Simhasana Yoga (Lion Pose) – Slik gjør du trinn og fordeler Stiler på livet

Yoga er et alderen indisk arrangement av fysisk velvære og altomfattende velvære. Det er vanskelig å bestille eller klassifisere det som det støtter både fysisk og mental velvære, og det er også en fenomenal avviklingsprosedyre. I tillegg er store porsjoner av stansene tilpasset til å forsterke nytten og styrken av organene.

Simhasana

Simhasana Yoga (Lion Pose):

The Lion Pose er en eksepsjonelt bemerkelsesverdig yoga holdning fordi den ikke forplikter noen vridning eller utvidelse av kroppen. Det er en holdning som bidrar til å lette stress. Det er kjent som Simhasana på grunn av at i sanskrit betyr "simha" all overbevisende og det er begrepet som vanligvis brukes til å betegne et løve. Lejonposisjonen for barn er usedvanlig utbredt som følge av måten holdningen holdes på. Faktisk, ungdommer har en tendens til å utføre løven utgjør yoga bedre enn voksne.

Slik gjør du Simhasana Yoga (Lion Pose) Trinn, fordeler og forholdsregler:

I dag vil vi fortelle om simhasana yoga-utførelsene, helsemessige fordeler og forholdsregler sammen med tips for nybegynnere.

Instruksjoner for Simhasana trinn:

Lejonstillingen er veldig enkelt å utføre. Til tross for at det kan være ulike trinn, krever denne holdningen virkelig ved siden av ingen innsats. Lejonstillingen er som følger etter:

 • Sitt med bena kollapset under deg, slik at tærne dine indikerer rett bak og du er opptatt på dine hæler.
 • Hold ryggraden rett likevel så løs som med rimelighet kan forventes.
 • Lukk øynene dine og se på ditt tredje øye. (Det tredje øyet er et typisk øye i templets brennpunkt. I antikt India ble det forventet at hypofysen ble oppdaget her, til tross for at vi nå vet annerledes)
 • Lukker munnen din, berør paletten din med tungen din.
 • Pust inn et fullt pust gjennom nesen mens tungen fortsatt berører paletten din.
 • Pust ut i et sterkt trekk mens du stikker ut tungen din og åpner kjeftene dine så mye som du kan forvente. I tillegg bør armene dine kastes ut og utvides med fingrene spredt.
 • Torden så høyt som mulig mens du puster ut. Torden burde være med en "Haa" lyd og burde ikke være en lang trukket ut. Snarere burde det være en voldsom pust av pust som utmerker lungene i den mest korte tiden tenkelige.
 • Hold denne stillingen for et sted rundt 20 og 30 sekunder.
 • Ikke pust inn raskt etter denne holdningen. pust inn etter det bestemte 20 til 30 sekunder.
 • Øv 5 eller 6 ganger.

2. Forholdsregler for Simhasana Yoga (Lion Pose):

The Lion Pose er i utgangspunktet en angstlindrende og kan bores når og av alle. Det er normalt ingen problemer forbundet med å øve denne holdningen på grunn av at den ikke forplikter seg til å forveksle kroppens forvirrede bevegelser. Vær det som det kan, hvis du opplever de dårlige effektene av evigvarende lidelser eller fysiske problemer, er det best at du har en undersøkelse hos din spesialist før du bestreber deg på yoga-stilling.

3. Nybegynnere Tips til Simhasana Yoga (Lion Pose):

Som per yoga er mange problemer vi konfronterer i hverdagen, på grunn av en putrefying av irritasjon og forakt. The Lion Pose gir deg et uttak for denne negative vitaliteten. Denne holdning er mer en utgivelse av negativ vitalitet, noe som innebærer at så lenge du puster ut ondskapsfullt, er det alt som trengs. Armene og skuldrene kastes utenfor brutalt og ubøyelig som en ytre indikasjon på frigjøring av indre antagonisme. Stillingen kan bli rehashed samme antall ganger som du ønsker, til tross for at hvis det er lovlig gjort, er 5 til 6 ganger tilstrekkelig.

4. Simhasana Yoga (Lion Pose) Fordeler:

Fysisk lønner lejonstillingen ansiktet og halsen, som vanligvis ikke er profitt i andre yoga-stillinger. Den sterke utbredelsen av ansikts og halsens muskler lindrer presset. Det er dessuten akseptert å hjelpe til med å redusere forurensning av halsen og luftveiene. Tungen får også uvanlig aktivitet på grunn av at den er utvidet helt utover munnen.

