Årsaker og symptomer på leprosy Stiler på livet

Også populært kjent som Hansens sykdom, er spedalskhet en kronisk medisinsk tilstand forårsaket av en bakteriell invasjon som til tider etterlater en dødelig konsekvens. Den viktigste karakteren av denne sykdommen er mycobacterium leprae, som er den eneste bakterien som er ansvarlig for spedalskhet.

Fører til and Symptoms of Leprosy

Dette er en sykdom som har eksistert i flere tiår nå, og er anerkjent som en av de eldste sykdommene. I 1873 kjøpte G.A Hansen of Norway først disse bakteriene til berømmelse da han oppdaget et patogen som lanserer seg selv på vertenes kropp og henter sine nødvendigheter av verten. Men han bemerket også at disse bakteriene er sakte i naturen og langsommere i reproduksjon.

Leprosy som er kronisk i naturen er hovedsakelig relatert til huden og nervesystemet. Det ville først forårsake fysisk skade på huden som var mild og subtil i naturen, som i form av flekker som aldri skapt ubehag. Som et resultat ble det ignorert til nervøs sammenbrudd fulgt. Tilbake i disse dager var det ikke mulig å få en ordentlig kur for spedalskap på grunn av minimal kunnskap og støtte.

I dag selvfølgelig er det medisiner og piller for å dempe den pågående prosessen. Men spedalskhet er noe smittsom selv om det ikke er fengende som kald eller feber. Faktisk sier leger at dette er ganske sjeldent tilfelle som fortsetter å bli sjeldne da dagene flyter forbi.

Det er tre forskjellige måter man kan oppdage spedalskhet og dens typer. WHO, verdens helseorganisasjon klassifisert lepra basert på det berørte hudområdet eller skadet. Som, tuberkuloid lepra er en mild form for spedalskhet hvor ikke mye av derma lagene er skadet. Det er vanligvis noen sår på huden, og det er slutten av det. Den lepromatiske spedalskhet er den som påvirker huden dårlig med tilfeller av knuter som klumper som dannes på huden.

Se mer: Malaria tegn og symptomer

Deretter er det multibacillary leprosy som forårsaker mer enn fem knuter med bevis på bakterier i den. Den paucibacillary lepra inneholder ikke mer enn en eller to knuter og er vanligvis bakterier fri. Den tredje metoden har seks forskjellige forskjeller basert på tilstandens alvorlighetsgrad. De kan klassifiseres som melodi som kommer og helbreder i seg selv, borderline lepromatous spedalskhet, borderline tuberculoid spedalskhet og så videre.

Leprosy Årsaker og symptomer:

Denne artikkelen vil veilede deg om hva som er de viktigste årsakene og symptomene på spedalskhet, som vil hjelpe deg med å være klar over det.

Leprosy Årsaker:

Nedenfor er anskaffet noen av årsakene til og årsakene til at Leprosy oppstår:

1. Bakterier:

Legene har fremdeles vært forvirret om hvor spedalskilden er. Tidligere pleide det å være en av de mest voldsomme sykdommene av alvorlig natur. Men nå med tiden har det helbredet seg selv og nå er det ganske sjeldent tilfelle. Men hovedårsaken til årsaken forblir med bakteriene, mycobacterium leprae eller M.leprae kort. Bortsett fra mennesker har et bestemt sett dyr blitt anerkjent som en kilde til denne bakterien, armadilloen til å være spesifikk. Tilstedeværelsen av denne stavformede bakterien er fullstendig skyld i ankomsten av spedalskhet.

2. smittsom:

På en undersøkelse som en gang ble utført, ble det funnet at en prosent av amerikanerne som er rammet av spedalskhet, tidligere har levd i en kringliggende leprosy-pasient. Dette må være grunnen til at pasientene tilbake i dag møtte et stort segregeringsproblem. Folk på disse dagene var forsiktige og dømmende som forårsaket spedalsk pasienter å lide mer.

Leprosy er kjent for å bli overført via kontakt som nesedråper som i dråper fra nese eller munn, som for eksempel deling av tallerken eller mat, eller om noen nyser på deg. Men legene selv er ikke helt sikre på hva som forårsaker eller hvilken vei det tar.

