Slik fjerner du neglelakk på en trygg måte Stiler på livet

Bruk av neglelakk er en av favoritthobbyene til nesten alle jentene. Det er også noen avhengige jenter som fortsetter å forandre neglelakene regelmessig, og også eksperimentere med ulike design på dem. For å fjerne neglelakkene, er en vanlig teknikk ved å bruke neglelakkfjernere. Imidlertid er mange av brukerne uvitende om at neglelakkfjernere kommer med en kjemisk aceton som er skadelig.

9 enkle måter å fjerne neglelakk naturligvis:

Her er noen teknikker når du tenker på hvordan du fjerner neglelakk på en trygg måte,

1. Bruk av mørk neglelakk:

Hvordan To Remove Nail Polish - Using Dark Nail Paint

Dette kan sjokkere deg, men når du har brukt neglelakk som er lyse i fargen, vil det være nyttig å bruke den eksisterende neglelakken ved å bruke mørk skygge på den. Alt du trenger å gjøre er å bruke den mørke skyggen i tykt lag og tørk det av med en gang med bomull.

2. Bruk tannkrem:

Hvordan To Remove Nail Polish Naturally - Use Toothpaste

Tenk på hvordan du fjerner neglelakk naturlig ved å bruke tannkrem! Bare bruk en god del av hvit tannkrem på neglene og skrubbe den med en gammel tannbørste. Den hvite tannkrem vil løfte og fjerne neglelakken fra neglene dine.

3. Kroppspray:

Hvordan To Remove Nail Paint - Body Spray

Når tankene dine tenker på hvordan du fjerner neglelakk, vil kroppen sprays umiddelbart være det beste alternativet. Stryk bare litt spray ved å holde en sikker avstand fra nagelmalingene og tørk sprayen fra naglene raskt med bomull.

4. Noen hårsprayer:

Beste Way To Remove Nail Polish - Some Hair Sprays

I likhet med kroppsprayene brukes den beste måten å fjerne neglelakk. Bare spritz litt hårspray på neglene og gni den forsiktig med en bomullsboll. Vær rask i å tørke sprayen, da det kan tørke neglene dine og skille det av også.

5. Sitronsaft og eddikblanding:

Hva To Use To Remove Nail Polish - Lemon Juice and Vinegar Mix

Tenker på hva du skal bruke for å fjerne neglelakk naturlig! Sitronsaft og eddik er det perfekte svaret på søket ditt. Bare ta 1 ss fersk citronsaft og bland den med 1 spsk hvit eddik. Bland dem godt og suge fingrene i blandingen i 5-10 minutter. Bruk en bomullsdoll dyppet i blandingen og tørk neglene langsomt med den.

6. topp neglelakk:

Hvordan To Remove Nail Varnish - Top Nail Coat

Den gjennomsiktige topp neglelaget er ganske nyttig i å fjerne neglelakken. For å fjerne neglelaket med denne metoden, er alt du trenger å gjøre, bare påfør et godt lag av topplakken på neglene og tørk den med bomull uten å la den tørke.

Se mer: Slik fjerner du en tatovering

7. parfyme:

Hvordan To Remove Nail Polish - Perfume

Elsker å bruke parfyme! Men visste du at du også kan fjerne neglelakker ved å bruke det! Du må bare dyppe en bomullsboll i den og gni neglene dine ved å bruke den med lett trykk på neglene. Dette vil gi deg ønskede resultater umiddelbart.

8. Varmt vann med tørr klut:

Hvordan To Remove Nail Polish Naturally - Warm Water With Dry Cloth

Dette er en annen naturlig måte å fjerne neglemaling på i ett skudd. For prosessen, bare ta litt varmt vann i en bolle og suge fingrene i den i nesten 20-25 minutter. Fjern fingrene og gni forsiktig neglene på tørr klut. Dette fjerner neglelakkene uten problemer.

Se mer: Best måter å fjerne Mehndi

9. Bruk av alkohol:

Bruk of Alcohol Best Way To Remove Nail Polish

Alkohol anses å være den sterkeste ingrediensen for å fjerne neglelaket med letthet. Brukeren av alkohol trenger rett og slett å gni litt alkohol og tørke av med bomull. Eller bruk litt alkohol på bomull og gni naglene med den.

Det er ulike naturlige måter når du lurer på hvordan du fjerner neglelakk. De er basert på naturlige ingredienser, noe som gir mindre skade på neglene. Også, for å beskytte neglene fra tørrhet noen av måtene, bruker folk fuktighetskrem for å holde neglene sunne.

Se mer: Hva skal brukes til å fjerne sminke

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 66 = 70