Naturlige hjemmehjelpemidler for brystforstørrelse – 15 beste måter

For kvinner fungerer en av de viktigste kroppsdelene både klokt og for en attraktiv figur er brystene. Noen kvinner er imidlertid født med små bryster, mens noen av dem har god størrelse bryster. For å hjelpe deg videre må du være oppmerksom på at kvinner som har riktig bryststørrelse, er mer tiltalende for menn enn den som har små.

bryst enlargement

Det er mange attraktive fordeler når det gjelder store bryster. Den gode nyheten er at noen enkle, enkle og effektive hjemmemedisiner, brystforstørrelse er ganske mulig. For å gi deg en praktisk tilnærming, er de beste hjemmeherdene for å oppnå dine mål nevnt nedenfor. Alt du trenger å gjøre er å følge dem med et strengt regime. Det vil sikkert hjelpe deg.

hjem remedies for breast enlargement

Hvordan forstørre bryststørrelse naturlig hjemme:

Ved å bruke enkle naturlige hjemmemedisiner kan du forstørre bryststørrelsen. Gjør du de beste hjemmemedisinene for å forstørre bryststørrelsen. Ikke bekymre deg her er en liste over naturlige hjemme rettsmidler for brystforstørrelse.

1. Fenugreekfrø:

Naturlige hjemmehjelpemidler for brystforstørrelse - 15 beste måter

Ved å feste fenegreekfrø i noen form, kan du hjelpe deg med å oppnå større bryster på grunn av noen planteekstrakter som finnes i den naturlige maten. Det gjør det ved å regulere hormonene i kroppen. Det er en effektiv ide å få synlige resultater på et par uker.

Se mer: Hvordan forbedre bryststørrelse og form

2. Granatepler:

Naturlige hjemmehjelpemidler for brystforstørrelse - 15 beste måter

Vel igjen, en deilig måte å forstørre bryst på, er å spise granatepler hver dag. Sammen med å gi de viktige matene som trengs for veksten av bryster, har den også et enzym som hjelper til med riktig utskilling av hormonene for brystforstørrelse. Det gir deg de ønskede resultatene uten å feile.

3. Fennikelfrø:

Naturlige hjemmehjelpemidler for brystforstørrelse - 15 beste måter

De flavonoider i fennikelfrø er den første fordelen når det gjelder å gjøre brystene større. Dette øker nivåene av østrogen i kroppen. Frøene har også toniske evner. Det fører også til ny celledannelse i brystene. Alt dette bidrar til målene du har. Tygge en håndfull fennikelfrø eller ta 1-2 kopper fennikelte for resultatene.

4. Watercress Leaf:

Naturlige hjemmehjelpemidler for brystforstørrelse - 15 beste måter

Dette naturlige produktet er svært rik på vitamin E. Det er ett vitamin som er svært viktig for veksten og utvidelsen av brystene hos kvinner. Dette betyr bare at denne urt er et perfekt hjem rette for å bruke når det gjelder brystforstørrelse. Dosen kan alltid konsulteres med en profesjonell.

5. Aminosyrer:

Hjem Remedies For Breast Enlargement - Amino Acids

Nå som vi snakker her om hjemmemedisiner for brystforstørrelse, er aminosyrer ganske kjente naturlige kjemikalier i ferd med å brenne det ekstra fettet lagret rundt kroppen. Aminosyrer reduserer også aldringsprosessen, og forhindrer såg og øker bryststørrelsen. Dessuten er den gode syren også kjent for å etterligne veksthormoner og de feminine som er nødvendige for den sunne utviklingen i riktig alder. Du må konsultere en lege som kan gi deg aminosyretilskudd med en gang, og det bør fungere som en fordel for deg å øke bryststørrelsen rask og naturlig..

