Topp 11 leker for baby gutter | Stiler på livet

Topp Toys for Baby Boys

Leker er mest passende for alle babyer, men forvirringen ligger i å velge de mest passende babylegene til gutter. Enten som en gave eller for din egen baby gutt, Her er de siste lekene til din lille baby gutt.

1. Tall:

Topp-9-Leker-til-baby-Boys-tallene.

Baby gutter liker å leke med ulike menneskelige action figurer. Handlingsfigurer er dukke-ekvivalente leker for baby gutt. Babyer pleier å leke med figurer og hengi seg til make-belief, som er et av de første tegnene på kognitiv utvikling. Det eneste du må huske på når du kjøper figurer, er imidlertid å sørge for at tallene ikke har små deler som kan svelges.

2. Vri en lengde:

Topp 9 Toys for Baby Boys -Float a Longs

For å gjøre hele badeprosessen mer morsom og morsom, er float-alongs de beste baby guttene leker. De gir et incitament til babyen til å nyte rengjøringsprosessen og inkludere en følelse av hygiene også. Float-alongs inkluderer oppblåst baller, ender, fisk og andre squeaky dyreformer.

Se mer: Leker For Girl Babies

3. Musikalske leker:

Topp 9 Toys for Baby Boys - Musical Toys

Gitt mengden støy som baby gutter liker å lage, er musikalske leker de beste lekene til baby gutter. Disse kan omfatte et sett med rattles, trommer, små pianoer og musikalske nøkler. Lydstimuleringen oppfordrer barnet til å trykke på forskjellige taster og produsere variert musikk.

4. Teethers:

Topp 9 Toys for Baby Boys -Teethers

Bilformede, and-formede og ringformede tenner er blant de mest populære lekene til baby gutt. Etter hvert som nye tenner begynner å vokse, har babyen en tendens til å bite ting. Som sådan gir tennene et veldig trygt og regulert alternativ for å redusere denne trangen og gi en sunn utvikling.

5. Soothers:

Topp 9 Toys for Baby Boys -Soothers

Baby gutter har en tendens til å være overaktiv, og når de ikke klarer å utøve noen aktivitet, blir de skarpe og vanskelige å håndtere. For å unngå en slik situasjon, gir soothers et utmerket alternativ blant baby gutt leker. Suger på søster beroliger babyen og lar ham kanalisere sin aktivitet til noe interessant heller enn å gråte og lage støy.

6. Spill treningsprogrammer:

Topp 9 Toys for Baby Boys -Play Gyms

I en alder der baby gutter krever fysisk aktivitet, men ikke er i stand til å krype eller sitte som ennå, spiller treningsstudioer som den perfekte underholdningen for babyer. Ulike leker kan etterlades dangling fra buen og myke leker kan holdes på babyens matter for babyen å nyte.

Se mer: Nye babyleker

7. Stacking Rings:

Topp 9 Toys for Baby Boys -Stacking Rings

Stacking er det første trinnet for organisert og koordinert motoraktivitet for babyen. De består av et sett med fargerike ringer av forskjellige størrelser og en enkelt pinne som disse skal stables i henhold til deres størrelse. Oppgaven er ikke bare utfordrende, men også mentalt stimulerende.

8. Manuell Push Ride Ons:

Topp 9 Toys for Baby Boys -Manual Push Ride Ons

Baby gutter er tilbøyelige til et høyt nivå av muskulær aktivitet, og som sådan er push ride-ons de beste lekene til baby gutter. De er som grunnleggende versjoner av sykluser, uten pedaler. Barnet sitter på turen og beveger seg fremover ved å skyve seg fremover. Denne leken fremmer også rask og tilstrekkelig motorutvikling for gutter. Denne leken vil hjelpe babyen din til å trene bena mer og vokse raskere.

9. Sett med fargede baller:

Topp 9 Toys for Baby Boys -Set of Coloured Balls

Å kaste, fange, gripe og sparke er de første muskulære impulser og reflekser som en baby utvikler. I hans forsøk på å utforske miljøet kaster en baby gutt ofte sine leker for å se reaksjonen som dette provoserer i verge. Som et sett er et sett myke, fargerike baller det perfekte valget blant de forskjellige babylegene til gutter. Dette er noen av de beste baby guttene leker.

10. Kjøretøysett:

Topp 11 leker for baby gutter | Stiler på livet

Gutter elsker å leke med leker og dette treet med biler, lastebiler og fly gir dem den opplevelsen de trenger. Lekene er robuste, og hjulene og propellene gjør det morsomt for din lille gutt. Størrelsen på disse lekene er perfekt og helt trygt uten små deler.

11. Twisty Toy:

Topp 11 leker for baby gutter | Stiler på livet

Gutter elsker å vri og demontere, bare for å bygge den på egen hånd. Denne firepoten leketøy gir absolutt glede til små gutter og er helt bærbar. Du kan bære den med babyen i bilen, barnevognen eller barneseng. Babyer kommer til å utforske sanser og dette taktile leketøy er bare perfekt for spedbarnspenger.

Vi har så langt diskutert leker som passer for baby gutter; la oss nå se på noen aktiviteter som du kan ta på med den lille.

1. Spill en bil med baby gutten din:

Når barnet ditt er gammelt nok til å sitte, kan du introdusere leker som er store nok til at de skal holde. Gutter som er gutter, vil elske biler. Du kan rulle bilene til dem og oppfordre dem til å rulle den tilbake til deg. Dette vil hjelpe dem å forstå hvordan de trenger å vende seg mens de vokser opp.

2. Opplær babyen din for å stable ting opp:

Dette er et glimrende spill for å lære din pjokk å ordne ting rundt. Du kan bruke plastkasser eller kjøkkenredskaper for å hjelpe småbarnene til å stable opp ting på en systematisk måte. Dette vil hjelpe dem å lære om presisjon, former og størrelser.

3. Jiggle, jangle og spin:

Vil du at din pjokk blir mer nysgjerrig om de mystiske, fargerike flasker som ligger rundt? Da er dette det riktige spillet for dine små gutter. Fyll tomme flasker med fargerike ting som sand, perler, vann, knapper, ris, etc., og se på toddler-krypene dine for å ta tak i de fargerike gjenstandene.
Pass på at dekslene er forseglet på riktig måte.

4. hindringskurs:

Små gutter elsker hindringer. Lag et trygt hinderkurs ved hjelp av puter og små bokser som ikke forårsaker skade. Dette er en flott aktivitet for småbarns gutter.

5. Fang meg hvis du kan:

Før du begynner, plasser babyen din i en stilling som han kan krype og si, "Jeg kommer til å fange deg" og krype opp til babyen din for et kyss. Dette er en flott aktivitet som viser kjærlighet og moro.

Se mer: Leker for nyfødt baby gutt

Les alltid produsentens anbefaling for bruk av leker. Hvis du er bekymret for hva du skal kjøpe, avslutter søket ditt her. Denne artikkelen gir deg de beste alternativene for gaver til små gutter og viser de beste spedbarnene til baby guttene.

Leker er en stor del av barnas materielle barndom. Derfor er det viktig å velge riktig type og riktig kvalitet på leker til baby gutten din! Helsehensyn, lekemateriale, kjølens kilde og påliteligheten til selskapet som produserer lekene, er faktisk viktige hensyn.

Leave A Comment

37 − 32 =