Topp 10 stilige vintage sko i mote | Stiler på livet

Å ha en essens og klype av gamle tidsminner, det er ute nå mange vintage stil sko være det peppy eller Royall eller noe retro disco. Disse skoene minner deg ikke bare om fortiden, men gir også en titt på 90-tallets eviggrønne mote.

Siste Vintage Sko for menn og kvinner i Trend:

Her er noen vintage sko til menn og kvinner i forskjellige stiler. Velg din kjære og velg den.

1. Royal Vintage Spectator Peggy Pumps:

kongelig Vintage Spectator Peggy Pumps

Søker etter dag til natt behagelig, men kongelig og stilig fottøy, enn dette er det beste valget. Med en stilig, skarp brun og hvit vintage kombinasjon, har disse vintage skoene for kvinner 3 "hæler med fabelaktig behagelig indre pute som gjør det elskelig for alle.

2. Svart og hvit Classic Bow Saddle Shoes:

Svart and white Classic Bow Saddle Shoes

En annen unik design som viser den stilfulle vintage epoken er dette par kvinners vintage sko. Med en varig kombinasjon av svart og hvitt, forbedrer denne blonder opp skoene sjarmen til beinet når den fortsatt hadde på seg i denne perioden.

3. Timberland vintage sko for menn:

Timber vintage shoes for men

Disse skoene har et blunkende utseende, og har en premium skinn som er ansett å være det dyre læret. Men foruten å være dyrt, gir dette det et perfekt stilig, stilig og elegant utseende.

4. Vintage Leather Bowling sko for menn:

Årgang leather bowling shoes for men

Å ha solbrun farge på den øvre delen, noe som gir det ren allure av vintage, er dette paret ment for menns sportslige ånd. Å gi grov og tøff og komfortabel og koselig berøring disse par skoene er et av de hyggelige valgene.

5. svart faux lær detaljert hæl:

Svart faux leather detailed heel

Disse super søte paret 3 "hæler, når de hadde perfekt styling, gir perfekt retro Mary-Jane stil. Med criss cross detaljering på overkanten av hælene, har dette også elastiske spenner på siden, noe som gir det mer plass til komforten.

Se mer: Diabetesko for menn

6. Vintage Leather Weave Snøre opp Golf Sko:

Årgang Leather Weave Lace up Golf Shoes

Med den un noticing og overdådige vintage couture, har denne gjenstanden veldig fin og flott detaljering som ikke bare gir det et fasjonabelt mønster, men også et kongelig og prinsinnlig utseende. Dermed er det å betrakte å øke menneskets utseende.

7. Grønt lærhjerte kuttet ut Hæl:

Grønn leather heart cut out heel

Med hjerteformede utskjæringer og fremre tær denne slingbacksandelen, er det nye og øyefanget på listen. Det ber mange valg på grunn av sin attraktive design i hælstørrelsen på 4 og en halv tomme og en dekorativ og stilig bue.

Se mer: Ortopediske sko til kvinner

8. Naken Lær Peep Toe Bootie:

Naken leather peep toe bootie

For de som har slagende ben, som kraner til sitt fulle, vil disse nakenstøvlene være det første de foretrekker. Disse nakne støvlene omfavner de veldig fine utsparingene og åpne hæler som forbedrer skjønnheten og gir det et perfekt utseende. Dette inneholder også en tippelås på siden som gir perfekt grep og holder seg til beinet.

9. Fringgy Casual Mens Vintage Sko:

menn fringgy casual shoes

En annen peppy og quirky mønster i listen over vintage sko menn er denne fringgy stil casual mans sko. Med det behagelige og myke stoffet av fløyel gir disse skoene en annen stil til menn med sin skarpe detaljering som gjør det mer bemerkelsesverdig.

Se mer: Sikkerhetssko for kvinner

10. Betty Black Leather Peep Toe Sko:

Betty black leather peep toe shoes

Med tanke på det svarte som det kongelige og et tegn på nåde, kommer disse tynne tåhælte skoene med løftet om å ta tak i gulvet. Den svarte stripen over skoene sikrer balansen på føttene og den myke polstrede sålen inni gjør dem behagelige.

Vintage har aldri mistet sin sjarm. Med sin kongelige og prinsiske glamour og appell har det alltid vært i rampelys. Og de fleste blant de beste kjendiser som gjør dem til en trend.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Lagre

Leave A Comment

86 − 79 =