Slik bruker og bruker Aloe Vera til hårvekst?

Det er ingen nyheter om at aloe vera er et underverk. Den saftige bladen av aloe vera planten inneholder en gel som substans som er fullpakket med flere næringsstoffer som er essensielle for vår generelle næring. Det er så allsidig at det kan løse nesten alle problemer kroppen vår har, rett fra tåna neglene til spissen av håret vårt. Hårvekst er på hver jentes sinn og et godt sunt hår er alles privilegium. Det er det som legger til vårt generelle utseende og personlighet. Håret kan ikke vokse lenger som det skal, med mindre hodebunnen er godt næret siden den inneholder røttene som til slutt vil vokse til langt hår. Her har vi anskaffet noen beste metoder på hvordan du bruker aloe vera for hårvekst.

Se mer: Urter brukt til hårvekst

aloe vera for hair

Slik bruker og bruker Aloe Vera for hårvekst:

Nedenfor har vi gitt forskjellige typer metoder på hvordan du bruker Aloe Vera for hårvekst.

1. Aloe Olive Conditioner For Hair Vekst:

Lag en naturlig balsam med aloe vera i stedet for det kjemiske kjemiske alternativet.

ingredienser:

• 1/4 kopp aloe vera gel
• 2 ss honning
• Lige deler ekstra jomfruolje
• Få dråper lavendel eller annen essensiell olje.

Metode:

Påfør på fuktig hår etter vask og la i 5 minutter. Etter skylling vil det gi sterk og styrke hår sammen med skinnende, håndterbart hår.

Andre fordeler:

 • Uavhengig av tilstanden til hodebunnen din, vil aloe vera bringe den rette balansen til hodebunnen og puste livet til kjedelig og skjærende utsatt hår.
 • Aloe vera er svært effektiv for å løse hårfall og håruttyndingsproblemer. Regelmessig bruk stimulerer produksjon av nytt hår og er i stand til å reversere effekten av alopecia.

2. Aloe og sitron hår maske for hår vekst:

ingredienser:

• 1 ss aloe Vera gel
• ½ ts sitronjuice
• 2 ss oliven eller kokosnøttolje.

Metode:

Bland ingrediensene sammen og danner en ikke drypende konsistens. Påfør på hodebunnen for å absorbere i 20 minutter. Skyll det av for å oppnå ren hodebunn. Denne pakken kan fremmer lett hårvekst.

Andre fordeler:

Det forhindrer oljete hodebunn, rydder urenheter, forhold dypt og gir en skinnende glans. Dette er en utmerket pakke for flassbehandling. For bedre og raskere resultater legg til noen dråper tea tree olje til dette.

Se mer: Hvordan bruke Amla til hårvekst

3. Aloe Vera Hair Cleanser For Hair Vekst:

Den glatte, ikke klissete tekstur av aloe vera gjør det til en veldig god sjampo som vil bidra til å gjenopprette skjønnheten i manen din. Kombiner dem med dine favorittoljeoljer og baseoljer for å skaffe deg noe mer vitaliserende enn markedshampoene som hevder å gjøre underverk på håret ditt med kjemikalier. Med ekstra essensielle oljer vil det bare øke håret og hodebunnen. Aloe vera er naturlig og mye tryggere enn noe kjemisk kosmetisk som hevder å gjøre det samme.

4. Aloe Vera Og Egg Balsam For Hår Vekst:

Det er ingen hemmelighet at aloe vera er faktisk en magisk plante. Du kan bruke den på ansiktet eller på håret ditt og vil alltid ende opp med fantastiske resultater. Ikke bare er aloe vera for hårvekst veldig kjent, men det har også utmerket fuktighetsgivende kraft og er en naturlig hudbalsam. Det er disse egenskapene som gir dimensjon til fordel for aloe vera for hår. Hvis du lurer på hvordan du bruker Aloe vera til hår for å forholde det,

 • Ta mye aloe vera gel og legg til ett egg til det.
 • Påfør denne kondisjoneringsmasken på håret ditt, la det stå i ca 15 minutter
 • Og vaske håret ditt.
 • Gjentatt søknad vil gjøre håret ditt ser sunt og næret ut.

5. Pre-Shampoo Aloe Vera Hårbehandling For Hår Vekst:

Påfør fersk anskaffet aloe vera gel på håret ditt før du shampooer håret ditt for å redusere flass i håret. Aloe vera inneholder naturlige egenskaper og enzymer som anses best for å fjerne døde hudflak, sopp og flass og fjerner også ekstra olje fra hodebunnen. Aloe vera opprettholder PH-nivået i hodebunnen, derfor må man bruke aloe vera for hårvekst.

