Topp 15 Kanchi Pattu Sarees Med Bilder | Stiler på livet

Sarees har vært en tradisjon i India, for det meste India, og denne tradisjonen har fortsatt for alltid siden. Fra våre bestemødre til nå oss, er vi enige om at sari ikke egentlig er en hverdagspreferanse, men for de tradisjonelle anledninger, har en slektning til bryllupet eller dine sareer en spesiell betydning, et spesielt sted i hjertet. Nå varierer sarees etter forskjellige kulturer og etnisiteter i utskrifter og mønstre.

Utrolig Kanchi Pattu Sarees Med Bilder:

Her er i dag en liste over noen av de beste Kanchi sarees sammen med bilder som burde være en må-ha i garderoben din. Derfor pryder denne festlige sesongen deg i det beste av det tradisjonelle slitasje og flaunt deg til det fulle.

1. Tri Color Kancheepuram Saree:

pattu 1

Nasjonalflagget er i seg selv tre forskjellige farger, den hvite i midten ledet av safran og etterfulgt av den grønne. Denne sareen inkorporerer disse tre rene farger som utgjør det indiske flagget. Basisfargen på denne kanchi sareen er i satinhvite med svakt gullblomstert arbeid. Sidekanten til sareen er grønn med oransje grenser.

2. Den majestetiske påfuglen Kanchi Saree:

pattu 2

Det er ganske vanlig for våre tradisjonelle slitasje å skildre vår kultur i dem. Ofte sareer eller lehengas skildrer den felles kulturen i seg selv. Påfuglen som er en nasjonalfugl i vårt land, fikk sikkert en spesiell omtale. Peacock tema sarees er ofte en hit blant oss, ikke bare på grunn av sine lyse godt gelerte farger, men også på grunn av den majestetiske følelsen det holder. Dette er en av de beste kanchi pattu sarees med tungt arbeid.

3. Lilla og gull:

pattu 3

Lilla og gull Kanchi Pattu saree er faktisk vakker på sin ydmyke og enkle måte. Sareen inkorporerer en gulaktig gylden nyanse sammen med en solid matt lilla og kombinasjonen vi mottar er bare beundringsverdig. Langs sidene av pallu mot slutten er det horisontale striper sammen med et lite blomstershow på slutten av sari. Den forreste halsen på sareen har også en broderiutsmykking laget av gylden på fiolett, som er ganske skjønnheten i seg selv. Nå, når du kommer til den slags bluse du velger for sareen, slik at den ser bra ut, er våre forslag en med bi fargeprøven i de to grunnleggende fargene som sareen selv er laget av.

4. Det er tungt gult vanlig Kanchi Pattu Saree:

pattu 4

Nå, hvis du fortsatt er bekymret for hvordan du skal se på mottaket, ser du ikke lenger, den kraftig gule sarenen kommer med en kropp med en myk fløyete kanarieful og etterfølges av en tynn tynn stripe myntegrønn. Kommer til grensen av sareen, har denne sareen en tung brodert zaari og georgette ytre linje. Sareen har også en grønn grønt grense før den større begynner. Se på hvordan kjendisen trekker på korsetten av blusen hun bærer med den nyeste kanchi pattu saree feilfritt. Blusefargen er ikke hvor nær den unicolor saree hun er sportslig, men det ser fortsatt vakkert på henne og ganske elegant så.

5. Liten Blomst Designet Kanchi Pattu Saree:

pattu 5

Dette er et flott utseende for en tradisjonell begivenhet hvor du kan flaute denne vakre sareen og se hode snu når du går forbi. Denne kanchipuram silke sareen har en dødelig kombinasjon av mykt satengblått med enda et mykt satenggull. Ytre linjen har en stripe lilla med periodiske horisontale brede striper av blå og lilla ned i sareen.

Se mer: Designer Sarees For Wedding

6. California Beach Pattu:

pattu 6

Dette er en perfekt saree for somrene, og derfor har denne sarenen blitt oppkalt. Sareen ser veldig vakker ut med en lime grønn sateng utseende og er motsatt av en rett og slett kongelig preussisk blå. Sareen idretter enkle striper i svakt gull på pallu og front, men mot slutten av pallu er det et omfattende kunstverk av kløverblad og blomster. Det kan imidlertid bli litt nydelig på siden notatet, så det er en god slitasje for bryllupsmottakelser, og er en hit ganske så i Sør for alle gode grunner. Denne sareen er enda en gang en annen flerfarget, men pallu har mye mer av et detaljert nettverk enn det siste du så på listen dekket.

