Mushti Mudra – Slik gjør du trinn og fordeler Stiler på livet

Noen gang har du gjort Mushti mudra? Mushti mudra er i tillegg anerkjent som knyttemudra. Mushti er et sanskrit ord som betyr lukket hånd ellers knyttneve. Kroppen vår har en naturlig tendens til å reagere på negative følelser, for eksempel sinne, frykt, aggresjon, irritasjon og frustrasjon ved endelig knyttneve. Så i dag i denne artikkelen skal vi fortelle deg all informasjon om Mushti Mudra.

Mushti Mudra

Mushti Mudra Betydning, trinn og fordeler:

Artikkelen som er tilgjengelig her, handler om Mushti Mudra-stillingen og detaljene om definisjonen, trinnene og fordelene med bildene i tillegg til instruksjoner for å spore det.

Definisjon av Mushti Mudra:

Mushti er en sanskrit bemerkning. Mushti betyr "lukket hånd" ellers "knyttneve". Vår kropp reagerer åpenbart på følelser som sinne i tillegg til frykt ved å bygge oss, knytt fingrene til å danne en knyttneve. Mushti Mudra hjelper deg med å kaste bort å bygge opp følelser. Skjult sinne, forverring, stabil irritasjon og negative følelser kan være beroliget ved normal praksis med Mushti mudra. Du vil forstå forskjellen på bare 5 minutter.

Se mer: Mukula Mudra

Det brukes til å signere følgende:

 • Kampens posisjon for brytere.
 • Gripe objekter.
 • Stabil fasthet av en person.

Slik utfører du Mushti Mudra Steps:

 • Sett deg i en avslappet sitteposisjon ved baksiden av hendene som sover på lårene om 3 cm fra kroppen, palmer foran oppover. Låse øynene og juster plassen om nødvendig for at kroppen kan være rolig og fortsatt.
 • La pusten bli litt lenger som du utvikler følelsen av å slippe, følelsen av å si "Nei". Trenger du å sette inn noen grenser, for øvrig for en bestemt person ellers for en krevende situasjon du befinner deg i? Sett disse grensene.
 • Vri fingrene på begge hender med fingertoppene på håndflatene. Sett tommelen på ringfingeren, bruk jevnt lystrykk.
 • Se noen fysiske opplevelser i hendene og eventuelle emosjonelle endringer som innåndingen er rettet innover til Manipura Chakra ved solar plexus og utåndingen går utover hele kroppen.
 • Hver innånding gir positiv energi motsatt brannen; hver utånding tar den dyptliggende spenningen pluss skjult irritasjon.
 • Fortsett i opptil 15 minutter når pluss hvor det er ønskelig.
 • Hender mekanisk danner knyttneve i hele øyeblikket med store følelser, selv om de ses som et symbol på angrep, kan dette skiltet bare være kroppens måte å slippe ut avhengige følelser ettersom alle elementene er utnyttet pluss balansert i håndflaten.
 • Hold i 5 minutter for å gi slipp på negative følelser, som det kreves ellers, 3 ganger om dagen i 15 minutter vanligvis.
 • Embrace for 10 minutter senere enn måltider for å hjelpe med fordøyelsen.

Se mer: Gyan Mudra fordeler

Fordeler med Mushti Mudra:

1. Mushti Mudra avtar leveren pluss magenergi, støtter fordøyelsen, og bidrar til å behandle forstoppelse.

2. Dette hjelper oss å kvitte seg med de negative negative følelsene.

3. Knyttneve er et tegn på sinne, sinne eller annen trussel.

4. Normal praksis med denne mudraen bidrar til å frigjøre akkumulert irritasjon pluss undertrykt sinne, og forbedrer helsen til leveren, senker høyt blodtrykk og reduserer hjerteklager.

5. Mushti mudra fremmer også fordøyelsen, utløser magen og lindrer forstoppelse.

6. Mushti Mudra er praktisk for utslipp av uutviklede følelser. Det gjør aktiv lever og mage, betjener ved inkorporering samt forstoppelse.

Se mer: Usha Mudra Betydning

Tidligere ønsker du å være kjent med alle detaljer om emnet for hvordan du gjør Mushti Mudra dette er hvor du kan referere til. Dette har dessuten alle de mange tipsene og forholdsregler som vil skape deg lettere å spore regimet.

Leave A Comment

35 − = 28