Se mer: Hjemmemedisiner for å øke bryststørrelsen

6. Spis Radish:

Hjem Remedies For Breast Enlargement - Eat Radish

Når det gjelder spørsmålet om hvordan du forstørrer bryststørrelsen naturlig, har reddik vært en grønnsak som har vært knyttet til forbedringsprosedyren i flere studier gjennomført gjennom årene. Dette er fordi rødet er kjent for å ha spor av potensielle astringerende egenskaper og kan dermed bidra til å forbedre blodstrømmen i kroppen din, så vel som de lokale vevene. Det inkluderer selvsagt de som finnes i brystene dine, og det må forskningsmessige formler å forstå at økt sirkulasjon og bedre blodgass vil medføre en forandring i bryststørrelsen din med en gang, raskt og enkelt. Det er ingen begrensning på hvordan du tar i grønnsaket, men hvis det er rå, må du sørge for å vaske det godt.

7. Spis sunne fettstoffer:

Hjem Remedies For Breast Enlargement - Eat Healthy Fats

Hvis du kan holde vekten overalt i kontroll med øvelser nå og da, og unngå unhealthy fettstoffer, kan du fjerne alle helseproblemer. Sunn mat som egg, nøtter, avokado, oliven og peanøttsmør sørger for at fettet når brystene dine og gir dem mulighet til å utvikle seg på en jevn måte, og dermed forhindre strekkmerker til en god del.

8. ha vann

Naturlige hjemmehjelpemidler for brystforstørrelse - 15 beste måter

Et enkelt og uanstrengt tips for å feste resultatene for brystforstørrelse er å ha gode mengder vann som ikke bare renser giftstoffer fra brystene og holder dem sunne, men også forbedrer blodsirkulasjonen og regulerer ny celle og vevdannelse i brystet. Det hjelper også ordentlig utskillelse av hormoner. Inkluder 10-12 glass vann i den daglige rutinen. Det er en av de beste tipsene for brystforstørrelse på naturlig måte hjemme.

9. Bruk den rette BH:

Naturlige hjemmehjelpemidler for brystforstørrelse - 15 beste måter

For et øyeblikkelig resultat for forstørret bryst, er det best å ha bh-alternativer som polstret. Dette bidrar til å øke størrelsen og skaper den beste illusjonen som ingen vil vite om.

10. Utfør husholdningenes oppgaver:

Bruken av elektronisk utstyr for husholdningsarbeid er ikke det aller beste tipset for brystforstørrelse. Mange kvinner har klaget over usunne legemer samlet, på grunn av mangel på noen form for fysisk aktivitet derav. Så, en av de mest effektive måtene å øke bryststørrelsen på en naturlig måte er å dekke alle oppgavene manuelt. Oppgavene gjør bruk av mange armbevegelser, og en av de mest valgte øvelsene i denne sammenhengen er sliping.

Hjem Remedies For Breast Enlargement - Carry Out Household Chores

Vasking av oppvaskmaskinen fungerer like godt, og det gjør også rengjøring av huset og å fjerne støvsugeren manuelt og la støvsugeren hvile for en dag. Du vil snart se tonede armer, og en bedre byste på grunn av dette, og en generell sunn figur å skryte av også. Ikke over belast deg selv skjønt. Du vil ikke bli sliten etter den første dagen og hoppe over resten av uken etterpå.

Se mer: Endringer i brystene under graviditeten

11. Spis estrogen mat:

Hjem Remedies For Breast Enlargement - Eat Estrogenic Foods

Det har vist seg at mannhormon testosteron kan føre til en reduksjon av brystforstørrelsen, det er også kjent at dersom hormonet østrogen er fraværende i kroppen din, utvikler brystet vanligvis en bølge, noe som gir deg underutviklet bryster i stedet. Du kan omgå denne prosessen enkelt og overvinne hele situasjonen ved å spise mat rik på østrogen. Disse kan omfatte kylling, egg, suppe, frukt og sesam og solsikkefrø. Det som skjer i dette tilfellet er at kroppens østrogennivåer får et løft, og i sin tur utvikler bryststørrelsen på en tur på kort tid. Dette er en god og naturlig teknikk for å jobbe med hormonene dine så vel som din helse.

