Spise ris under graviditeten | Stiler på livet

Graviditetstiden til en kvinne er det som kan sies den mest lykkelige og minneverdige fasen i hennes liv. Selv om cravings for spesielle smakfulle ting fremkalt av hormoner kan noen ganger være torturøse. I de tre trimesterene av en kvinnes graviditet blir hun utsatt for mange hormonelle endringer som igjen påvirker stemningen og kroppsformen. Dermed er et balansert kosthold et must for barnet og moren begge. Når det gjelder områder der paddy er en vanlig avling, anses stiftmat å inneholde ris som kan ha negative effekter på den gravide moren.

ris during pregnancy

Ris som korn inneholder næringsstoffer som vitaminer og mineraler, ris brukes over hele verden i så mange forskjellige kombinasjoner for å lage forskjellige retter og retter. Som noe født i naturen; Også ris har sine fordeler og ære.

Fordeler med å spise ris under graviditeten:

Mange undersøkelser har blitt utført for å vite om effekten av å spise ris under graviditeten. De fleste effektene viste seg å ha positive effekter på både mor og baby.

  • Først av alt ris er kornet som inneholder tunge karbohydrater i stivelsesformen som bryter ned under fordøyelsen for å gi energi og mye av det. Dermed hjelper å spise ris i svangerskapet å holde mamma-å-være perfekt egnet og sløvhet er utelukket.
  • Deretter vet vi alle at med graviditet kommer de uønskede sykdommene og problemene. Major er fordøyelsesproblemer. Fordøyelsesproblemer som bevegelser løser løs, forstoppelse forstyrrer vanligvis den daglige rutinen som forårsaker kaos. Så, å spise rå ris under graviditet bidrar til å unngå disse fordøyelsessykene for de gravide kvinnene.
  • Graviditet forårsaker uttømming av kalsium og i sin tur svekker bein og tenner som trenger en stor kilde til kalsium for å holde seg sterk. Ris inneholder vitamin D og forskjellige andre proteiner som riboflavin med tillegg av store mengder fiber og kalsium. Så du ser at gorging på ris under graviditet vil bidra til å holde seg sterk og sunn.
  • Ris i samsvar med vitaminer og proteiner har lavt natriuminnhold i sin struktur. Å spise ris i svangerskapet vil bidra til å opprettholde blodtrykksnivået sjenerøst, og sørge for en helt sikker levering uten problemer knyttet til blodsektoren.
  • Ris er referert til som et naturlig vanndrivende middel, noe som betyr at det kan bidra til å forebygge sykdommer angående urogenitalt kanalen. Urogenitale infeksjoner kan skade både barnet og mamma.
  • Ris inneholder antioksidanter som bidrar til å regulere immunforsvaret. Antioksidanter øker antall hvitt blodceller (hvite blodlegemer), og derfor kan virus- og bakterieinfeksjonene ikke skade moren.

Se mer: Trenger salt mat under graviditeten

  • Kostbalanse under graviditet er et must for å holde seg i form og sunn, dette er hva Ris gjør, det er kjent som en kolesterolfri mat. Å spise rå ris under graviditeten vil hjelpe deg med å holde kontrollen med fettene som forbrukes av kroppen. Ettersom store mengder fett kan skade barnet og også skape komplikasjoner under leveransen.
  • Diabetes er en annen økende bekymring. Ris har uoppløselig fiber og lavt glykemisk innhold. Ifølge en vitenskapelig undersøkelse blir Rice ravined av gravide kvinner over hele verden, da det bidrar til å redusere svangerskapsdiabetes.
  • Brun ris som spises på noen områder, inneholder nevrotransmittere som fremmer babyens mentale helse. Disse nevrotransmittere gjør babyene smartere enn andre i denne verden av konkurranse ved å gi et løft til nevronene som er i utviklingsstadiet i andre og tredje trimester.

Se mer: kan gravide kvinner spise peanøttsmør

Negative effekter av å spise ris under graviditet:-

Siden det er en bakside for hver mynt, eksisterer det noen baner for å spise ris under graviditeten.

1. Selv om å spise ris under graviditeten er positivt effektiv, men som overdreven av noe er skadelig, så er dette. Overeating ris kan føre til fedme og andre kolesterolproblemer.

2. Videre inneholder den brune risen en lav glykemisk hastighet, men hvit ris har store mengder av det som kan utsette den forventende moren for risiko for diabetes insipidus.

3. Vitenskapelig forskning viser at ris inneholder mengder arsen som, hvis det økes i nivå i kroppen, kan forårsake for tidlig dødsfall og fødsler. Det kan også føre til abort.

Se mer: majones i svangerskapet

Hvis du forventer en baby snart og lider etter ris, må du ikke undertrykke ditt ønske. Fortsett og spis det, men sørg for at du spiser det med omtanke og ikke i store skadelige mengder.

Leave A Comment

7 + 1 =