Top15 Protein Rich Fruits In India | Stiler på livet

Frukt har alltid vært en nødvendig del av frokosten din, da det gir deg energi til å ta dagen på hodet. Videre vil en god bolle med frukt hver dag bidra til å holde deg i form og sunn lenge på grunn av tilgjengeligheten av så mange vitaminer og mineraler. Frukt er veldig kjent for å ha en rekke ernæring som er perfekt for å holde en sunn kropp. Frukt er også fylt med høyt protein som ikke mange vet om. Folk ser ofte utover frukt for å få noe høyt protein fra andre spiselige matvarer som kjøtt og grønnsaker, men det er et kjent faktum at frukt også er rik på protein. Å spise frukt hver dag vil bidra til å gi en sterk stående erstatning for protein oppnådd fra andre måltider som kjøtt og grønnsaker. Gitt nedenfor er noen gode frukter som er modne i høyt protein for en sunn kropp.

Høyproteinfrukter i India:

I dag vil denne artikkelen veilede deg om listen over proteinrike frukter sammen med andre fordeler av den frukten som er lett tilgjengelig i India.

1. Avokado:

protein rich fruits

Avokado er den første i listen over ekstremt kjente proteinrike frukter. Denne himmelske frukten er en perfekt representasjon av det faktum at selv frukt er en sterk proteinkilde. Avokado kan lett bli funnet i ethvert supermarked og må spises umiddelbart etter kjøpet, slik at du kan beholde det maksimale proteinnivået.

2. Banan:

Banan

Hvis du er interessert i å øke massen i kroppen din, så spiser bananer den beste måten å gå. Bananer er rike på jern og protein, som er det perfekte dietten for enhver kroppsbygger. En banan er nok til å gi kroppen din nok protein som tilsvarer minst 20 gram rent kjøtt. En banan igjen kan bli funnet på nesten hvilket som helst supermarked og er tilgjengelig for det meste av årene.

3. Guava:

guava

Vil du vite hva som er best i listen over høyproteinfrukter? Guava er også en liten kjent frukt som inneholder en stor mengde protein. Guava er den beste måten å gå når du trenger en rask kilde til protein hver dag. Spis en guava med frokost hver dag og over tid vil du sikkert se en forskjell i masse i forhold til kroppen din. Dette er skjønnheten av guava som heter 'guder egen frukt'.

Se mer:  Anti Aging Fruits

4. Abrikos:

Aprikos

Abrikos er full av svært naturlige proteiner som er perfekte for hver dag å spise. Abrikos er en veldig søt og vakker frukt som er en ekstremt rik proteinvennlig frukt. Abrikos er også full av andre naturlige vitaminer og mineraler som er helt perfekt for kroppen din. For å bli frisk, nyt en aprikos med måltider hver dag.

5. Appelsiner:

appelsiner

Alle vet at en appelsin er rik på vitamin C, som er et perfekt og svært viktig element for kroppen. Men ikke mange vet at appelsiner er gode frukter rik på proteiner. Så vel som er et fristed for hver kroppsbygger eller for folk som ønsker å gå ned i vekt. Appelsiner er tilgjengelige i overflod og til og med smaker godt når de gjøres til en frisk juice hjemme.

Se mer:  Sukkerfri grønnsaker

6. Epler:

eple

Ingen tvil om at eple er en av de gode fruktene som er rike på protein, som kan holde seg unna legen når du spiser en daglig. Epler er kjent for å være den eneste frukten som hvis spist en gang om dagen, vil sikkert holde doktoren borte som det sier, og det er veldig faktum at denne fantastiske frukten består av et komplett utvalg av mineraler og vitaminer og lite kjent protein også som er et perfekt protein erstatning for kroppen din.

7. Druer:

druer

Druer er også rike på C-vitamin, men det lille kjente faktum er at denne frukten også er rik på protein som er et godt proteinutbytte for kroppen din. Det er en veldig effektiv frukt å spise hver dag. De fleste legene antyder en liste over frukt med høyt protein, dette er en av dem.

