Padmasana Yoga (Lotus Pose) – Trinn og fordelene sine Stiler på livet

Kroppen, sinnet og sjelen trenger mye energi til å løpe på daglig basis. Vi er bare offer for forhold til enhver tid, spesielt når det gjelder uhell. Uhellene vi snakker om er de som påvirker kroppen, sinnet og sjelen som helhet.

For eksempel, råtten kjørte liv vi fører, tillater ikke oss å ta vare på kroppen vår riktig. Dette fører da til disharmoni av chakraene i oss. Når chakraene ikke er justert og i harmoni med hverandre, har vi en tendens til å være psykisk ubalansert og fysisk syk.

Det er derfor viktig, ikke bare å trene kroppen, men tankene også. I århundrer har kunst og vitenskap om yoga vært å hjelpe mange over hele verden. Man trenger ikke å tilbringe timer på treningsstudioet og bruke det i sitt daglige liv. En halv time på det meste pr dag, morgen, middag eller natt er mer enn nok.

Eksperter også opine, yoga og asanas kan bidra til å fjerne sykdommer og ondskap, noen ganger uten medisinsk inngrep eller også under kniven. La oss derfor se på en veldig populær, men effektiv asana, den padmasana yoga i dag!!

The Padmasana Yoga (Lotus Pose):

padmasana

Også kjent som Lotusposisjonen, er Padmasana faktisk en handling å elske ditt sinn, kropp og sjel, sans noen betingelser. Les videre og lær mer, dette er en pose som har hjulpet millioner, og vi er sikre på at det også vil hjelpe deg.

Mer om Padmasana Yoga:

I sanskrit betyr "Padmam" lotus. Derfor kalles padmasana lotusposisjonen. Pose er en veldig populær og klassisk yoga pose og er også kjent utenfor samfunnet også. Selv om denne posen anses som en grunnleggende meditasjonsstilling, er det veldig vanskelig å utføre en padmasana, da det er en tosidig pose som betyr at begge delene, i dette tilfellet ben, er bytte eller krysset over. Dette krever god praksis å oppnå.

Slik gjør du Padmasana Yoga (Lotus Pose) - Trinn og fordeler:

Denne veiledningen vil hjelpe deg å vite hvordan du gjør padmasana yoga trinnvis, og fordelene, endringene, forholdsregler og tips for nybegynnere sammen med variasjoner utgjør bilder.

Padmasana Yoga trinn:

Padmasana Yoga (Lotus Pose) - Trinn og fordelene sine Stiler på livet

Padmasana er ganske vanskelig asana. Derfor er det ideelt å utføre noen forberedende asanas som Pigeon Pose eller Butterfly pose før du utfører denne asana.

1. Begynn med å sitte i en kryssbenet stilling med høyre ben krysset over venstre. Sørg for at hoftene dine er høyere enn knærne dine.

2. Ta hjelp med hendene dine, ta med høyre fot på venstre lår slik at helvete berører hofteleddet.

3. Du må nå vri soleen på foten, lengre gjennom ankelen din.

4. Når du er komfortabel i denne stillingen, ta den venstre foten på høyre lår med hælen som rører på hofteleddet, sålen står opp.

5. Trykk forsiktig ned dine ankler til lårene dine. Nå strekker du fra bunnen av perineum, helt opp langs ryggraden, med full energi på en gang.

6. Legg nå hendene på knærne. Og ta fingrene til jnana mudra, det vil si at tommelen og pekefingeren danner en sirkel og resten av fingrene forlenges.

7. Hold deg i denne stillingen i en periode, ta dype pust, så mange som mulig.

8. Hvis du opplever noen problemer eller følelsesløs følelse, gå straks tilbake til den opprinnelige stillingen.

9. Mens du praktiserer, husk å bytte blybenet hver gang du kommer til denne stillingen.

Padmasana (Lotus Pose) Fordeler:

padmasana (lotus pose)

Fysiske fordeler med Padmasana (Yoga Lotus Pose):

1. Padmasana yoga er kjent for å være en av de mest avanserte hip-opening asanas og også en av de grunnleggende meditasjonsstillinger, derfor beroliger den hjernen.
2. Asana hjelper ankelleddene i å bygge styrke og fleksibilitet.
3. Lotuspose bidrar til å stimulere ryggraden, magen, bekkenet og blæren.
4. Asana bidrar også til å strekke knær og ankler.

Padmasana Yoga (Lotus Pose) - Trinn og fordelene sine Stiler på livet

Terapeutiske fordeler med Padmasana (Yoga Lotus Pose):

1. Folk med isjias kan dra nytte av å gjøre dette asana.
2. Kvinner som opplever menstruasjonssvikt kan finne lindring ved å gjøre denne asanaen.
3. Padmasana yoga er sitert som "destroyer of all diseases" i tradisjonelle tekster.
4. Gravid kvinne kan trene denne asana helt til slutt for å lette barnfødsel.

