Topp 15 Bollywood Skuespillerinner i Bikini Avatars | Stiler på livet

Bollywood har kommet langt siden det startet litt mer enn et århundre tilbake. Fra sarees til korte skjørt, har bikini blitt utsmykket av våre kjære skuespillerinner. La oss ta en titt på de øverste 15 bikini bombshells av Bollywood.

1. Priyanka Chopra I Dostana:

Priyanka Chopra in Dostana

Vår egen Miss World kastet sine hemmelser på sølvskjermen for første gang i 2008 i filmen Dostana. Husk sangen 'jaanekyundiljantahain, tuhaintoh, jeg kommer i orden'? Ja, den fengende tune vi alle vant til hum når den først kom ut. Internasjonalt stjerneskjerm og moteikon, Priyanka Chopra gled inn i en skimpy, men stilig, gylden monokini for sangen JaaneKyun. Hun så hver bit som diva hun er. Med sin kurvete kropp og oomph-faktor, raste hun det helt.

2. Anushka Sharma In Ladies v / s Ricky Behl:

Anushka Sharma

I hennes fjerde film, damer v / s Ricky Behl, slått Anushka Sharma inn i en sexy todelt pyntet svart bikini. Hun flaunt kroppen sin med en luft av selvtillit og sexiness. Hun klarte å bringe den trengte x-faktoren inn i filmen med hennes bikini scene.

3. DeepikaPadukone i cocktail:

Deepika Padukone in Cocktail

En av de mest populære og høyest betalte skuespillerne til Bollywood, DeepikaPadukone, dukket opp først i en bikini på sølvskjermen for hennes film, Cocktail. Hun var kledd i en rød varm todel bikini mens du sol på en strand i Cape Town. Denne lange leggy lass vet sikkert hvordan å øke temperaturen.

4. Lara Dutta I Blå:

Lara Dutta in Blue

Miss Universe Lara Dutta har den perfekte kroppen til å flaunt, og hun gjorde akkurat det i filmen Blue utgitt i 2009. Hun presenterte filmen i to sexy bikinier. Hun er sett under vann i en todelt glimmende sølvbikini og igjen i en peachy rosa bikini. Hun ser drop dead nydelig og bærer begge bikiniene med letthet og stil.

5. Sonam Kapoor In Bewakoofiyan:

Sonam Kapoor in Bewakoofiyan

Bollywood, Sonam Kapoors fashionista donned en bikini for første gang i filmen Bewakoofiyan utgitt i år 2014. Hun så nydelig ut i en todelt boble rosa stroppeløs bandeau bikini. Med sangen Gulcharrey satt hun ved bassenget og solgte hennes kurvete kropp før de dyppet ned i vannet. Hun er en skikkelig godbit for øynene.

6. Kareena Kapoor i Tashaan:

Kareena Kapoor in Tashaan

I år 2008 gjorde Kareena Kapoor en ganske trend med sin størrelse null look som gikk på en stund. Hun spilte i filmen, Tashan, hvor hun dukket opp i en lysegrønn tobit bikini med i sangen ChaliyaChaliya. Kareena som også var kjent som å spille trygt, kaste sine hemmelser med dette dristige utseendet i en bikini.

7. Katrina Kaif i Bang Bang:

katrina Kaif in Bang Bang

Katrina Kaif donned en rosa fargeblokk monokini for første gang i 2014-filmen Bang Bang. Scenen innebærer den romantiske melodien, Meherbaan og Katrina ses i midten av et basseng som ser hennes peneste beste i bikini. En veldig enkel scene, men Katrina lagde til khetens kvotient.

8. Alia Bhatt I Student Of The Year:

Alia Bhatt in Student of the Year

Ung og levende Alia Bhatt dukket opp i en bikini i hennes aller første film, Årets Student. Skudd på en strand i Thailand, så Alia pen og flørtende i hennes tobit lyse gule bikini. Selv om det var en debutant, var hun ikke kamerasjenert og så hver trygg på scenen.

9. Shilpa Shetty I Dostana:

Shilpa Shetty in Dostana

Shilpa Shetty så super-hot i Dostana's innledende sang. Shot på strendene i Miami, satte hun temperaturen høyt høyt med sangen Shut Up and Bounce. Kledd i mange bikini topper i forskjellige scener med små skjørt, så hun best ut. Hennes perfekte kurver og lange ben legges til sangens appell og ikke å glemme sine fantastiske dansevner også.

10. Sunny Leone In Jackpot:

Solfylt Leone in Jackpot

Den sexy sirenen i Bollywood industrien, Sunny Leone, er ikke en ny bikini babe, men det var sikkert hennes første gang på sølvskjermen i en bikini. Hun presenterte i en svart bikini i filmen Jackpot, utgitt i 2013. Unødvendig å si, hun så hver bit varm og sexy i scenen. Hennes fantastiske kropp og sensuelle utseende gjør henne til en favoritt blant alle.

11. BipashaBasu i spillere:

BipashaBasu in Players

Bengalsk bomullsskall BipashaBasu donned inn i en rød, varm todelig bikini i filmen, Spillere. Selv om dette ikke er hennes første funksjon i en bikini, sippet Bipasha scenen med sin sexklage og hennes vakkert tonete kropp. Vi kan sikkert forvente å se Bipasha i enda en bikini scene snart nok.

Se mer:  Dyreste byer i verden

12. Sonal Chauhan i 3G:

Sonal Chauhan in 3G

I 2013-filmen, 3G, oppstod Sonal Chauhan i en varm to stykker skinnende rød en skulderbikini. Hun kommer rett ut fra havet og går mot stranden i scenen. Hennes våte hår, tonet figur og selvtillit setter skjermen i brann. Vei å gå, jente!

13. Aditi Rao Hydari I Boss:

Aditi Rao Hydari in Boss

En annen skuespillerinne presenterte seg i en bikini på sølvskjermen i år 2013. Det er søtt og boblende Aditi Rao Hydari. Aditi donned i en varm rosa og oransje todelt bikini i filmen, Boss. Hun flautte sine kurver med en ekstra cuteness og sizzled skjermen.

Se mer:  Reisemål i India Via Road

14. Jacqueline Fernandez I Mord 2:

Jacqueline Fernandez in Murder 2

Den srilankiske skjønnheten, Jacqueline Fernandez, presenteres i en ferskenglimrende todelt bikini i 2011-thrilleren, Murder 2, i sangen PhirMohabbat. Jacqueline's skarpe meislet utseende, krumme kropp og selvtillit gjorde hennes første bikini-scene på sølvskjermen en stor hit.

15. Kangana Ranaut I Raskals:

KanganaRanaut in Rascals

Den nåværende etterspurte skuespilleren til Bollywood, KanganaRanaut, presenteres i en hvit todelt bikini for første gang på sølvskjermen i filmen Rascals, utgitt i 2011. Kangana går med pois og verdighet i scenen før han stopper for å flaun sin tonete kropp som kameraene nærmer seg. Kangana gjør alt med selvtillit og stil.

Se mer:  Klimaanlegg Brands i India

Leave A Comment

42 − = 39