Se mer:  Threonine Rich Food

8. Datoer:

frukt Rich in Protein-Dates

Med 2,4 gram per 100 gram er datoer en klassisk proteinrik frukt. Din 5% av det daglige behovet vil i hovedsak bli styrt av datoer. Det kan ikke ha innhold så høyt som kjøtt, men kombinere og sammenligne andre frukter på listen med fruktrike proteiner, disse små brune frukter er ganske rart. Dessuten er datoene også rik på kalium og dermed kan du spare deg for alvorlige komplikasjoner med helse. Fibermålene dine vil også bli oppnådd med datoer, og dermed administrere sukkernivåene og kontrollere tarmbevegelsen for godt.

9. Svisker:

frukt Rich in Protein-Prune

4% av ditt daglige proteininntak styres av svisker, en skål som har ca. 2,2 gram protein. Svisker er et godt alternativ snack i forhold til nøtter og cashewnøtter når de er sultne. Selv om det er høyt sukkerinnhold, tar det tre ganger i uken ingen skade. Prunes er også en rik kilde til kreftbekjempende antioksidanter, og fiber, som bidrar til å opprettholde vekten og holde trykket i sjakk.

10. Jack Fruit:

frukt Rich in Protein-Jackfriut

Jack frukt er en av de mest kraftige proteinrike fruktene i den listen som gjør det mer sunt. Med 1,7 gram protein er jackfrukt 11 på denne listen med høy proteinfrukt. I India er det like enkelt å finne og et kraftverk av C-vitamin og fiber også. Jack frukt bortsett fra protein øker også kaliumnivået. Å spise en jackfrukt kan virke som en kjedelig oppgave gitt sin store størrelse, men det vil være en trøbbel verdt å ta av og til, siden det gir ikke bare variasjon i kostholdet ditt, men lar deg også ta vare på din søte tann uten å prøve for hardt.

11. Hindbær:

bringebær

Hindbær er en annen høyeste proteinfrukt. 1,2 gram protein sluker en bringebær per 100 gram servering og mens det kanskje ikke er alt, er det å lade opp proteinnivået, men de hjelper definitivt å øke nivåene totalt. Bærene er kjent for andre helsemessige fordeler som å bekjempe de frie radikaler og opprør din fiberskala. Hindbær kan også tas med yoghurt for en sunn frokost, noe som gjør den til en komplementær delikatesse på grunn av forskjellen i smak av de to.

12. Fersken:

frukt Rich in Protein-Peaches

Kom sommeren og behovet for høy proteinfrukt øker. Andre oppføringer på listen kan være høye i den enden, men stopper ikke fersken fra å gjøre det til det 13. stedet. 900 mg protein er klar til å slå kroppen din per 100 gram fersken servering. Dessuten er fersken også en rik kilde til beta-karoten, som øker immuniteten og synet begge deler. Fersken holder organene giftfrie og lar deg dermed gå ned i vekt. Den beste måten å ferske hverandre på, gjør dem til en smoothie pålegg eller legg dem til fruktsalater.

13. Grapefrukt:

frukt Rich in Protein-grapefruit

Nesten alle har indulged i fordelene med grapefrukt og vitamin C. Ikke mange vet imidlertid hvordan grapefrukt også er proteinrik frukt. Med 0,8 gram er grapefrukt høyt i protein. Grapefrukt kan også hjelpe med ditt vekttap plan, som en lav kalori frukt. Det gir deg den nødvendige energien, men vil ikke gjøre deg tett. Nå er det ikke en nyhet å feire? Grapefrukt er sur, men å legge til honning i stedet for sukker vil ta helsen din til en bedre sving.

14. Fig Frukt:

frukt Rich in Protein-Fig Fruit

Med 0,8 gram er listen med høy proteinfrukt ufullstendig uten fiken. Ferske eller tørkede, fiken smaker stor heller, bare hvis du er vant til smaken. Du kan legge dem til som salat topping også.

15. Ananas:

Ananas

Den siste på listen over de beste proteinrike fruktene, men ikke minst, er moden ananas rik på protein som når det spises hver dag, vil bidra veldig godt til vedlikeholdet av kroppen din effektivt. Ikke bry deg om å spise denne høye proteinfrukten daglig, og hold deg frisk og passe.

Disse proteinrike fruktene bidrar ikke bare til et sunt kosthold, men også for å øke proteinbalansen i kroppen din. Mens de ikke kan tjene som et proteininntak alternativ helt alene, men selv den minste mengden protein de gir kan ta deg dit.

Leave A Comment

− 4 = 6