Topp 10 tradisjonelle bengalske Mehndi-tegninger for bryllup | Stiler på livet

I asiatiske land dekorere jenter og kvinner sine hender og føtter med mehndi på en spesiell eller gunstig anledning og spesielt på bryllup. Mehndi kalles ofte som henna betyr en vakker anledning og bringer et søtt smil på ansiktet ditt når det er designet på hender. Mehndi er ikke veldig populær i bengalsk kultur, men på grunn av innflytelse fra Nord-og Vest-India har det blitt en trend å bruke Mehndi i deres samfunn også.

Nyeste og enkle bengalske Mehndi-design for hender med bilder:

La oss få et blikk på bengalsk mehndi-design som brukes på begge hender og fot.

1. Påfugl stil Bengali Mehandi Design:

bengali mehndi designs

Som påfugl er kjent som en vakker fugl og vises utsøkt når den brukes som en mehndi på palmer. Påfuglfjærene er dekorert med små halvsirkler og prikker forlenget på hendene fremhever dette designet på en meget kunstnerisk og pen måte og forbedrer palms utseende med mange folder.

2. Bridal Bengali Mehndi Designs:

Brude Bengali Mehndi Designs

Denne typen brudebengalsk mehndi-design ser ut som enestående og er inspirert av gamle tempelutskjæringer. På armene baksiden er stor størrelse blomster designet med små linjer og kurver. Mango blader designet sammen med blomsten gjør hele brudekjema veldig tiltalende og gjør bruden til å virke spesielt fra andre.

3. Søt Bengali Mehndi Design med Vine Theme:

søt Bengali Mehndi Design with Vine Theme

Denne typen bengalsk henna-design ser veldig søt ut når den brukes av unge jenter på sine palmer. En søt fem petal blomst designet på håndflaten og resten håndflaten fylt med kurver og små linjer. På fingrene vintreet tema er brukt slik at det virker unikt og fantastisk.

4. Skyggelagte blomsterbengali Mehndi Designs:

Shaded Floral Bengali Mehndi Design

En floral design i bengalsk mehndi er veldig vanlig og populær som ligner på blomst, pen med himmelske utseende. Blomstermønsteret er generelt skråt for hånden, og det er et hode i fast vei fra delikat håndledd til fingeren og ser veldig trendy ut..

5. Arabisk stil Heavy Look Bengali Mehndi Design:

Arabian Style Heavy Look Bengali Mehndi Design

Mehndi-design er inspirert av arabiske land. Denne typen design jenter elsker å søke som det gir dem et fasjonabelt og tiltalende utseende. På hendene er vakre og intrikate små linjer og kurver designet med vinrankemønster på fingrene som gjør at den ser ut som en eksklusiv type design.

6. Tradisjonell bengalsk Mehendi Design for fot er:

Tradisjonell Bengali Mehndi Design for Feet’s

Tradisjonelt i bengalsk kultur bruker jenter "alta" som er dyp rød i farge på føttene og hendene også. I gamle dager og fortsatt blir det brukt på kantene av føttene sammen med stor sirkel i midten av føttene. Nå er mange flotte design som blomster-, vintreet mønster eller mango blader utformet, og det gir deg et typisk og tradisjonelt bengalsk utseende.

7. Enkel Bengali Mehndi Design:

Enkel Bengali Mehndi Design

Denne typen mehndi-design er veldig enkel å bruke, men se bra ut når dekorert på palmer. Små mango går sammen med blader er designet og gir det pen og sjarmerende, se til unge jenter.

8. Full hånd bengalsk Mehndi Design:

Full Hand Bengali Mehndi Design

Det er et fantastisk utseende mehndi design der begge hender er fylt med intrikate og tynne linjer og kurver. Denne typen design kalles full hånd og begge hendene er dekorert med fantastisk og levende design og dekker håndflatene og fingeren på en vakker måte. Dette er de beste bengali mehndi-designene til enhver anledning.

9. Sirkulær mønster Bengali Mehndi Design:

Sirkulær Pattern Bengali Mehndi Design

Mange unge jenter elsker å style mehndi på en annen og stilig måte. Så denne typen sirkulær mønster design kan være perfekt valg for dem, da det gir dem en kul men tradisjonelle ser også.

10. Mirror Image Bengali Mehndi Design: 

Speil Image Bengali Mehndi Design

Bengalske jenter og kvinner elsker og pryder også denne typen speilbilde mehndi-design. Søt høre er designet der i den ene hånden halve bildet hvor som på den andre håndflaten den neste halvdelen er designet. Så en gang bli med en vakker design vises og gir deg og dine palmer et himmelsk utseende.

Nå blir en dags dekorere hender og føtter med henna stadig mer populær på grunn av sin intrikate og fabelaktige design, og den gir et kvinnelig nytt utseende og en sjarmerende personlighet. For enhver anledning pryder alle kvinnene meghndi og får det vakre og vakre utseende. Selv om mehndi sletter bort i enkelte dager, men kvinner og jenter bruker det veldig nådig på hendene og føttene også.

Leave A Comment

− 1 = 1