Monica Bellucci Beauty Tips og Fitness Secrets

Monica Belluci er veldig vellykket supermodell vendt skuespiller. Dior er et veldig kjent merke som hun har godkjent. Ingen kan nekte det faktum at hun er en diva i Hollywood og en modell som hver modell ser opp til. Hun kan være sanselig og samtidig opprettholde eleganse som gjør henne forskjellig fra resten. Hun har en enestående skjønnhet som vokser etter hvert som hennes alder øker. Vi ser nå hvordan hun tar vare på sin eviggrønne skjønnhet.

monica bellucci beauty tips

Monica Bellucci Skjønnhetstips:

Naturligvis Pretty:

Monica-Bellucci-Beauty-tips-fra-naturen

Hver modell eller skuespiller trenger alltid hjelp av sminke, slik at de ser perfekt og vakkert ut, men Monica Bellucci er en stjerne som forsøker å holde henne fjernet fra overflødig sminke som gjør at folk ser veldig plast ut. Hun citerer at skjønnhet er meningsløs hvis den ikke er bebodd.

Se mer: Prinsesse Diana Hudpleie Tips

Sminke:

monica-Bellucci-makeup-tips

Damen foretrekker å være med minimum mengde sminke, selv om hun skal til arrangementer. Hun liker å sette Dolce & Gabbana Perfect Finish Creamy Foundation som base. Stiftelsen er veldig lett og litt sminke over det er alt hun trenger.

Hårpleie:

monica-Bellucci-med-hair-care

Skuespilleren shampoos håret hennes to ganger i uka og ikke mer enn det. Hun føler at de kjemiske komponentene som er tilstede i sjampoene, kan være skadelige dersom de brukes unødvendig. Hun fortynnet vanligvis sjampoen med vann før du legger den på håret slik at mengden alkalisk reduseres. Hun foretrekker også å tørke håret i stedet for å tørke som er skadelig og fører til brudd.

Se mer: Jennifer Aniston Beauty Tips

Øye sminke:

monica-Bellucci-beauty-øye-makeup-tips

Monica Bellucci konsentrerer seg mer om øye sminke enn på ansiktet hennes. Hun liker å bruke naturlige nyanser for øynene hennes og hennes favoritter er brune og grå for øynene. Hun liker å sette mascara og det er vanligvis svart. Hun føler at hennes mascara fullfører sminke og hun foretrekker alltid å bruke Dolce & Gabbana Intense Eye Mascara.

Lip Makeup:

monica-Bellucci-beauty-lip-makeup-tips

Enkelhet er nøkkelen til stil og skjønnhet, men når det gjelder lip makeup, liker hun å være litt eksperimentell. Monica Bellucci elsker å eksperimentere med forskjellige leppefarger. Hun fortsetter å prøve nye farger, men hennes favoritt er en saftig rød leppestift. Hun bruker rød fordi hun føler at hun gjør henne mer attraktiv.

Hudpleie:

Monica-Bellucci-Skin-Care-tips

I en alder av 40 begynner kvinner vanligvis å lete etter legehjelp gjennom operasjoner for å opprettholde sin unge hud og ikke få den til å bli gammel og kjedelig. Monica Bellucci er en bemerkelsesverdig skuespillerinne som ikke gikk i operasjoner, og i stedet var hun glad og hun var glad i skiftet i huden. Folk bør alltid la endringer skje som dager går forbi. Ungdom er ikke permanent, men enkelhet og naturlig skjønnhet er evig. Hun viser faktisk hva naturlig skjønnhet egentlig betyr.

Se mer: Penelope Cruz Makeup Tips

Diet Secrets:

monica-Bellucci-diett-hemmeligheter

Monica Bellucci er ikke en blyant-tynn kvinne som ser ut til å være på kollapsdieter. Hun elsker å spise, men hun har helt klart opprettholdt seg gjennom. Hun, som de fleste europeiske skjønnhetene, går inn for partikontroll dietter. Hun spiser det hun vil, men hun holder en fin linje og overdriver ikke usunt kosthold. Hun holder også vanlig vannforbruk en integrert del av kostholdet hennes.

Fitness Secrets:

monica-Bellucci-fitness-tips

Siden supermodellen ikke er veldig opptatt av å opprettholde smertefulle dietter og hun spiser det hun føler, har hun en tendens til å balansere det med å legge litt ekstra innsats på treningen. Svømming er en øvelse som nyter mest, og hun gjør det til et poeng å svømme minst 4 dager i uken og i 45 minutter hver gang. Hun gjør også regelmessig yoga og meditasjon for å opprettholde sin kropp og for fred i sinnet.

Leave A Comment

8 + 1 =