Pomegranate Fordeler og bruk for hud, hår og helse Stiler på livet

Granateple er en av de mest populære og ernæringsrike fruktene. Den har en unik smak, smak og hedefremmer kvaliteter. Ved siden av bær og mango, og noen andre tropiske eksotiske frukter, har den også mange kvaliteter som gjør det til en "super frukt". For sin juice har smak og farge granateple blitt en av de mest i stor grad og ekspansiv dyrket frukt. Denne frukten oppsto i Sub-Himalayan-områdene i Nord-India. Det er nå dyrket i store mengder i regionene på det indiske subkontinentet, Iran, Pakistan, Caucuses og Middelhavsområdet for sine frukter i kommersiell skala.

Granateple benefits

Avhengig av cultivar-stilen bærer et fullvokst tre mange kuleformede, lyse røde, oransje-gule eller lilla farvede frukter. Hver frukt veier ca. 200 g og måler ca 7-11 cm i diameter. Skinnet eller ytre lagret hud er hardt og har en gristete struktur. Innenfor skallen er frukten skilt i rom med et tynt, hvitt, svampet og bitt vev. Slike seksjoner er fullpakket med mange små søte, røde, saftige, kantede frukter.

Granateple inneholder ikke kolesterol eller mettet fett og er en rik kilde til både uoppløselige og oppløselige diettfibrer som gir ca 4 g per 100 g. Frukten gir 83 kalorier per 100 gm. Granateple er funnet å ha visse ellagitanninforbindelser som Punicalagin og Granatin B. Granatäpplefrukt måles for å ha den totale antioksidantstyrken på 2341 μmol TE / 100 g. Det er også en utmerket kilde til vitamin C og mange viktige B-komplekse grupper av vitaminer, for eksempel folater, pyridoksin og vitamin K, pantotensyre (vitamin B-5) og mineraler som kalsium, kalium, mangan og kobber. På grunn av alle disse egenskapene har granatäpple lenge vært brukt på hud- og hedefordeler.

Bruk og fordeler med granateple:

Uten tvil er granatäpple en av de fineste matene for oss der ute. Denne frukten har mange fordeler og fordeler er definitivt de riktige tingene for deg der ute.

Skjønnhetsfordeler med granateple:

Granateple er en nyttig frukt for hudpleie og har evnen til å øke skjønnheten. Granatäppleens små molekylære struktur gjør det mulig å komme inn dypt inn i huden. Dens hudpleie egenskaper kan være svært nyttig for å hindre oss fra forskjellige hudproblemer. Vi kan drikke sin juice eller kan spise den med salater eller kan bruke den på huden din. Her er forskjellige verdige grunner til at vi skal bruke granatäpple til huden din.

Pomegranate Fordeler og bruk for hud, hår og helse Stiler på livet

1. Hudhelse:

Denne "superfrukten" er lastet med antioksidanter, som kan gå langt i retning av å få en bedre og sunn hud, og til og med skalp. Denne frukten øker spredning av keratinocyttceller som danner det ytre laget av huden din. Jo flere antall keratinocyttceller, huden blir, blir bedre og vil kunne reparere seg selv.

Se mer: Sea Salt Fordeler

2. For akne:

Ved siden av støv og forurensning akne er resultatet av hormonell ubalanse og fordøyelsesproblemer. Granatäpple bidrar til å forhindre akne ved å tørke ut kjerneårsaken i seg selv. Granateple retter i hovedsak fordøyelsesproblemer og fremmer blodsirkulasjonen i kroppen. Man kan til og med bruke granateple juice på de rammede områdene av kviser. Granateple produserer vev i det berørte området og forhindrer fra akne og arr.

3. For anti aldring:

Granatäpple juice er flott for huden din. Det reparerer skaden på grunn av aldring og soleksponering. Granateple reparerer huden og gir deg en ungdommelig og jevn hud. Det utvider eksistensen av fibroblastene dine; cellene som produserer kollagen og elastin. Kollagen og elastin puffer ut huden og gir det elastisitet som holder huden vår ungdommelig og reduserer synligheten av rynker. Som kraftige antioksidanter kan den kjempe mot skadedyr i fri radikal. Det reparerer også skader som alder hud og alder flekker, inkludert hyperpigmentering. Ellaginsyre, anthocyanidiner og punicalagin samarbeider for å øke mikrosirkulasjonen for å forny celler, forbedre produksjonen av innebygde antioksidanter for alder-defying action og unngå rynker.

