Topp 15 Italia Turiststeder å besøke | Stiler på livet

Italia har det maksimale antall UNESCOs verdensarvsteder. Store arkitekturer og monumenter finnes overalt i landet. Roma, Venezia og Firenze er de største byene med flest antall turister. Foruten sin kulturelle og arkitektoniske side, har den også vakre kyster, alpine innsjøer og fjellrike rekkevidde. Bel Paese er et annet navn til Italia, noe som betyr vakkert land.

Topp 15 turiststeder:-

1. Roma:

rome_italy-turist-steder

"Roma ble ikke bygget på en dag" er en vanlig frase brukt, og for besøkende er det definitivt tidkrevende å utforske det beste av hovedstaden. Det er så mange steder å gå og spennende steder å se. Fra å utforske det fantastiske Colosseum til å gå der Caesar døde, besøker den hellige Vatikanstaten, eller ønsker et ønske ved Trevifontenen, er Roma absolutt en viktig del av Italias tur.

2. Venezia:

venice_Italy Tourist Places

Venezia er et dyrt turistmål og ideelt for par, fordi det er veldig romantisk. Du vil nyte å gå på en gondoltur langs en av kanalene, spasere gjennom smugene, og ta litt tid på St Mark's Square mange duer rundt. Det er mange gamle gotiske kirker hvor du får den sanne essensen av Romas åndelige side.

3. Firenze:

Firenze Italy Tourist Places

Firenze er kjent for å være fødestedet til Michelangelo berømte statue av David. Det er en stor gotisk katedral, Basilica di Santa Maria del Fiore, som er et veldig viktig turistområde og er et symbol på Firenze. Duomo er også en annen populær turistattraksjon.

4. Piazza del Campo:

piazza-del-campo_italy-turist-steder

Piazza del Campo er en av Europas største middelalderlige torg. Det er kjent over hele verden for sin skjønnhet og arkitektoniske integritet. Den har Palazzo Pubblico og dens berømte tårn, samt ulike palazzi signorili besatt av de velstående familier i Siena.

5. Pompeii:

pompeii_italy-turist-stedene

I 79 e.Kr. hadde vulkanen Vesuvius utbrudd dekket den nærliggende byen Pompeii, som var igjen med aske og jord, og da har byen blitt bevart i sin tilstand den smertefulle dagen. Etter utgravning har nye blitt gitt en ekstraordinær innsikt i livet til mennesker som levde for to tusen år siden.

6. Positano:

positano_italy-turist-stedene

Positano er en liten by som ligger på Amalfikysten. Kystlinjen er kjent for sitt robuste terreng, naturlig skjønnhet og byer som virker som bilder. Selv om byen hadde blomstret i middelalderen, men ved midten av 19th var mer enn halvparten av befolkningen borte. Den igjen i det 20. århundre forvandlet det fra en fattig fiskerlandsby til en berømt turistattraksjon og kreditten går til forfatteren John Steinbeck som skrev om sin skjønnhet.

7. Comosjøen:

innsjøen como_italy-turist-stedene

Comosjøen tilhører det italienske sjødistriktet som er populært blant besøkende i mer enn 100 år. Innsjøen ser ut som en form av en omvendt 'Y', med to grener som starter ved Como i sørvest og Lecco i sør-øst. De fusjonerer halvveis opp og sjøen fortsetter opp til Colico mot nord. Innsjøen er kjent for villaene som har vært her siden romertiden.

8. Skjeve tårnet i Pisa:

lener-tower-of-pisa_italy-turist-steder

Hovedattraksjonen i Pisa er det skjeve tårnet. Opprinnelig ble det bygget i 1173 for å tjene som katedralens klokketårn, og da begynte det å lene seg på grunn av den ustabile bakken i basen. Det var et godt pannet prosjekt for å forhindre at tårnet lente seg videre og som ble fullført i 2001. Tårnet er nå åpent for besøkende og er ganske populært blant turistmålene i Italia.

9. Capri:

capri_italy-turist-steder

Capri er en nydelig italiensk øy. Den i Napoli-golfen har vært kjent som et viktig feriested, rett fra romertiden. Øya er full av sommerturister, og du kan være heldig å finne noen kjendiser som kommer til å tilbringe ferien.

10. Abruzzo:

abruzzo_italy-turist-steder

Abruzzo huser noen av Italias best bevarte middelalderbybyer. De fleste av dem ligger innenfor regionale og nasjonalparker, slik at de ikke sannsynlig vil bli utviklet når som helst snart. Abruzzo er et sted i Italia som kan gi deg det beste av landskapet utsikt over Italia.

Se mer:  Steder å besøke i Kina

11. San Lorenzo Maggiore:

san-lorenzo-maggiore_italy-turist-steder

San Lorenzo Maggiore er en attraktiv kirke i Napoli, bygget i det 13. århundre. Den mest fantastiske delen er det hemmelige faktum om de underjordiske restene av den grekro-romerske byen Neapolis. Besøkende får lov til å vandre gjennom den greske Agora og også de gamle romerske gatene. Dette er et godt informativt museum, med utstillinger, arkeologiske utgravninger og historiske historier.

12. Manarola:

manarola_Italy Tourist Places

Manarola er en gammel by i Cinque Terre. The "Five Lands" inkluderer fem landsbyer kjent for sin skjønnhet. Gata, tog og båter forbinder landsbyene, og biler kan ikke komme inn fra utsiden. Byen knopper ut på fjellsiden og gir en fantastisk utsikt over Middelhavet.

Se mer:  Turiststeder i Frankrike

13. San Gimignano:

san-gimignano_italy-turist-stedene

San Gimignano er en landsby som ligger i Toscana, som ligger ca 56 km fra Firenze. Familiene som tilhørte denne byen hadde bygget mer enn 72 tårnhus som var ca 50 meter høye. De var velstående og mektige, og tårnene ble bygget for å beskytte dem mot fiendens angrep. Dessverre var det en epidemi, og de fleste av folket ble ødelagt på grunn av pest i 1348. For tiden er det en viktig turistmål som viser oss mesterverk av italiensk kunst som var der fra det 14. til det 15. århundre.

14. Sorrento:

sorrento_italy-turist-steder

Sorrento kan være den beste endelige destinasjonen i Italia og forlate deg med mange minner du vil returnere med. Det er et populært turistmål som ligger på Mornington-halvøya, som faller mellom Portsea og Blairqowrie. Den vender mot Port Phillip mot nord og det åpne vannet i Bass Strait i sør. Det er en inngangsport til Amalfikysten og et populært turiststed i sommer.

Se mer:  Tyskland Steder å besøke

15. Cinque Terre:

cinque-terre_italy-turist-stedene

Cinque Terra gir en fantastisk utsikt over fem byer som ligger på klippene, med utsikt over havet. Turister kan gå på tur på 12km-stien som forbinder hver by og utforske de små gatene. Det er olivenlunder i åsene som du kan gå midt i.

Leave A Comment

+ 13 = 23