Slik bruker du kokosnøttolje for mørke sirkler rundt øynene Stiler på livet

Mørke sirkler under øynene er forårsaket av ulike faktorer som mangel på søvn, dehydrering, gnidning av øynene, allergier; aldring etc. En av de beste hjemmehjelpene er kokosnøttolje for mørke sirkler. Her er noen hjemmemedisiner som hjelper deg med å kurere mørke sirkler til en lavere pris, og i henhold til din tidsmessige bekvemmelighet.

Slik bruker du kokosolje for å fjerne mørke sirkler:

La oss se hvordan du prøver denne kokosnøttoljen for å fjerne mørke sirkler.

1. Kokosolje med kvelden Primrose Carrier Oil:

Kokosnøtt Oil with Evening Primrose Carrier Oil

Hvordan lage:

Bland godt - 3 til 4 dråper kokosnøttolje for mørke sirkler under øynene med 2 dråper Aften Primrose olje, i en bolle.

Hvordan å bruke:

Bruk denne blandingen med kokosnøttolje under øyesirkler, daglig om natten, før du går til sengs.

Slik søker du:

Dekk noen dråper olje på de berørte områdene og masser forsiktig med fingertuppene. La det stå over natten og vask av med normalt vann om morgenen.

2. Kokosolje med gurkemeiepasta:

Kokosnøtt Oil with Turmeric Paste

Hvordan lage:

Ta 1 tommers rå gurkemeie og gjør en jevn pasta ut av den. Hvis du ikke har rå gurkemeie, kan du også bruke gurkemeiepulver. Tilsett halvparten av kokosnøttolje til pastaen og bland godt.

Hvordan å bruke:

Bruk denne pastaen av gurkemeie og kokosnøttolje for mørke sirkler rundt øynene, daglig i 15 minutter, helst om natten før du går i seng.

Slik søker du:

Rengjør området rundt øynene. Påfør et tykt lag av pastaen laget av gurkemeie og kokosnøttolje på de mørke sirkler. La den stå i ca 15-20 minutter og tørk den av med bomull. Etter 30 minutter, vask med normalt vann. Denne kombinasjonen av kokosnøttolje bra for mørke sirkler.

Se mer: Hjem Remedies For Dark Circles

3. Kokosolje med mandelolje:

Kokosnøtt Oil with Almond Oil

Hvordan lage:

Ta like mye kokosnøttolje og mandelolje i en bolle og bland det godt

Hvordan å bruke:

Bruk det daglig om natten for å kjenne fordelene med kokosnøttolje for sorte sirkler.

Slik søker du:

Rengjør området rundt øynene med en mild såpe eller rensemelk. Påfør denne blandingen av kokosnøttolje på mørke sirkler så vel som på øyelokkene. La det stå på og vaske om morgenen med normalt vann.

4. Kokosolje, potet og agurk:

Kokosnøtt Oil, Potato and Cucumber

Hvordan lage:

Skal en middels stor agurk og potet og klipp dem i små biter. Bland potet- og agurkbitene i en myk pasta ved hjelp av en blender. Kokosolje skal brukes separat etter pastaen.

Hvordan å bruke:

Bruk det daglig om natten i 2 uker. Deretter kan det gjentas på alternative dager.

Slik søker du:

Påfør limet på de mørke sirkler og øvre øyelokk. Masser forsiktig i en sirkelbevegelse, med fingertuppene. La den stå i 20 minutter og vask med kaldt vann og klapp tørt. Ta deretter et par dråper kokosnøttolje på fingertuppene og massasje på samme måte som du gjorde med pastaen. La oljen over natten og vask av med kaldt vann neste morgen.

Se mer: Hvordan kokosnøttolje er bra for huden

5. Kokosolje med kikersmør, sitronsaft og honning:

Kokosnøtt Oil with Chickpea Flour, Lemon Juice, and Honey

Hvordan lage:

Bland 1 teskje varm kokosnøttolje, honning og melk og sitronsaft. Til denne blandingen tilsett 2 ts gurkemeie og 2 ss kikert mel (besan) og bland til det blir en myk pasta.

Hvordan å bruke:

Bruk den tre ganger i uken før du går til sengs om natten for å få de beste resultatene.

Slik søker du:

Rengjør området rundt øynene med rensemelk eller rå melk. Påfør limet under øyet på den mørke sirkelen, og masser forsiktig med fingertuppene i en sirkelbevegelse. La det stå i ca 20 - 30 minutter og vask deretter med normalt vann og klapp det til tørt.

Kokosoljer er funnet, har svært sterke antiinflammatoriske, antioksidanter og antibakterielle egenskaper. Det er også funnet å inneholde vitaminer og fettsyrer som hjelper til med å reparere skader på huden og hydrerer huden. Det hjelper også med å redusere rødhet.

Se mer: Slik fjerner du mørke sirkler under øynene

Leave A Comment

− 4 = 1