4. tørr hud:

Granatäppleolje er svært nyttig for å behandle tørr hud. De går dypt inn i huden og beroliger tørrhet. Granateple inneholder en omega 5 fettsyre som hjelper til med hydrater og forhindrer fuktighetstap. Dermed hjelper det å helbrede krakket og irritert hud.

5. Fet hud:

Fet hud folk sliter mest med acne og hormonelle breakouts. Granatepleolje fungerer også på fet hud. Denne frukten er nyttig for akne utsatt hud og er en god måte å kjempe mot breakouts. Det reduserer også arrdannelse og beroliger de mindre irritasjonene.

6. Healing kutt:

Frøene av granateple har flotte helbredende egenskaper. De bidrar til å bekjempe infeksjon og helbrede sårene, kutt og skraper.

Se mer: Saguaro Planter 

7. Solbeskyttelse:

Granatætter inneholder hvitløk og ellaginsyre som beskytter mot solskader, hudkreft, solbrenthet og til og med fra de synlige effektene av fotoalderen.

8. arr er helbredet:

Sist men ikke minst, er denne frukten noe som virker som magi. Frukten kommer med en av de mest nyttige funksjonene, og arrene er ganske enkelt helbredet av denne frukten. Hvis du er ute etter en av de beste fordelene med denne frukten, så er dette en som vil inspirere deg til å konsumere denne frukten. Ifølge studier utført på mange relevante saker, har det blitt sett at folk ble kvitt lårene lettere på grunn av å spise daglig granatäpple. Dette er en av de beste skjønnhetsfordelene til granateple.

Helsemessige fordeler av granateple:

En sunn innsats fører ofte til sunn utseende. Foruten å forbedre huden, har granateple mange fordeler ved å kurere forskjellige sykdommer. Sappene inneholder mer antioksidanter enn andre fruktjuicer, grønn te eller røde viner. Helsemessige fordeler av granatepler kan oppnås ved å konsumere dem på en rekke måter. De kan konsumeres i form av juice, sirup, pasta, nektar eller konsentrere.

1. Immunitet Boost:

Vitamin C er en av de grunnleggende vitaminer som kroppen vår trenger for å hindre oss fra sykdom. I stedet for å ta for mange sitrusfrukter, kan du ha en enkelt granateple. En enkelt granateple frukt kan gi samme fordel som du får fra andre sitrusfrukter; frøene til en granatäpple står for nesten 40 prosent av vitamin C for dagen. Immuniteten til kroppen vår er ganske godt løst også hvis vi bruker riktig mengder granateple. Juicen er så nyttig for oss at vi alle vil være nytte av inntaket av denne frukten. Hvis du er ute etter en frukt som smaker godt og løser noen alvorlige fysiske problemer ganske enkelt, så kan denne frukten være den rette for deg.

2. over spising:

Granateple kan se ut små, men det er overraskende høyt i fiber. Fibre er en av de mest essensielle næringsstoffene for vekttap. Høy fiber mat gjør magen og kroppen din fornøyd i lang tid. Og siden det holder kroppen din fornøyd, vil du føle deg mindre sulten og vil kunne holde deg lenge uten å spise noe. Det er mange andre måter å inkludere denne saftig frukt inn i kostholdet ditt. Så prøv å innlemme denne frukten og hold deg borte fra over å spise.

3. Magesykdommer:

Ikke bare frukten, selv granateplebark, blader og peeling er også nyttig. De kan brukes til å behandle magesykdommer eller diaré. Å bruke te som er laget av bladene av granateple kan bidra til å kurere magesykdommer. Granateple juice kan også brukes til å få lindring fra problemer som kolera og dysenteri. Hvis du lider av mageproblemer, så har det granatäpple åpenbart det. Dette er en av de beste bruken av denne frukten, og du vil bli helt nytte av å konsumere juiceformen eller til og med den faste formen av denne frukten selv på daglig basis.

