Topp 10 hårtransplantasjonssentre i Bangalore | Stiler på livet

Hårtap eller balding er en vanlig problemstilling for alle. Det finnes flere hjemmemekanismer og andre behandlinger som lover å løse problemet, men resultatene er svært kortvarige. Hårtransplantasjon er en fremvoksende hår restaureringsteknikk som også blir stadig mer populær. Hvis du er ute etter den beste hårtransplantasjonen i Bangalore, ta en titt nedenfor.

Hårtransplantasjon i Bangalore:

Her er de 10 beste hårtransplantasjonsklinikkene i Bangalore byen du kan velge.

Hår Transplant In Bangalore

 1. Dr. Venkat Charmalaya - Senter for avansert dermatologi:

Dr. Venkataram Mysore er en kjent NRI-lege som har erfaring med å jobbe i over 12 år i ulike deler av verden. Hans ferdigheter er godt etablert innen kosmetisk dermatokirurgi og dermatopatologi. Dr. Venkat har spesiell interesse for spesielt hårtransplantasjonsteknikker, og hans klinikk er utstyrt med den beste teknologien.

Adresse: # 3437, 1. G-kryss, 7. Main, Subbanna Garden, Vijayanagar, Bangalore - 560040, Telefon: + 91-8023392788

2. Dr. Madhu Advanced Hair Transplant Center i Bangalore:

Dr. Madhu's Advanced Hair Transplant Clinic har den mest moderne teknikken for hår restaurering. De har sentre over hele India og tilbyr rimelig og effektiv hårtransplantasjon til mennesker over hele verden. I tillegg til hårtransplantasjonsprosedyrene, her hos Dr. Madhu vil du også bli tilbudt en rekke behandlinger for hårtap og også forebyggende tiltak for videre progresjon av skallethet.

Adresse: Bengaluru klinikk ved Beams sykehus
Plot nr. 640, 12. hoved, 80 fotvei, fjerde blokk, Koramangala, Bangaluru - 560034

Se mer: Hårtransplantasjonssentre i Hyderabad

3. Dr. Batras Positive Health Clinic:

Dr. Batra er navn å regne med innen kosmetisk kirurgi. Denne hårtransplantasjonsklinikken ligger i Ulsoor, Bangalore, og tilbyr det beste av behandlinger og teknikker for hår restaurering.

Adresse: No. 419, 27th Main, HSR Layout Sector 1, I nærheten av politistasjonen, Bangalore-560034

4. Pioneer Hair Care:

Hvis du er på utkikk etter de beste tjenestene til nominelle priser, se ikke lenger. Pioneer Hair Care er etablert navn i hår kosmetisk kirurgi som har klientell base spenner kontinenter. De har et team av sakkyndige kirurger ledet av veteranen Dr. Shreedhar Reddy Pothula. På Pioneer bruker de nyeste hårtransplantasjonsprosedyrer og -teknikker.

Adresse: Diagonalt motsatt til Innovative Multiplex & Park Plaza Hotel
Outer Ring Road, ved siden av Elite Ford Car Showroom, Maratha Halli, Bangalore - 560037

5. New You Clinic:

The New You Clinic er spesialbehandling hårpleie klinikk under oppsyn av Dr. Kishore Pentyala. Dr. Kishore er en sakkyndig kirurg med opplæringsbakgrunn i Korea, India, USA og Storbritannia. New You Clinic ligger i hjertet av byen, og tilbyr deg den beste atmosfæren og hårtransplantateknologien.

Adresse: 75/1, 1. etasje, Krystal Prestige, Over Hyderabad House, Koramangala Industrial Area, Koramangala 5th Block, Bangalore - 560034

Se mer: Hårtransplantasjonsklinikk i Kolkata

6. MIDAS - Kosmetisk kirurgisk klinikk:

MIDAS Cosmetic Surgery Clinic tilbyr pioneer hårtransplantasjonsbehandlinger i India. Klinikken opererer under veiledning og ekspertise av Dr. Madhukumar og hans team av dyktige kosmetiske kirurger. Dr. Madhu er selv et anerkjent medlem av ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery).

Adresse: Nr. 1557, 1. etasje, East End Main Road, 9. Block Jayanagar
Bangalore - 560069

hår transplant centers in bangalore

7. VCare:

En spesialklinikk ved VCare, de bruker den mest innovative hårtransplantasjonsteknikken, kalt DHI eller Direct Hair Implantation. Denne prosedyren er smertefri, og gir raskere resultater uten utseende av arr. VCare har en lojal base på over 1 lakh kunder over hele verden.

Adresse: No. 5, 7th Block, 80 feet road, 3rd Floor, Koramangala, Bangalore - 560095

8. Kosmetisk Studio:

Det kosmetiske studioet ble grunnlagt av Dr. Vivekanand Bhatt i Bangalore. Dr. Bhatt avsluttet sin opplæring under ledelse av Ex-President for International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Ved hjelp av sin kunnskap og erfaring praktiserer han den mest innovative melanocytteknologien for hårgjenoppretting. Ring for en avtale eller besøk klinikken direkte for å benytte fordelene.

Adresse: 373/2, 100 Ft. Road, Indiranagar, Bangalore - 560008, India, Telefon: + 91- 9739050020

Se mer: Beste Hårtransplantasjonsklinikk i Mumbai

9. Richfeel Trihology Center:

Startet av Dr. Apoorva Shah og Dr. Sneha Shah, er Richfeel Trihology Center i gang med snart 50 klinikker fordelt på 27 byer i India. Her tilbyr de sine kunder en rekke behandlinger for hårtransplantasjoner til lett overkommelige priser.

Adresse: No. 84, Ground Floor, 8. Main, 9. Cross, Near Sankey Tank Main Gate, Bangalore

Dette er noen av de anerkjente og etablerte hårtransplantasjonene i Bangalore. Få behandlet gjennom en av dem og vitne til fantastiske resultater.

10. Hairline International Clinic:

Hairline International Clinic er en av de beste hår og hudpleie klinikken i Bangalore siden 10 år, de er erfarne trichologer og dermatolog spesialister som er spesialisert på resultatrettede behandlinger. De har en oversikt over å plante 17.000 hår i singelsitting for første gang i staten. For mer informasjon besøk: http://hairline.in, Telefon +919148874972

Adresse: 199, 16th Main Road, 4th 'T' Block, Jayanagar, Bangalore - 560041,

Leave A Comment

− 1 = 4