7. Den røde og gullkontrollen med Mango Kanchi Pattu Saree:

pattu 7

Elegansen drypper fra denne sareen da modellen som er pakket inn i denne tungt broderte Pattu, stiller seg til bildet. Dette er en av de vakre kanchipattu sarees som kommer i en saftig okse blod maroon rød og en skitten rik glitrende gull fargetone. Hele sareen, spesielt på slutten av den, er fylt med vakre, gyldne, tradisjonelle broderier.

Se mer: Saree Painting Designs

8. The Luscious White Chadrakala Kanchipattu Saree:

pattu 8

Dette kan være en sommerdagens glede der den hvite sareen løper sammen med en gylden gul linje. Grensen eller par av sareen er i gul og grønn med et vakkert, rødt omfattende arbeid på pallu. Hele sareen jobbet med noen enkle butas i gapet på 20 tommer.

9. Gullet med rosa creeper Kanchi Pattu Saree:

pattu 9

Sareen er vakker i rosa og gyllen hvor selv rosa slår ut en svak gylden farge. Gjennom sareen er det søte creeperdesigner gjort over sareen og det etset på en dypere rosa.

Se mer: Bluse Designs for Pattu Sarees

10. Flerfargemodell Kanchipattu Saree:

Kanchi Pattu-Orange Pattu Saree

Som du tydeligvis kan se, er det som din beste avtale å samle opp skjønnheten i denne kanchipattu sareen, å samle sareen med en oransje pattu-bluse. På den off-hvite bakgrunnen, er det lignende fargerikke blomstermotiver som man vanligvis savner ved første gang. Du kan også velge å bære en silkebluse sammen uten å ødelegge hvordan du ser ut. Dette er en av de nyeste kanchi pattu sareene med vakre farger og design som passer perfekt til alle dine tradisjonelle funksjoner.

11. All Over Worked Kanchi Pattu Saree:

Kanchi Pattu-Golden and red Saree

Sareen gir av en veldig stilig atmosfære og ideell for flotte anledninger som invitasjoner til mottak eller bryllup. Gyllen på sareen er rikelig og setter nesten den røde til skam ved å ta seg selv. Designene er forskjellige fra de vanlige blomstene du ser, men veldig relatable i slutten av pallu og øvre bryst.

12. Halv og halv Kanchi Pattu Saree:

Kanchi Pattu-Violet Pattu Saree

Denne halv og en halv enkle linjer vanlig kanchi pattu saree har sin egen glans for å skryte av. Det du ser her er kongelig violett med gylden som aldri før i en kombinasjon. Hele sareen har forskjellig design i all essens og pallu endene har bånd lagt til for ekstra skjønnhet til seg selv. Som du tydelig ser, hjelper sleeved bluse å stjele showet for denne sareen, men sørg for at det alltid er en vanlig bluse..

13. Triangle Broderi Saree I Kanchipattu:

Kanchi Pattu-Triangle embroidery Saree

Sareen som du ser her er flerfarget og hvem ville ha trodd at fargene her vil blande seg så bra riktig? Grensen i gyllen er ikke helt ren, og den har trekanter over det som legger til sjarmen til denne stilige sareen. En hvilken som helst silke eller pattu multicolor bluse vil gjøre sareen en rettferdighet å snakke om. Dette er en av de nyeste kanchipattu sareene med vakker design.

14. Blomstermønster og Grand Pallu Kanchi Silke Saree:

Kanchi Pattu-Floral Pattern Saree

Kanchi Pattu Saree-bildet du ser her, har også et gyldent rammeverk med broderi på det røde, og bringer dermed ut sin skjønnhet hele veien mer. Sareen kan absolutt se bra ut med en rød bluse best, men gull ville ikke være en dårlig ide heller, men bare hvis du går tom for alternativer for den røde til å eksperimentere med.

15. Rosa og gylden stor kant Kanchi Pattu Saree:

Kanchi Pattu-Pink and Golden Saree

Saree mens det kan se lenge etter ditt vanlige valg, er ganske elegant og har en vakker broderi som ser så nydelig ut av seg selv. For å få mest mulig ut av denne sareen, velg en nøkkelbluse som ikke trekker for mye oppmerksomhet til seg selv. Når det er sagt, vil hver bryllupsår du se frem som motehjørnet med en gang. Denne typen kanchi pattu sarees passer perfekt til brudens jente i bryllupet.

Så det var alt det var å vite om skjønnheten i Kanchi Pattu sarees hvis bilder vi har listet ut for deg. Denne artikkelen inneholder topp 15 for deg å bestemme og velge fra i slutten. Gledelig handling!

Leave A Comment

5 + 3 =