

8 + 2 =