4. Hjerteproblemer:

Lederforsker mener at granateple juice har evnen til å forhindre hjertesykdom hos personer som ikke har det tidligere. Drikke granateple juice kan regelmessig opprettholde god blodstrøm i kroppen og reduserer dermed muligheten for hjerteinfarkt og slag. En forbindelse som kalles punicalagin, som bare finnes i granatepler, har vist seg å gi fordeler til hjertet og blodkarene. Punicalaginer er hovedbestanddelen for granatäppleens antioksidant og helsemessige fordeler. I tillegg til å senke kolesterolet, reduserer granateple også blodtrykket. Det øker også hastigheten på prosessen med å smelte bort hjerteblokkene (aterosklerose). Den antioksidant komponenten denne frukten holder det dårlige kolesterolet bort og holder arteriene fri for noen blodpropper. Granatepleer har evnen til å gjøre blodet tynnere og holde blodprotene klare. Granatäpplejuice forbedrer blodstrømmen til hjertet av menneskene som lider av iskemisk koronar hjertesykdom (CHD).

5. Alzheimers sykdom:

Granatepler reduserer sannsynligheten for spirende Alzheimers sykdom hos eldre mennesker. Et glass granateple juice kan bidra til å redusere utviklingen av risikable proteiner som kan være roten kilde til Alzheimers sykdom. Ifølge studier utført på slike sykdoms tilfeller, har det blitt sett folk har eliminert tegn på symptomene på disse sykdommene ved å ha den passende eller foreskrevne mengden granateple nesten på daglig basis. Dette er en av de beste helsemessige fordelene av granateple. Si farvel til stress i lang tid, når du har granatäpple ved siden av deg. Frukten er så nyttig for deg, nesten alle vil forbruke denne frukten. Hvis du har noen alvorlige stress- og spenningsproblemer, vil denne frukten selvsagt hjelpe deg med det.

Se mer: Saffron Health Benefits

6. Stress Buster:

Ifølge studier kan drikke granateple juice betydelig bidra til å redusere stressnivået. Folk som drikker granateple juice har lavere nivåer av kortisol - kjent som stresshormon.

7. Forbedre benkvaliteten:

Granateple juice kan låne en hånd for å stoppe for å skade brusk. Enzymhemmere i det kan også bidra til å kontrollere brusk erosjon for å forhindre slitasjegikt. Benkvaliteten økes på grunn av riktig inntak av granateple. Juicen av denne frukten er også veldig bra for hjertet, som diskutert før. Den henter også beinene og gjør dem veldig sterke. Dette er en veldig god granatäpple frukt fordel, og folk vil like denne frukten av denne grunn.

8. Reduser risikoen for impotens:

Risikoen for impotens, prostata kreft eller aterosklerose kan reduseres ved å konsumere granateple juice. Det høye nivået av antioksidanter i granatäpple bidrar til å håndtere arteriosklerose som øker risikoen for prostatakreft og kan fortsette å være impotisk. Granateple har funnet å redusere prostata spesifikt antigen. Granatäpplejuice kan redusere utviklingen av kreftcellene og redusere risikoen for metastasering. De høye fytokjemikaliene som finnes i sin juice har en klar effekt på å stabilisere veksten av PSA hos menn.

9. Cure Erektil Dysfunksjoner:

Granatäpplejuice er svært nyttig for å kurere erektil dysfunksjoner. Et glass granatäpple juice daglig kan bidra til å forbedre testosteronnivået hos både menn og kvinner. Erektil dysfunksjoner har vært et problem i det siste, og granateple juice hjelper med det. Innholdet i denne saften er så nyttig for oss at vi alle burde konsumere det nesten hver dag. Dette er en av de viktigste fordelene med denne frukten, og du bør ta riktige proporsjoner av denne frukten.