3. Kroppens evne:

Forskere og leger har blitt enige om at bakteriene M.leprae er tilstede i de fleste av kroppene i fragmentmengder. Det er kroppens manglende evne til å samarbeide med bakteriene som fører til at spedalskheten dannes.

4. Dropper av nese og munn:

Ifølge mange eksperter, sier spedalskhet å overføres gjennom dråpene av nese og munn. Dette er en av de viktigste og å huske årsakene til spedalskhet. Lukkede langvarige kontakter kan være årsaken til forekomsten av disse sykdommene. Denne bakterien sprer seg raskt og gjør kroppen svak innvendig. Hvis det ikke blir kurert til rett tid og med de riktige teknikkene, kan det skade kroppen din med en enorm hastighet og gjøre deg svak fra kjernen. Ifølge mange rapporter, er Leprosy en av de mest bredest spredende sykdommene akkurat nå.

5. Svakt kropp:

En som har en svak kropp kan bli rammet av disse skadelige bakteriene. En av de vanligste årsakene til spedalskhet er en svak fysisk tilstand. Hvis du har en dårlig nervesituasjon, har du stor sjanse til å bli rammet av symptomene på spedalskhet. Det skjer både hos menn og kvinner og noen ganger også i tenåringer og barn. Dette er en av de mest skadelige og raskt spredte bakterielle infeksjonene noensinne, og hvis du bør vedta riktige tiltak for å redde deg fra å bli smittet av disse sykdommene.

6. Svakt immunitetssystem:

Hvis du har et funksjonsfeil immunsystem, er det stor sjanse for at du kan bli smittet med spedalbakteriene. Bakteriene ble først grunnlagt eller oppdaget av Gerard Henrik Amrmaur Hansen som var en lege. Ifølge ham, hvis en mann eller en kvinne har et svakt immunitetssystem, så har den enkelte personen stor sjanse til å gå ned med spedalskhet. Det er ingen spesiell kur for denne grunnen, og dette kan lett infisere noen, og noen kan gå ned med disse spesielle sykdommene hvis hans eller hennes kropp ikke får riktig mattilførsel som vil bygge deres immunsystem.

7. Slim:

Ifølge leger har det vist seg at Leprosy sprer seg på grunn av slim av en smittet person. Dette er en av de viktigste leprosy årsakene. Slimet inneholder bakteriene (eller viruset), og dette kan spres fra person til person. Spedalens natur er smittsom (diskutert tidligere). Vanligvis sprer de viktigste bakteriene som er ansvarlig for spedalskhet sakte, og dette kan hemme sin fysiske tilstand i stor grad. Man kan lett bli syk med de forskjellige skadelige symptomene på spedalskhet hvis de ikke tar vare på seg selv. En smittet person bør også sørge for at sykdommen som forårsaker bakterier ikke sprer seg fra ham til friluft.

8. Mycobacterium Leprae:

Miktobaterium leprae har blitt diskutert tidligere i denne artikkelen, men dette punktet gir deg noen fakta om denne bakterien som du burde vite.

Mycobacterium leprae anses som en av de mest primære leprosy årsakene. Det er en syre-rask organisme og sprer seg veldig raskt i hele kroppen. Det kan gjøre kroppen svak innen en svært kort periode. Blant de mange spedalske årsaker er dette betraktet som den viktigste.

9. Andre fremstående sykdommer:

Hvis du allerede lider av noen form for sykdommer eller infeksjoner, kan du også bli påvirket av spedalskhet. Man vil lett bli smittet med denne bakterien hvis noen av de førende sykdommene allerede har svekket din fysiske tilstand og immunsystem.

10. Andre årsaker:

Det er mange andre årsaker som er ukjente for legene for spedalskhet. Leprosy årsaker kan variere fra person til person basert på hans eller hennes fysiske tilstand. Det er ikke mye du kan gjøre med dette. Man kan bare ønske at han eller hun ikke blir angrepet og invadert med denne skadelige bakterieinfeksjonen. En gud fysisk tilstand (internt) kan redde deg fra invasjonen.

Se mer: Lymfom Symptomer hos menn

Symptomer på spedalskhet:

Noen av de vanligste tegnene og symptomene på spedalskhet er oppført nedenfor:

1. Skin Patches:

Ofte inkluderer de første tegnene på spedalskhet flekker, visse hvite, subtile flekker på huden, som selv om det er kløefritt og smerte mindre skaper huden. På en slik tid blir huden vanligvis tørr og flaky og begynner ofte å skrelle av hvis den er riper.

