Parivrtta Parsvakonasana – Hvordan å gjøre og fordeler

Starter fra den lille jenta naboen med to pigtails til bestemoren feirer hennes 80-årsdag, til den travle bi kjernefamilien eller kvinnen som omfavner morskapet, visste yoga aldri noen aldersgrense, spesielt når folk favoriserte yoga, ikke bare for treningen som fulgte med det.

Parivrtta Parsvakonasana

Men også fordi den gravide kvinnen følte at hennes sammentrekningssmerter kunne styres bedre, og bestemor visste at hennes fordøyelse ville bli tamet og også fordi den travle pappa fant sønnen i porten til ro gjennom sine balding-patcher og alt dette rett fra egen komfort hjem. Derfor har yoga sin vei rundt, tror du ikke? Vel, i dagens skriving skal vi se på en slik flott yoga-stilling som heter Parivrtta Parsvakonasana.

Hvordan gjøre Parivrtta Parsvakonasana (Revolved Side Angle) og dens fordeler:

Hvordan gjøre det?

hver yoga har et engelsk navn som bokstavelig talt staver ut den endelige holdning til yoga holdning, slik at du kan få en scoop inn i følelsen før du starter ut. Før vi lister fordelene avledet av det, la oss spre yogamatten og begynne med veiledningen for å utføre den.

Det engelske navnet på det er Revolved Extended Side Angle pose som inneholder en hel del vridning, og derfor anbefales det at du ikke velger det hvis du har en knust bein hvor som helst i brystet og hoftebåndet.

Se mer:  Revolved Triangle Pose

For å starte, stå i en rett stilling med føttene sammen og marger rett. Armene dine vil hvile ved siden av kroppen din mens du justerer nakken med ryggraden. Nå løft ett ben, si det rette som å sette det frem, noen få skritt fremover slik at du føler en myk strekk. Nå bøy sakte beinet helt ned, du lener deg fremover i handelen og stopper ikke til lårene er parallelle med bakken.

Din fot skal nå justeres med kneleddet og venstre ben skal strekkes helt i ryggen, rett og stivt. Nå med din bøyde fremover vri til høyre venstre side hvis du har den rette foten bøyd. Sørg for at overkroppen din er vridd i full grad mot siden nå.

Etter dette tar du en dyp innånding og låser den når du tar med høyre arm helt ned og berører bakken med venstre arm svaftet over hodet og forårsaker en liten brystkasse. Noen velger også en egen rutine med hendene hvor de bretter dem i bønnehender. Hold posisjonen i noen sekunder før utånding i trinn ett.

Se mer: Niralamba Sarvangasana

Hvordan hjelper det oss?

  • Når du strekker deg selv i stillingen, får du en god treningsøkt, og det er derfor uvitende at du oppfordrer dem til å stramme seg for en sterkere nedre kropp.
  • Når du bytter og vri og snu, blir magefettene også en trening, noe som resulterer i at du brenner noen alvorlige kalorier nedover veien.
  • Sammen med kaloriene, tarmområdet ditt som er magen føles presset av vridningen også resulterer i en sterkere underliv, dermed en bedre fordøyelse.
  • Vi har alle de stive magesmerter som bugger oss hver gang vi sitter opp fra en liggende stilling. Vel, med denne yogaen i vesken din, trenger du ikke lenger å bekymre deg om de dårlige ryggproblemer. Strekningen og vridningen åpner margenstivheten og gjør den mer fleksibel og sterk.

Se mer: Gratis hender på hodetelefoner

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

− 1 = 8