10. hjelpemiddel i graviditet:

Granateple er veldig gunstig for gravide kvinner. Pomegranate juice er en god kilde til niacin, vitamin C, jern, folsyre, kalium, kalsium og fiber, som er nøkkelelementet i en førnatal diett. Alle disse vitaminene og næringsstoffene bidrar til å opprettholde en gravid kvinnes helse. Drikke granatäpple vin bidrar til å kontrollere trangen til alkohol og forhindrer også skaden forårsaket av å drikke alkohol. Pomegranate juice er nyttig for å redusere kramper og søvnproblemer som ofte oppstår under graviditeten. Det har blitt funnet å øke blodstrømmen til babyen som reduserer mulighetene for noen form for hjerneskade og unngå lav fødselsvekt for nyfødte spedbarn. Den antiinflammatoriske kvaliteten på granatäpple garanterer en sunn blodstrøm, som er nødvendig for veksten av fosteret.

11. Inhiber Kreft:

Pomegranates har høye nivåer av flavonoider. Flavonoider er antioksidanter, kjent for å være nyttige i arbeid mot en rekke kreftradialer. Personer som står overfor høy risiko for kreft som prostata kreft og brystkreft bør slå på å drikke juice. Denne fruktjuice vil hjelpe dem med å kutte risikoen for å utvikle kreft. Det har blitt bevist at polyfenoler og antioksidanter tilstede i granateple kan bidra til å avverge veksten av kreftceller. Regelmessig forbruk av granatepler kan redusere PSA-nivåene og kan bidra til å bekjempe aktive kreftceller i kroppen. Antioxidant forebygger og reparerer DNA-skader som kan føre til kreft.

12. Tannpleie:

Granateple er lastet med antibakterielle og antivirale egenskaper. Granatepler og deres juice bidrar til å beskytte mot flere muntlige sykdommer og redusere effekten av tannplakk. Pomegranate ekstrakt eliminere skiltet som forårsaker bakteriene som fører til tannkjøttsykdom. Selv peeling granateplefrukt brukes i tannkrem og tannpulver for å bekjempe dårlig ånde.

13. Anemi:

Anemi skyldes mangel på røde blodlegemer i kroppen. Pomegranate juice inneholder rikelig med jern som hjelper til med å erobre mangel på røde blodlegemer i kroppen. Granateple leverer jern til blodet, og bidrar dermed til å redusere advarselssymbolet for anemi, som inkluderer svimmelhet, svakhet, utmattelse og hørselstap. Kombinasjon av litt kandisert sukker og granatäpplejuice i neseborene kan raskt fikse neseeblod. Det anses også som en utmerket behandling for røde og ømme øyne og fallende øyevipper.

14. Diabetes:

Diabetespasienter bør definitivt drikke granatäpplejuice da de kan redusere risikoen for flere koronar sykdommer. Selv om granatäpple inneholder fruktose, øker ikke blodsukkernivået. Forskning og studier har vist at diabetespasient som drakk granatäpple saftig daglig, ikke har noen signifikant økning i blodsukkernivået. Folk som lider av diabetes, anbefales ofte av eksperter å konsumere denne frukten nesten daglig. Dette er en av de viktigste bruken av denne frukten noensinne.

15. Sår hals:

Pomegranate juice er nyttig for healing sår hals. Ifølge etablerte medisinske praksiser hjelper granatäppleskall til å bli lindrende hoste. Skal av granatäpple peelpulver kan blandes og brukes med vann til å gurgle, dette hjelper lindrer halsen raskt. Dette er en av hovedgrunnene til at vi skal spise granatäpple i regntiden, da denne frukten kan hjelpe til med irritasjon i halsen som er ganske vanlig i disse tider. Dette er en av de beste fordelene med denne frukten, og alle vil trolig beundre denne frukten for denne spesielle funksjonen.

16. Forbedre fordøyelsen:

Granateple hjelper til å kontrollere sult og tørst. Derfor er det et godt valg for å drikke om sommeren. Det lindrer urinveisinfeksjon og lindrer urinstrømmen. De høye mengdene av både løselig og uoppløselig kostfiber i granateple juice forbedrer fordøyelsen og normaliserer tarmbevegelsen.