2. Nervevrak:

Et av de viktigste stedene som spedalskhet rammer deg, er dine perifere nerver. Spedalskhet er en kronisk sykdom som holder seg på den nedre laven i lengre tid med små hint her og der som går unnoticeable, for eksempel hudflettene. Når alvorlighetsgraden øker, begynner nervene å bli påvirket. Dette kan hvis ignorert for lenge, selv føre til følelsesfølelse i visse deler.

3. Neseproblemer:

Det er ofte sagt at nesen din kan være en sender av denne sykdommen fra en kropp til en annen, da bakteriene forlater en kropp for å være vert for seg selv. Disse parasittiske bakteriene påvirker ofte nesen i form av neseblod. Man kan oppleve mild tap av blod gjennom nese sammen med tyngde og løpende nese.

4. Ulcerøs tilstand:

Når sykdommen ekspanderer, er det ofte sårholdige tilstander som har blitt lagt merke til som forårsaker sårene under fotsålene. Dette hvis ignorert kan føre til en så dårlig reaksjon at føttene amputasjon blir den eneste løsningen.

5. Nodler og kuller:

Selv om flekker er bare en liten effekt av spedal, er den viktigste forvrengningen i huden forårsaket av knuktens ankomst som klumper og koker som skjelner huden sammen med følelsesløse følelser så ille at det kan bli lammet.

6. Optikkpleie:

Ofte kan vi kanskje ikke vite, men våre optiske nerver i øyet blir også berørt. Dette hvis langvarig kan til og med føre til tap av syn.

7. Muskel smerte:

En av de vanligste symptomene på spedalskhet er muskel svakhet og tilfeldig tretthet følelse. Dette er vanlig hos gamle mennesker og selv i voksne menn og kvinner også. Hvis du er smittet med disse skadelige bakteriene, er det ganske vanlig at du vil oppleve muskel symptomet. Selv tenåringer som lider av spedalskhet, er kjent med dette symptomet. Dette er ofte ledsaget av overdreven smerter i armene muskler og mister følelsen av følelse i musklene. Folk med dette symptomet på spedalskhet må gå gjennom en vanskelig tid gjennom sykdomsfasen.

8. Tap av følelse:

Blant alle spedalske symptomer er denne den mest kjente. Dette bestemte symptomet er synlig hos mennesker over hele verden og skjer med mennesker i alle aldre, uansett om de er mannlige eller kvinnelige. Ifølge leger, på grunn av dette typiske symptomet kan man lett finne ut om den personen går gjennom det skadelige stadiet for å være smittet med spedalbakteriene. Perifernerven involvering er den viktigste skyldige i dette tilfellet. Tilstanden kan være ekstremt alvorlig, siden hvis symptomet ikke er løst, kan det føre til permanent tap av følelse av nerver.

9. Tap av øyenvipper:

Øyesmerter er ikke slutten. Det er en rekke andre leprosy symptomer forbundet med øynene. Ifølge en skikkelig undersøkelse gjort på mange spedalsk saker, har det blitt analysert at tap av duer og øyenvipper er ganske vanlig under spedalsk infeksjon. Man kan lett løs syn (midlertidig) på grunn av spedal og dessverre er dette et av de mest sett symptomene på spedalskhet. Både menn og kvinner lider av dette symptomet, og dette kan ødelegge deres utseende også. Siden med skadet hud hvis det er tap av øyenbryn og øyenvipper, så vil man se stygg for ekte.

10. Fortykning av huden:

Sammen med huden flekker, det er tykkelse av huden som er et ganske populært spedalsk Symptom. Huden blir veldig tykk mens man lider av spedalskhet. Fortykning av huden er ofte forbundet med alvorlige hudsykdommer sammen med mange flere hud- og kroppssmerter også. Dette symptomet er en av de verste spedalske symptomene noensinne.

Se mer: Symptomer på lungekreft

I denne artikkelen er det noen av de beste symptomene og årsakene til spedalskhet som har vist seg å være helt nøyaktige. Disse er de mest synlige og denne listen er ordnet basert på den levende studien som utøves på årsakene og tegnene på spedalskhet.

Leave A Comment

+ 27 = 28