Slik gjør du Kareena Kapoor Inspirert Eye Makeup

Kareena Kapoor har en helt annen stil å gjøre øyesminke. Blant flere stilige utseende som hun sport, dyrker hun ofte en frisk Smokey eye makeup med dristige liners eller med tynn liner og en rosa skyggen av Smokiness. Derfor kan du prøve å gjøre begge de forskjellige typene enkelt med enkle skyggefarger som er enkle å kjøpe fra markedene.

Kareena Kapoor Eye Makeup

Nedenfor er trinnene som er nevnt for å få Kareena Kapoor øye sminke, se ut som bildet vist ovenfor.

 • Begynn med å rense overflaten av ansiktet. Du trenger en god rengjøringsmiddel for å vaske ansiktet. Oljen og smuss og forurensning fra porene skal renses ordentlig slik at sminkebasen kan sitte i overflaten og porene. Du kan også kjøpe noen oljefrie rensemidler eller rensemidler som har neem-ekstrakter i dem. Disse er gode for hud som er fet og utsatt for kviser.
 • Etter at du har vasket ansiktet, bruk en primer. Dette er nødvendig slik at basen blir lengre. Du kan også kjøpe forskjellige primere som er til lokket. Dette bidrar til å holde skyggen på lokket og ikke la den kle seg. Du kan også bruke ansiktsprimeren på dekslene også. Dette er for de som ikke vil bruke mer penger enn å kjøpe separat priming.

Se mer:   Kristen Stewart Eye Makeup

 • Du må da bruke litt fuktighetskrem hvis ansiktet ditt har vane med å sprekke. Dette er for de som har tørr overflate. Du kan også bruke noen andre kremer hvis du ikke vil ha en sprekkende effekt på basen. Hvis du har en oljeaktig overflate, kan du påføre concealer etter priming. Du må velge en goo concealer hvis du har kviser og blemishes. Hvis du har under øye sirkler så er dette også viktig. For nybegynnere kan de bruke stick concealer som er svært rimelig og også veldig egnet for nybegynnere. Hvis du vil ha noe profesjonelt, kan du kjøpe litt krem-concealer som du må bruke med sminkesvamp. Du kan også bruke mineral pulver concealer. Dette er bra for aldrende mennesker.
 • Du kan da søke godt fundament. Stiftelsen er grunnleggende for basen. Du kan bruke en hvilken som helst form for fundament som passer til din hudfarge og følgelig må du kjøpe dette som per hvilken profesjonell du vil ha sminke til å være.
 • Du kan da bruke litt kompakt og blusher tilsvarende for ansiktet. Det kompakte eller løse pulveret skal også påføres på øyelokk.
 • Hvis du vil bruke falske pisker som Kareena, bør du bruke den på dette stadiet før du stirrer på sminke. Du kan bruke limet som følger med det.

Se mer:   Katy Perry Eye Makeup Tutorial

 • Ta nå en mørk rosa skygge, og bruk deretter dette på utsiden og kroneområdet. Hvis du vil ha en mørkere og sterkere finish, så i stedet for rosa skygge, bruk kull eller svart farge for utsiden og kroneområdet. Dette kan være for festen utseende. Ved å bruke rosa blir det et friskt utseende.
 • Påfør deretter sølvfarget skyggefarge på resten av lokket og pannebenet.
 • Ta en annen mørkere farge som mursteinrød, eller du kan ta støvete kullfarger på underfeltet. Linje under vannlinjen.
 • Ta nå din gellinje og tegne en tynn linje som begynner på den øvre indre siden av felgen og strekke seg litt skrå oppover når du kommer til utsiden.
 • Påfør mascara og Unngå liner for nedre kant.

Se mer:   Kim Kardashian Eye Makeup

Bildekilde: 1

Leave A Comment

77 − = 70