Samantha Harris Beauty Tips og Fitness Secrets

Samantha Harris, det kjente ansiktet under Entertainment Tonight, og tidligere co-vert for Dancing with the Stars, er en mester når det gjelder å jonglere hennes profesjonelle og personlige liv. En kone og en mor til to, hun ser fortsatt fantastisk ut på 40. For de av dere lurer på hvordan denne modellen ble tv-vert, og skuespillerinnen har klart å opprettholde sitt fine utseende og ønskelig figur, her er noen avslørt informasjon om den røde løperen tv vertinne Samantha harris skjønnhets tips og fitness rutine hjemme.

Skjønnhet Tips and Fitness Secrets - Samantha Harris

TV Host Samantha Harris Skjønnhetstips og Fitness Secrets.

Samantha Harris Makeup Tips:

Samantha Harris har alltid vært oppriktig om hennes daglige bruk av kosmetikk som hun bruker for å forbedre hennes naturlig godt utseende. Av alle skjønnhetsprodukter hun elsker best og ganske enkelt ikke kan være uten, er en Aqua for salve for hennes lepper, cuticles og tilfeldige tørre flekker, vanntett mascara og under-eye concealer. Hun er en sterk fortaler for grunnlaget og under øyeforkledning som hun mener er en ny mors hemmelige våpen for å se frisk og lyst etter graviditet.

Samantha Harris Beauty Tips og Fitness Secrets

Samantha Harris innrømmer også å være en god selvtillit som gjør hennes solbrune utseende en av forutsetningene for hennes skjønnhetsrutine før noen hendelse. Hun sier at det gir en en øye-glød på en sunn måte og gjør at noen kjoler ser bedre ut. Hennes mange ballroom gown opptredener er en sikker indikator på det faktum.

Se mer: Selena Gomez Fitness Rutine

Samantha Harris hud- og hårpleieregime:

Som alle andre kjendiser, kjenner Samantha Harris betydningen av en god rensing, toning og fuktighetsgivende rutine. Ikke en for å tilbringe for mye tid i salonger, gjør to-timers moren sin egen manikyr og pedikyr på hennes badgulv med hennes fireårige datter som hennes eneste kunde. Hennes hud blir ytterligere bortskjemt til spa-behandlinger hvor en ideell spa-dag for henne starter med en stor cardio-trening etterfulgt av en dyp vevsmassasje i en full 90 minutter, deretter en ansiktsbehandling og avrundet med damp og boblebad.

Samantha Harris Skin and Hair Care

Når det gjelder Samanthas naturlig frodige brunette låser, kan hun sette enhver ung jente i skyggen. Hennes lange flytende mane som hun for det meste bærer opp eller halvveis og halvt ned i lagde krøller, rammer hennes ovalformede ansikt perfekt. Hvis du vil replikere Samanthas signatur frisyre, er det noen tips som ble avslørt av en av hennes frisyrer. Vask håret ditt og bruk en volumiserende mousse til fuktig hår. Deretter tørke håret ditt til helt tørt, hvorpå krølle håret i store deler med et 2-tommers krøllejern. For den endelige berøringen, bruk fingrene til å rake gjennom krøllene og skille dem, og sist av alt, bruk et sterkt hårspray for å holde de flygende tennene på plass.

Se mer: Demi Lovato Makeup Tips

Samantha Harris 'Diet og Fitness Secrets:

Samantha innrømmer å ha en søt tann og sin hverdagslige overbærenhet i desserter som hun rett og slett ikke kan motstå. Så nøkkelen hun sier til et sunt kosthold, er å finne den rette balansen som hun gjør ved å velge sunne matvalg. Hennes stift diett inkluderer egghvite, ikke-fett yoghurt, magre kyllingbryst, brun ris og salater med lav kalori dressing mens hun helt har gitt opp rødt kjøtt og ost for å hjelpe til i vekttap programmet.

Samantha Harris Diet and Fitness Workout

En fitnessfreak, Samantha jobber også religiøst for å holde seg i form ved å gjøre vektøvelser som hun er glad i. Hennes treningsøkt består av repeteringsrutiner med tre til fem pounds vekter og flate trekk nedover og fluer. Hun trener med å bruke frie vekter og er til og med en sertifisert trenetrener som tar faktiske trenings- og vekttapsklasser når tiden tillater det. Hun er også glad i å gå i kraft i parken eller opp og ned trappene med datteren Josselyn i armene og mannen hennes ved siden av henne. For henne er det å dele denne vekttapaktiviteten med sine kjære den beste motivatoren og hennes største vekttapstøtte.

Se mer: Sharon Stone Beauty Tips

Leave A Comment

− 2 = 1