Sennep under graviditet | Stiler på livet

God ernæring under graviditet er viktig for en sunn vekst av babyen. Siden de fleste av de forventede mødrene lider av oppkast og kvalme i løpet av denne perioden, blir det riktig vanskelig å spise riktig mat. Likevel er det viktig å spise et godt balansert kosthold og oppfylle behovene til prenatale vitaminer. Det er visse matvarer som kan være skadelige for babyen din og er best å unngås. Lurer du på, kan du spise sennep når det er gravid? Hvis ja, les videre for å få slutt på alle dine bekymringer. Å spise sennep under graviditet er trygt og tilbyr også en rekke andre helsemessige fordeler for både moren og babyen.

Sennep During Pregnancy

Fordeler med sennep under graviditet:

Sennep er en vanlig kjøkken ingrediens som brukes i flere delikatesser i form av sennepsfrø, blader eller saus. Gravide mødre kan ha uvanlige trang i svangerskapet, og en av dem kan til og med være sennep. Hvis du tenker, er sennep trygt under svangerskapet, er svaret ja. Når konsumeres i moderasjon, gir sennep også en rekke helsemessige fordeler for den forventende moren, så vel som hennes voksende foster. Noen av fordelene med å spise sennepsfrø under svangerskapet er:

1. Forbedrer immunitet:

Spise sennep øker også kroppens immunsystem. Sennep er en rik kilde til viktige mineraler som kobber, mangan og jern, som sikrer kroppen mot farlige plager og infeksjoner. Dessuten gir svovel til stede i sennepsfrø antifungale og antibakterielle egenskaper som bidrar til bekjempelse av hudinfeksjoner under graviditet.

2. Holder kontroll over astma:

De antiinflammatoriske egenskapene i sennepsfrø bidrar også til å forebygge astma og alvorlige forkjølelsessykdommer. Godheten i sennepsfrø bidrar også til å rydde opp brystbelastning.

Se mer: yoghurt under graviditet

3. Hjelper i vektstyring:

Å være overvektig under graviditet kan føre til alvorlige helsekomplikasjoner. Sennep er en utmerket kilde til riboflavin, tiamin, folater og andre viktige vitaminer som hjelper til med å regulere kroppens metabolisme. Dette hjelper igjen vektstyring.

Sennep-Under-Graviditet-en.

4. Kontrollerer kolesterol:

Sennep er fullpakket med niacin og vitamin B3 som bidrar til å redusere nivået av kolesterol i kroppen. Derfor ved å spise sennepsfrø under svangerskapet, reduserte forventede mors ansikt risiko for aterosklerose. Også ved å inkludere sennep i din daglige graviditet bidrar dietten til å kontrollere blodtrykket ved å fremme blodstrømmen i kroppen.

5. Forhindrer forstoppelse:

De fleste av de gravide mødrene lider av problemer med forstoppelse under svangerskapet. et naturlig hjem rette for å behandle dette problemet kan være forbruk av sennep i noen form. Det ble funnet at sennep besitter en tykk, slimaktig substans referert til som mucilage som bidrar til å lindre problemet med forstoppelse. Det har også høyt fiberinnhold som bidrar til å lette tarmbevegelser, i tillegg til å hjelpe fordøyelsen.

Se mer: krydder under graviditet

6. Reduserer leddgikt og muskelsmerter:

Sennep har høyt innhold av selen og magnesium som gir varme-produserende og anti-inflammatoriske egenskaper til kroppen. Dette bidrar til å redusere muskelsmerter og symptomer på leddgikt.

Sennep During Pregnancy 2

Mens å spise sennep er merket som trygt under svangerskapet, er det best å konsultere din gynekolog for det samme. Legge til sennepsfrø til matlagingen din kan forbedre smaken og gi også flere helsemessige fordeler, forutsatt at du må konsumere i moderasjon.

Se mer: kan gravide kvinner spise blåskjell

Hvis du bruker mye sennepsfrø, kan du få bivirkninger som tretthet, blærer, hevelse i huden, diaré eller irritasjon i halsen. Men i ekstreme tilfeller kan det til og med føre til hjertelaterte problemer, abort og til og med død i noen ekstreme tilfeller.

Leave A Comment

44 − 37 =