Pritikin Diet Plan | Stiler på livet

Hvis du er helvete bøyd på å miste noen ekstra pund i sommer, så er Pritikin diett ideelt for deg. Denne dietten består av et sunt, lavt fettfattig kosthold. Ved å sammenligne Pritikin diett med de andre diettene som er tilgjengelige, vil folk generelt finne denne dietten stille, lett og også attraktiv. Siden denne dietten består av korn, frukt og grønnsaker, er det betydelig en av de sunneste diettene som er tilgjengelige i markedet. Hvis du analyserer effekten av denne dietten, vil du kunne forstå at denne dietten teknisk har til hensikt å senke kolesterolinntaket av kroppen for å fremme helsen til den enkelte.

Pritikin diet

Pritikin diett har blitt brukt av eksperter i flere år for å oppnå ulike formål. Faktisk er Pritikin diett et godt alternativ for de som lider av diabetes, og er villige til å stabilisere sukkerkontrollen uten bruk av insulin. Og hvis du er på jakt etter en diett som vil hjelpe deg å miste vekt på en veldig sunn måte, så er Pritikin diett svaret for deg. Og på plussiden anbefaler de fleste diettister også denne dietten. Denne form for kosthold er lett å følge ettersom det tillater forbrukerne å tilpasse seg det lett og også la dem forbruke fett til en rimelig pris uten å egentlig frita seg helt fra det.

Pritikin diett for vekttap:

Se mer: Hva er Isagenix diett

Calorie Count:

Ifølge advokatene til Pritikin-dietten, bør personer som ønsker å være sunn og også være sunn, velge matvarer som inneholder færre mengder kalorier. For eksempel er forbruk av havregryn tillatt fordi det tillater forbrukeren å oppfylle sin sult, men samtidig hindre dem i å spise for mye kalorier. Det er med rette sagt at et eple om dagen holder legen borte. Hvis du bruker et eple hver dag, vil du ikke bare forbli frisk, men også forbruke færre mengder kalorier. For de beste resultatene har folk også valgt å konsumere brokkoli, noe som gir så mye som bare hundre og tretti kalorier.

Matvarer som helst bør unngås:

Pritikin Diet Plan | Stiler på livet

Unødvendig å si at Pritikin diett handler ikke bare om hva matvarer skal konsumere, men også hvilke matvarer som ikke skal forbrukes. Under denne diettmetoden oppfordres enkeltpersonene til å unngå matvarer som inneholder høyere antall kalorier. For eksempel er forbruk av sjokolade eller chip-kaker svært motløs, da de inneholder så mye som to tusen ett hundre og førti kalorier. I utgangspunktet gjør Pritikin-prinsippet folk oppmerksom på matene de burde konsumere og matene de burde prøve å unngå, og også mengden kaloriinnhold i matvarer.

Se mer: Hcg diett planer

Tillatte matvarer under dette dietten:

Pritikin Diet Plan | Stiler på livet

Generelt gir Pritikin-prinsippet individene mulighet til å tilfredsstille sin sult mens de hjelper dem å miste noen ekstra pund. Folk oppfordres til å konsumere matvarer som inneholder høy karbohydratinnhold, men er ubehandlet. Og ved det er det referert til frukt som bananer, epler og jordbær. Og når det gjelder grønnsaker, stimulerer Pritikin dietten til å spise bønner, squash og poteter. På den annen side er korn som bygg, havre og brun ris blant de sunneste alternativene.

Se mer: Kosthold for giktpasient

Hvis du lurer på om Pritikin dietten passer for deg eller ikke, bør du vite at dette dietten er bra for de fleste av de generelle. Men det er alltid en god beslutning å søke råd fra en profesjonell som er dieter, lege eller ernæringsfysiolog. Så hvis du vil spise sunt, se yngre, gå ned i vekt og også rense kroppen din, så er Pritikin dietten et godt valg av diett.

Bilder Kilde: Shutter lager, 1, 2.

Leave A Comment

+ 6 = 15