Rettelsesprogrammer inkluderer:

 •  Herding stammers.
 •  Herding av tenner granulerer.
 •  Herding av grepet kjever.
 •  Evakuerer rynker.
 •  Hjelper med redusert smoldering i øynene.
 •  Lindre smerter i ryggen.
 •  Unwinding bekymret nakke muskler.
 •  Forbedrer tonen i stemmen.

Yoga Lion poser eller simhasana animerer også platysmaet, som er en flat, mager muskel i halsen som trekker ned munnens hjørner og rynker i halsen. Det er akseptert at denne aktiviteten vil bidra til å holde noteringen av halsen i alderen. Også denne stillingen hjelpemidler annonsere flott holdning og dermed utvider selvtillit nivåer.

Se mer: Fordeler med Eagle Pose

Terapeutiske fordeler med Simhasana Yoga (Lion Pose):

Selv om vi allerede er klar over de fleste helsemessige fordeler av simhasana, vil vi nå diskutere noen av de terapeutiske fordelene ved denne stillingen. Disse er som følger-

1. Utøvelsen av simhasana yoga holdning kan kurere problemet med dårlig ånde. Problemet med dårlig ånde kan skremme deg i enhver situasjon, og da kan du ha en depresjon når du vil snakke med folk. Siden, mens du utfører simhasana må du åpne munnen din og dette er når pusten blir ryddet.

2. Simhasana-stillingen eller leveposisjonen kurerer også stakkere veldig snart og veldig bra. Du vil bli overrasket over å se effekten yoga kan faktisk ha. Den eneste klausulen her er at du må gjøre det med vennlig hilsen. Også yoga skal gjøres riktig og ikke slik du vil i henhold til ditt komfortnivå. Mens komfortenivået på den ene siden er viktig for en person, gjør stillingen på riktig måte enda viktigere.

3. Det er mange mennesker som har et problem med tann sliping, og han skjer hovedsakelig hos barn. Når vi ser dette problemet hos barn, vet vi sannsynligvis at det er på grunn av det store antallet ormer som er til stede i barnas kropp. Hvis problemet hersker, selv etter at du har vokst opp, er det sikkert å bevege seg mot en form for sykdom, og praktiseringen av simhasana yoga-posen kan kurere deg helt.

4. Du må ha sett folk som har knust kjever. Det er ingen sykdom eller sykdom, men bare en struktur der sidene av begge kjeftene knyttes sammen. Hvis dette er som et problem for noen, så kan du utføre for å oppnå simhasana yoga-fordelene. Dette er også nyttig i dette tilfellet.

5. Rynker er vanligvis et problem for eldre kvinner eller kvinner som innser at de snart blir eldre. Nå alder eller tid kan ikke virkelig stoppes, men det du kan gjøre er å sakte det ved å praktisere simhasana regelmessig. Øvelsen av denne yoga-stillingen bidrar til å kvitte seg med rynker og eventuelle fine linjer i ansiktet som sådan. Forbedringen i prosessen med blodsirkulasjon gjør huden din glødende og gjør at du ser mye yngre ut.

Se mer: Pincha Mayurasana

6. Brennende følelse i øynene kan skje på grunn av mange grunner, og de to viktigste er selvfølgelig noen form for allergi eller svingninger i trykk eller kraft i øynene. Den første trenger en lege umiddelbart, men den andre sammen med litt behandling og strømkontroll kan kontrolleres ved hjelp av simhasana yoga.

7. Når du utfører løven, må du strekke ryggen på en veldig skikkelig måte slik at du ser ut som en løve sitte. Denne strekningen er svært viktig fordi den er terapeutisk for ryggsmerter og problemer. Denne strekningen bidrar til å lindre enhver form for smerte eller belastning i ryggen og dermed slapper av deg.

8. Etter ryggen kommer problemet med nakke og nakke muskler. Nå kurerer simhasana det også ved å gi en fin massasje til både bak og nakke.

9. Den mest overraskende delen er at løven pose også betters tonen i stemmen din.

Simhasana yoga er en av de avanserte holdningene til yoga-regimet og å utføre dette nøye og korrekt kan gi deg mange fordeler. De fleste av dem er nevnt ovenfor, og du må være motivert etter å ha lest alt dette.

Se mer: Enkel Yoga Poser For Nybegynnere

Leave A Comment

74 + = 76