Svømmer Hjelper Redusere Magefett | Stiler på livet

Å være fett er den mest deprimerende ting man kan ha. Folk som tilbringer tid med seg selv eller de er bevisst på seg selv, er de som føler seg veldig ille om å være feit! I denne varme sommeren går til treningsstudio er en veldig kjedelig idé.

svømme~~POS=TRUNC helps reduce belly fat

Se mer: Hopper Overdrive Magefett

1. Også i løpet av sommeren går det å gå eller trene på en åpen bakke, og etterlater deg også mye svette!

2. Selv om svette er et godt tegn å gå ned i vekt, men likevel er det noen som kan tolerere dette.

3. Videre vil luftens varmebølger drepe deg hud og kan også gi noe slag til hudproblemer. Så spørsmålet er hva kan man gjøre for å redusere magefett eller annen form for fett? Svaret er "svømming".

4. Også, magefett er et slikt sted hvor noen ganger reduserer tommene er en tøff samtale. Men gjennom å gjøre en vanlig aktivitet, slik en svømming som plager din mage først, er det ikke en stor sak å håndtere ekstra dekk på kroppen din.

5. Når vi hører ordet "svømme", blir vi energiert når vi begynner å tenke på vann.

6. Vel det er sant at det å gjøre god svømming er en tøff oppgave, men ingenting er umulig, bare fortsett å prøve.

7. Som du pleier å svømme din kroppsstivelse med hvert slag. Dermed økes trykket på magen til et annet nivå! Slik hjelper svømming å holde magen tonet og i form.

8. Som nevnt ovenfor spiller svømmestritt en nøkkelrolle i å redusere magefett, og dette vil også avgjøre hvor mye du vil forbrenne kalorier som faktisk er 100 kalorier.

9. Den enkle regelen om å svømme og brenne kalorier er at jo mer anstrengende og jo mer up-tempo slag du legger frem de mer kalorier du brenner i et fang.

10. Det har også blitt studert i Harvard Medical School at en 155 pund person vil forbrenne 298 kalorier når han svømmer ryggen i 30 minutter!

Se mer: Hvordan redusere fett i kroppen og grunnen til magefett

11. Vel, det er en stor grunn til å redusere magefett gjennom svømming. Årsaken er at mens du svømmer, er det meste av energi forbruket fra vår mage / mage. Også den første delen av kroppen din, hvorfra du vil føle reduksjonen, er selve magen din.

12. Du kan også bestemme litt spotreduksjon, da det ikke er obligatorisk at du bare reduserer fra din klokke! Hvis du har mose lår eller armer eller rygg, kan du redusere det også ved å velge et passende svømmemønster.

1. 3. Å miste vekt og redusere fettprosent er to forskjellige ting som du alltid må vite. Og hvis du er feit, må du konsentrere deg om å redusere fettprosent og ikke vekten. Siden vekten har gått tapt på grunn av mange faktorer som reduksjon i vannstanden eller reduksjon er noe annet væske. Men de fete lagene er bare redusert med litt trening.

14. Derfor å miste fett rundt magen og andre deler av kroppen din, må du opprette et kaloriunderskudd. Underskudd betyr ikke sult, men en blokkering av ekstra kaloriforbruk.

15. Med andre ord kan du forstå at dette begrepet også vedrører forholdet mellom kaloriene du bruker og kaloriene du brenner.

16. For eksempel Når du brenner 3500 flere kalorier enn du spiser på en dag, vil du miste et pund av fett.

17. Svømming regelmessig er en stor måte å fett tap.

18. Et annet eksempel er at hvis du brenner 700 ekstra kalorier per dag i løpet av fem dager, så vil du lett kunne miste et pund fett per uke.

19. Derfor er svømming en aktivitet som ikke bare holder deg oppdatert og energisk gjennom hele timen, men vil også hjelpe deg med å redusere fettet din fra hele kroppen din, inkludert magen din.

Leave A Comment

+ 82 = 88