Topp 15 Antenatal Øvelser | Stiler på livet

På en vanlig dag går en kvinne inn i modermorktets rike bare med en vag ide om hva som skal følges rett etter dette. Det første trinnet er alltid en mash opp av følelser, spenning og frykt som er gelt i sammen for å danne en følelse som bare en forventende kvinne ville ha rett til å føle. Følelsen av graviditet, å være gravid, av å ha energi og potensial i henne til å mønstre opp sitt mod for å bringe et helt nytt liv til jorden for erfarne mødre, som kan virke som en lett å gå déjà vu rutine, for nye komere i denne gruppen , det kan være litt vanskelig og søte minner fylt med bitter følelser av kjærlighet og søte følelser av hat. Ofte klager mødre om sine ni måneders trengsler.

På begynnelsen av dagen klager de om søvnløse netter og om morgenen går det på badet. De følelsene som spiller en overhånd i dette tilfellet, gir ingen enkelhet til situasjonen. Følelsen av tilfredshet bosetter seg i som blant dette pandemoniet et lite spark fra innsiden føles. Plutselig forstyrrer ikke appetitten og depresjonen henne lenger. På slutten av dagen da hun har fullført sine ni måneder og klar til å vise sin lille verden utenfor, ville hun etterlate all sin angst mot de vanskelige tider som gikk bak og ville se frem til en glitrende engel i armene hennes. Slik er graviditetens mirakel.

Imidlertid, før graviditet kan betegnes som et vakkert begrep, har en mor visse regler og restriksjoner for å overholde. Det som starter med et strengt diagram, følges snart av midtkoneens forespørsel om å gjøre følgende ting som er nødvendige før barnets fødsel. En slik ting er øvelsene man trenger å bli vant til når hun kalles prenatal. Her er noen av eksemplene for antataleøvelsene som alle forventende mor skal praktisere nå.

Morgenkjøring:

svangerskaps exercises

Husk tiden du prøvde for en slank mage, så du ville våkne opp ved gryningen og legge på musikk og spor for å løpe gjennom parken eller innsjøen før du går på jobb eller på college. Dette er det samme bare med litt omhu. Når morgenen løper til badet, stopper du joggeskoene og sporene og går ut for en god jogge med babyen din. Etter hvert som den kalde vinden puster, hold føttene og kroppen tilpas. Når babyen går i vekt, hvis jogging tar opp energien din og du føler deg ubehag, må du holde morgenplanlagte turer. En hvilken som helst tur eller jogging på en slik tid vil hjelpe deg med å holde hjertet og leddene oljede og rustfrie. Det er også kjent som en endring av stemning og sinn for mødre.

yoga:

gravid yoga

Nå når vi snakker om yoga under prenatal sikt, betyr vi vanligvis strekk og meditasjon for indre fred og stabilitet blant de tilfeldige hormonene. Dette inkluderer ikke de komplekse vendingene og omvendt regimer. Dette innebærer bare å strekke ut lemmer, en liten vri på midjene dine og en meditasjonstid for din hormonbalanse.

Bakerste rad:

For øvelsen trenger du kanskje en stabil støtte som kan være en venn eller trenings trener og et motstandsbånd tykt og lett å holde. Bruk motstandsbåndet drapt over støtten, kontroller at grepet på bandet er sterkt. Skyv benet ditt bak, bak deg og ta et godt grep på gulvet. Nå klem i deg bak. Ta med albuene samtidig med hjelp av strekkbåndet, og du vil føle at brystet ditt går framover. Dette er for å sikre at kroppens muskler, spesielt skulderene er fleksible og gratis.

Hamstring Stretch:

hamstring stretch

Bruk samme motstandsbånd sitte på matten eller pute med nedre lemmer utstrakt. Legg bandet rundt tåen din. Du kan bruke enten et ben om gangen eller begge sammen, og deretter med båndets hjelp, begynner du å trekke tærne mot dine shinbones. Dette er en flott øvelse for kvelestivingsproblemer, og vil også hjelpe deg med å bære babyens vekt rundt.

Lårsträcking:

Lår stretch

Bruk en pute knel ned på ett kne med den andre bøyd foran deg. Bruk en fri hånd for å holde magen i nærheten av magen og den andre på ryggen. Løft hendene opp og bakover sakte bøy ned forkanten til en 90 graders vinkel. En fast strekk er følt. Alternativ og Gjenta;

Pelvic Lift:

svangerskaps Exercises5

Legg deg ned på ryggen på matten, og bruk din underkropp og bekkenstyrken til å skyve hoftene inn i luften. Føttene og overkroppen fra midten av magen bør fortsatt limes til bakken. Bruk bare underkroppsstyrken og hold posisjonen for en stund. Dette vil være sterkt fordelaktig i fødselen.

Åndedrætsøvelse:

Sitt kryss legget på gulvet med ryggraden rett og utfør de vanlige nasale og orale pusteteknikkene og trening. Med babyen vokser og skyver brystkaviteten opp, vil pusten og mangel på luft bli tatt vare på ved dette.

Half Squats:

Begynn med å holde føttene fra hverandre i bredde og gjør en halv knebøy bare for å stige opp igjen og på dine hæler. Gå tilbake til første posisjon og gjenta. Dette er også en flott birthing øvelse hvor beinmuskulaturene er også satt på jobb.

Ben Raise:

Bein raise

For denne øvelsen legg deg ned på matten din og vri til din side. Lemmen på toppen nå kan løftes opp og ned på en rytmisk måte. Hold øvre benet hevet opp i luften rett og bruk deretter opp-ned-metoden for fleksibilitet. Fortsett å bytte sider og gjenta.

Se mer:  Trene for å redusere tilbake smerte

svømming:

svømming

Svømming er også en god øvelse under graviditet kvinner der ute. Bruk tilbake strekk hvis det er mulig. Vær forsiktig så du ikke gjør utslett eller fett som svømmer.

Abdomen trening:

Mage exercise

For dette må du hvile på knær og palmer, slik at du er på alle dine fire som ligner et firbenet dyr. Nå bruker du magen muskler puste inn og ut.

Se mer:  Mageøvelse hjemme

Vri:

Vri

Hold deg på føttene med ryggraden rett. Nå med armene åpne nå for den andre siden en om gangen. Ikke bøy til den andre siden for mye. En enkel vri i midjeområdet vil straks gjøre ditt margen og bekkenbenet føles strakt og lettet.

Se mer:  Beste trening for triceps

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9

Leave A Comment

− 7 = 1