12. Vitaminer:

Du vil ikke engang at vi skal begynne på hvordan vitaminmangler hindrer din naturlige brystforstørrelsesprosess ved å få negativ innvirkning på bryststørrelsen. Hvert vitamin har sin egen rolle og en rolle å spille i scenen. Kombinert sammen bidrar vitaminer i stor grad til å fremme total utvikling av bryster. For eksempel hjelper Citric Vitamin, som er C-vitamin, med restaurering av kollagen, noe som igjen forbedrer brystets fylde. Mens dette skjer, spiller vitamin B6 en rolle i dannelsen av røde blodlegemer fra grunnen av. Deretter snakker det om vitamin E, det hjelper med å regulere kolesterolet i kroppen, og forhindrer dermed at overflødig fett blir lagret på feil steder.

Hjem Remedies For Breast Enlargement - Vitamins

Vitamin A hjelper med hudcellens vekst og regenerering av seg selv. Når disse kommer sammen, hjelper de med dannelsen og økningen av bryststørrelsen perfekt og på den mest naturlige måten, uten noen bivirkning i mellomtiden. For det samme kan du enten ta kosttilskudd eller laste opp din daglige mat med en frukt og grønnsak rikelig med hver type vitamin. Du får hele bildet nå, ikke du?

13. Brystmassasje:

En god massasje er alltid nyttig når det gjelder å forbedre blodsirkulasjonen, og dette holder ikke bare brystene sunne og frie fra sykdommer, men bidrar også til vekst og utvidelse. Smøremiddelolje som olivenolje kan brukes som gir brystene viktige næringsstoffer som ekstra fordeler. Hver av brystene bør masseres i 5-7 minutter daglig for synlige resultater. Dette er en av de beste teknikkene for brystforstørrelse.

Hvis du blir vant til ideen om massering av brystene, vil du innse at de stimulerer den totale produksjonen av prolactin, kjent for å være et brystforstørrende hormon, spesielt nyttig hvis du har veldig små bryster. Gni palmer først for å generere litt varme og legg dem på brystene dine og roter dem med urviseren og motsatt. Følg et telle på 300 daglig, og dette vil hjelpe deg med en god avtale.

14. Suger og kjærtegn:

En interessant og ganske intim måte å brystforstørrelse på, er å få hjelp av partneren din. Hvis de kontinuerlig suger og presser på brystet, er det bundet til å gi de utfallene du vil ha, og det også på en 100 prosent naturlig måte.

15. Øvelse:

Det finnes ulike øvelser som kan tone opp brystmusklene og hjelpe deg med å oppnå riktig bryststørrelse. Brystpresser, trykkopptak og brystkompresjon er noen av dem. Prøv å følge profesjonell hjelp til dette formålet.

Dytt opp

Leter du etter et svar på spørsmålet ditt om hvordan du forstørrer bryststørrelse naturlig hjemme, er du? Vel, la oss bare begynne med å si at bryststørrelsen din er interessant, avhenger av øvelsene du gjør. La oss begynne med den første:

Swinging Arms:

Swing armene raskt for 10-15 teller, pause i 5 sekunder og gjenta i motsatt retning for samme telle. Gjenta etter hvert 10. minutt gjennom dagen.

Veggtrykk:

Vend mot veggen, hold armen avstand og skyv den uten å bøye albuene dine. Gjør dette i 10 sekunder og ta en pause. Gjenta 20 ganger hver morgen for ønskelige utganger.

Så det var den øverste 15 listen over hjemmemedisiner på hvordan man forstørret bryststørrelse uten å prøve for hardt. Vi håper du tok notater av hele avtalen, siden du har mye arbeid å gjøre for å se effektive resultater på kort tid.

Leave A Comment

80 − 72 =