Se mer: Matsyasana Fish Pose

Modifikasjoner for Padmasana (Yoga Lotus Pose):

Padmasana Yoga (Lotus Pose) - Trinn og fordelene sine Stiler på livet

Før du fullfører padmasana helt, kan man starte med å lage en ardha padmasana, hvor ardha betyr halvparten. For å utføre ardha padmasana, følg trinnene nedenfor:

1. Etter at du har tatt leddbenet på plass, legg det nedre benet under hovedbenet. Foten må møte utsiden av motsatt hofte.

2. Når du gjør dette hvis det øvre benet ikke berører gulvet, bruk et tykt foldet teppe under.

3. Utfør denne asanaen, med begge benene vekslende hver gang, under hver eneste øvelse.

Du kan også bruke en skumblokk eller et brettet teppe under setet for å få ekstra høyde i hofter.

Padmasana Yoga (Lotus Pose) - Trinn og fordelene sine Stiler på livet

Forholdsregler for Padmasana (Yoga Lotus Pose):

1. Denne asanaen er ikke egnet for personer som opplever smerte eller tetthet i knær, ankler eller hofteledd. De kan imidlertid fortsatt utføre denne asanaen ved hjelp av modifikasjoner etter å ha konsultert en ekspert.

2. Det er ikke egnet for personer som har hatt en historie med kneskade eller ankelskade.

3. Padmasana er en meget avansert pose og anbefales på det sterkeste at det gjøres ved hjelp av en trener før du gjør det alene.

Tips for forretter:

Padmasana Yoga (Lotus Pose) - Trinn og fordelene sine Stiler på livet

Mesteparten av tiden under oppvarming av den ytre ankelen er ofte overstretched. For å utjevne de to anklene, kan du prøve å presse innvendig kant av foten mot overarmen. Sørg for at du opprettholder jevn strekning av indre og ytre ankler, når du prøver å ta foten over på motsatt lyske.

Se mer: Mountain Pose Tadasana

Forberedende og oppfølgingsposisjoner:

Preparatory poses for padmasana er baddha konasana, virasana, january sirsasana.
Oppfølging er adho mukha svanasana, supta padangusthasana.

Noen Mer Detailing Om Padmasana Yoga Stilling:

Når vi allerede har nevnt mange av padmasana fordelene, la oss nå øke kunnskapen litt mer om denne svært vanlige yoga-stillingen. Dette er selvfølgelig den vanligste stillingen når noen ønsker å gjøre meditasjon. Betydningen av dette som allerede nevnt tidligere er selvfølgelig lotus-stillingen. Dette skyldes at mens vi utfører denne stillingen, er beina i den posisjonen som ser ut som basen av en lotus. Denne er også kjent som 'kamalasana'. Den helt konkrete grunnen til dette navnet er at lotusblomsten også kalles 'kamal' på hindi. Dette strekker kroppen på en veldig beroligende måte og også slapper av tankene dine slik at du er klar til å meditere.

For folk som jobber hele tiden, kan fordelene med padmasana kanskje være litt vanskelig for dem å motta hele dagen. Det er normalt å ha dårlig holdning hvis du sitter i en stilling for lange timer. Den triste delen er at Padmasana yoga ikke kan utføres på arbeidsplasser når du vil. Som en erstatning hva du vanligvis kan gjøre er å strekke føttene og deretter flytte det klokt og mot klokka. Mer enn det er det enda bedre hvis du tar pauser med korte intervaller og deretter tar en tur rundt gulvet for å strekke ryggen og også slappe av den faste posisjonen.

Etter alle Padmasana Yoga trinnene styrer du også pusten og beroliger stressnivået. Det er også generelt en total trening for kroppen, men du føler ikke noen belastning. Det er bare feil å tro at å gjøre padmasana yoga kan være det eneste middelet for alle slags problemer. Det er best at du går gjennom en grundig økt med yoga hvor du kan utføre en rekke trinn etter hverandre for å få de beste resultatene. Det er ikke mulig å få alle fordeler uten å sette noen form for belastning på kroppen og så kan padmasana bare gjøre en del av det.

Yoga generelt er den beste måten å løse dine fysiske og mentale problemer som oppstår på grunn av stress. Tilsvarende er Padmasana fordelene en av de beste blant alle, og du bør begynne å praktisere umiddelbart.

Se mer: Bhujangasana trinn og fordeler

Leave A Comment

71 + = 79