Se mer: Methi Powder For Hair

6. Aloe Vera Shampoo For Hår Vekst:

Den enkleste måten å lage aloe vera shampoo på er å ta 1 ss aloe vera gel og bland det godt med 8 gram av vanlig sjampo. Bruk denne blandingen til å sjampo håret ditt som du vanligvis gjør. Men ingen annen sjampo kan være nyttig for sterk hårhårvekst som aloe vera gel.

Aloevera

7. Aloe Vera å bli kvitt fet og fet hår:

Som sitron behandler aloe vera juice fet hårproblemer og hjelper til med å kvitte seg med fettete hår. For å oppnå de beste resultatene, legg til noen dråper til sitronsaft til aloe vera før du legger det på hodebunnen.

8. Aloe Vera Gel For Hår Vekst:

Gelen av aloe vera har naturlige enzymer som legger mye behov for glans til håret ditt. Du kan også bruke aloe vera for hår re-vekst fordi det har egenskaper som vil nærme skalp, behandle flass og kurere kløe problemer og dermed føre til en sunn hårvekst.

9. Aloe Vera og Tree Tea Oil:

Tea tree olje og aloe vera gjør et godt serum for herding av flass. For å få en fin konsistens legg det til to teskjeer rosenvann, og rør godt denne blandingen. Du kan bruke fingrene til å bruke dette serumet til hodebunnen. La det på for en time før du vasker håret ditt og bruk denne løsningen to ganger til tre ganger i uken for å få de beste resultatene. Denne masken i en av de beste måtene for å få raskeste hårvekst og kontrollhår faller helt.

Aloe vera har antisvamp og antibakterielle egenskaper som reduserer kløen i hodebunnen og gir en kjølingsfølelse til det. Det nærer håret og hodebunnen og langvarig bruk vil resultere i veksten av skinnende, sterkt hår.

10. aloe vera som hår gel:

Først trekk ut aloe vera juice fra de saftige blader å bruke i ønsket pakke. Bare skjær bladene i to halvdeler i lengderetningen, og start fra spissen og skrap av den gjennomsiktige gelen ved hjelp av en skje. Oppbevar dette i en lufttett beholder for å holde det bra i flere dager.

Du kan også bruke aloe vera gel til å style håret ditt i stedet for en kjemisk basert hår styling krem ​​som viser seg å være skadelig i det lange løp. For å bruke aloe vera til hår stil, legg en penny size drop av gelen på håndflaten og gni den jevnt gjennom hårets lengde. Dette vil også bidra til å låse fuktigheten i håret ditt og legge til en naturlig glans på den. Det kan også fremme hårvekst.

Den beste måten å fukte håret på er å bruke gelen og la den stå over natten. Men hvis det ikke er mulig og er veldig ubehagelig og rotete, prøv disse alternativene. Aloe vera går inn for å sikre bare hårvekst. De mange næringsstoffene ser ut til å kjempe også med andre hårproblemer, for eksempel tørt hår, grovt hår, flass, uhåndterlig hår og hårtap, fremfor alt.

Aloe Vera Fordeler for hår:

Slik bruker og bruker Aloe Vera til hårvekst?

 • Aktiverer frisk vekst av hår på grunn av tilstedeværelse av folsyre eller vitamin B9 som er det mest effektive næringsstoffet som er ansvarlig for cellefornyelse av hårsekkene og derved veksten.
 • Også funnet forbindelser som "makrofager" og "superoksid dismutaser" som utløser hårvekst.
 • Anti inflammatoriske egenskaper helbreder hodebunnsinfeksjoner av de verste slagene og ikke bare flass.
 • Fuktighetsinnholdet hjelper hydrat i hodebunnen og gir næring for å opprettholde pH-balansen i hodebunnen.
 • Hjelper med å kontrollere overdreven sebumsekresjon på hodebunnen og dermed opprettholde riktig nivå av oiliness.

Dermed er disse de mange forskjellige måtene du kan bruke aloe vera på for hårvekst. Men et forsiktig ord, ingen ingrediens har magiske egenskaper, og du vil bare få resultater hvis du holder deg til din rutine for en stund. Sunn vaner vil også gå langt for å sikre sunne og misunnelsesverdige låser!

Leave A Comment

39 + = 40