18. Kroniske sykdommer:

Kroniske smerter er en av de vanligste problemene i disse dager, og mange mennesker lider av det ganske ofte. Det virker som om de kunstige legemidlene ikke fungerer som de skal. På dette tidspunktet trenger vi noe som kommer med høye inflammatoriske egenskaper. En av de beste tingene med granatepler er at denne røde frukten kommer med høyt inflammatoriske stoffer, og dette er en av hovedårsakene til at denne frukten er så effektiv for behandling av kroniske sykdommer og andre lignende medisinske forhold. Dette er en av de beste helsemessige fordelene av granatepler.

19. Tumor er herdet:

Granateple er en virkelig kraftig frukt, og for det er kjempebra egenskaper, er denne frukten ganske effektiv for behandling av svulster og andre lignende sykdommer. Det beste med granateple er at det kommer med egenskaper som fremmer riktig blodtilførsel, og det er hvordan tumorer løses så lett. Dette er en av de beste fordelene med denne frukten, og du vil bli helt overrasket over hvor raskt denne frukten begynner å fungere. Det gir riktige ernæringsmessige fordeler til de områdene der det kan være en sjanse for vekst av svulst, og det er hvordan det løser mennesker som lider av slike problemer. Dette er en av de beste granateple helse fordeler du noensinne vil finne.

20. Brukes i forskjellige oppskrifter:

Denne frukten er så ren og velsmakende at mange kokker finner det egnet til å bli brukt i forskjellige oppskrifter. Dette er en av de beste kokemessige fordelene med denne frukten. På grunn av nærværet av denne frukten i disse matene, blir fordøyelsen mye bedre selv etter å ha rike måltider. Hvis du er villig til å ha en tung tallerken med veldig gode helsemessige fordeler, har du noe som på en eller annen måte er forbundet med denne frukten. Hvis du er ute etter granatäpple frukt fordeler, så er dette den for deg.

21. Dysenteri er herdet:

Ja! Ditt hjerte er riktig. Denne frukten har evnen til å behandle denne farlige og ganske alvorlige medisinske tilstanden. Frukten brukes til å behandle diaré og dysenteri og andre lignende sykdommer. Det gjør organene sterkere og begrenser vekst av bakterier i systemet, og dette er hvordan sykdommene er kurert. Dette er en av de beste fordelene med granateple. Du kan ha ett glass granateple hver morgen blandet med honning, og det vil være mer enn nok til å kurere alle typer fordøyelsesrelaterte problemer.

22. Granatäpple øker immuniteten:

Dette er en av de beste fordelene med denne frukten, og du vil bli helt overrasket over hvordan denne frukten fungerer for oss alle. Det beste med denne frukten er at det kan gjøre immunforsvarets kraft sterkere og hjelpe oss med å fordøye tunge måltider. Frukten smaker godt og fungerer enda bedre også. Hvis du er villig til å holde deg frisk, vil det være perfekt å ha et eple hver dag. Men granatäpple er ingenting mindre enn et eple, og dermed å ha den første på daglig basis vil tjene nesten de samme sunne funksjonene.

23. sunt hår:

Granatepler er til og med fordelaktige for hår. Deres peelekstrakter brukes effektivt til å bekjempe hårtap og også kontrollere opprørende flass. Granatäpplefrø gir håret ditt næring med vitaminer og mineraler og også hydrerer dem. For skinnende hår varme granateple olje til det blir litt varmt og massasje med det på håret ditt. Nå dekke håret med et håndkle og hold det i ca 30 minutter, vask det av med en sjampo og balsam. Da de er rike på Punisk syre og fettsyrer, vil de befeste alle kjedelige tråder og gi håret ditt en naturlig glans.

I denne artikkelen har vi diskutert noen av de viktigste helsemessige fordelene av en av de beste fruktene i verden og i vårt land, granateple. Denne frukten kommer med noen av de beste funksjonene der ute, og du vil bli helt nytte av måten denne frukten serverer kroppen din og holder din sunn døgnet rundt.

Leave A Comment

67 + = 73