Topp 10 nyeste Mehndi Stencils Designs | Stiler på livet

Mehndi har vært populær siden flere tiår, og det er en av de vakre måtene å dekorere hender og føtter på. Mehndi-design er generelt brukt ved hjelp av kjegler og deretter er et vakkert design laget på palmer, armer, håndledd eller føtter.

Design motiv tar litt tid, så nå for å gjøre arbeidet enkelt og raskt, har mehendi stencils kommet ut gjennom hvilke kan bruke fabelaktig utseende design brudd og flaunt stil og få disse tankene blåser ser. Stencils er tilgjengelige i form av klistremerker eller av plast som kan gjenbrukes, og deretter kan henna henna på toppen av det og ta ut stencilen.

Ulike varianter av Mehndi Stencils Designs:

La oss nå se på topp 10 mehndi stencils design.

1. Heavy Style Mehandi Stencils:

mehndi stencils designs

På bryllupsmøte og spesielt for bruden henna design, det ser unikt ut og full hånd bør også være intrikat dekket med fantastisk tradisjonell mehendi design. Så denne typen mehndi-klistremerker ville løse hensikten og kan lett få de tiltalende forskjellige utseende.

2. Arch Shape Mehndi Stencil Designs:

Arch Shape Mehndi Stencils

Dette er en bueformet mehandi stencils, som forsterker hånden til personen. Stencilen har intrikate små kurver, men blander ikke med hverandre og gir dermed en fin utseende til hender eller føtter. Så bare bruk favoritt farge henna kunst på toppen av stencilen og få bemerkelsesverdig utseende.

3. Leaves Mehndi Stencil:

blader Mehndi Stencil

Disse enkle mehndi-design stencilene vil være enkle og enkle å bruke av unge og små jenter, så dette bladet mehandi stencils står som et perfekt valg for dem. Stencils er tilgjengelig i mange forskjellige mønstre og design. Dette kan velges basert på anledningen og interessen som vil ta mindre tid.

4. Beautiful Flower Stencil Mehndi:

Vakker Flower Mehndi Stencils

Blomstermotivdesign er påført siden årtier, men det er fortsatt et populært design i Mehandi. Blomstene mehndi stencils er tilgjengelige i forskjellige former og brukes i forskjellige stiler og gir dermed et nytt og fascinerende utseende.

5. Mehndi Stencils Designs for Arms:

Mehndi Stencils Design For Arms

Dekorere armer med forskjellige typer fengende design for å få popularitet, da det gir et attraktivt og trendy utseende. Mehendi stencils har stor samling av design for armer som klistremerke og til og med i gummiform. Velg dette enkelt og flaunt de moderne og fasjonable designene.

6. Single Line Mehendi Stencil:

Enkelt line Mehndi Stencils

Denne typen single line mehandi er veldig fengende og ser veldig attraktiv når den brukes på hender eller føtter. Stencils kan brukes til enhver anledning, og kan til og med gjelde henna på en uformell dag for de elegante utseende.

7. Kompass Mønster Mehandi Stencils:

Kompass Pattern Mehndi Stencils7

Nå en dags unge collagejenter pryder seg for å designe noe uvanlig og unikt på håndleddet. Så denne typen kompassarmbåndsstyler kan fullt ut fylle deres ønske og gi dem et moderne og fasjonabelt utseende i løpet av sekunder.

8. Enkle Henna Stencil Designs:

Enkel Henna Stencils

Noen kvinner elsker enkel mehndi-design, slik at den kan bli graced på alle festivaler og fester. Det er mange stenciler tilgjengelig, både etniske og moderne. Det er vakre håndskåret stenciler fra Jemen og Marokko, som fungerer godt med usikret henna.

9. Sizzling Mehendi Stencil for Back:

sizzling Mehndi Stencil for Back Shoulders

Her kommer en sizzling og mesmerizing mehendi stencils som lett kan brukes på baksiden eller på hvilken som helst del av kroppen. Disse sjablongene er fantastiske for stenciling mønstre når det nå er lett å vise stilen med disse mehandi stencils.

10. Søt Butterfly Shape Mehandi Stencils:

søt Butterfly Shape Mehndi Stencils

Barna vil gjerne få en sommerfugl mehndi eller tatovering gjort på sine hender, armer og ben. Denne typen design vil være det beste valget av damene å dekorere barnets hender med enkle og enkle stenciler som vil bli gjort på få minutter, men gir elegant utseende.

Konklusjon:

Utskrivbare Mehendi stenciler er tilgjengelige i ulike design og mønster som sirkulære, blader, blomster, søte sommerfuglformer. Med disse sjablongene kan du få et tradisjonelt og vakkert motiv designet på få minutter. Dermed kan du enkelt velge den etter stilen og anledningen og enkelt dekorere kroppsdelen for de minimalistiske utseende.

Leave A Comment

− 3 = 1