Mirakler av potet for rask hårvekst | Stiler på livet

Vet du hvordan du bruker potet til hårvekst ?. Potet er allment kjent for sine fordelaktige egenskaper. Dette kan bidra til re vekst av hår. Det vanligste problemet folk har, er tynningen av håret. Dette kan være en alvorlig bekymring når det gjelder å ha et sunt og skinnende utseende. Dette kan også være et resultat av angst og kan også forårsake stress og andre problemer senere. Det er ulike faktorer som kan være ansvarlig for den dårlige helsen til seksjonene. Det kan være overflødig frizziness, og det kan også være visse problemer som genetiske lidelser eller søvnmangel.

Hvordan To Use Potato For Hair Growth

Det finnes ulike typer hjemmemedisiner for hårvekst, som kan være ganske enkle å få løsninger på mange av de andre skjønnhetsproblemer som de fleste av oss står overfor i vår daglige livsstil. I disse dager liker folk oljete og dype stekte matvarer som også kan føre til visse problemer. Disse kan føre til ytterligere forverring av problemene.

Det finnes enkle ingredienser som kan hentes fra vanlige kjøkkenprodukter som gurkemeie og agurkjuice eller til og med eggehvite, noe som kan være ganske nyttig. Ofte er frukt også ganske bra når disse er i henhold til egnetheten, brukes til å behandle ulike problemer.

Se mer: Slik bruker du Aloe Vera Gel på hår

En veldig kjent og grunnleggende ingrediens som folk kan få hvis de vil behandle tynning, er potet. Disse kalles ofte som et svært mildt blekemiddel som kan være bra for å kvitte seg med flager for de som får irritasjoner ved bruk av sitronsaft, og også for de som ikke kan bruke ostemasse på grunn av enten kaldt fangst eller fordi de ikke kan bruke nok tid for det. Dette kan være en veldig lett å bruke ingrediens. Dette gjør ikke seksjonene klissete, og bare vanlig skylling med vann fra springen kan være nok til å vaske dette av.

Potetfordeler for hårvekst:

Potet er en rik kilde til jern, niacin, sink, vitamin C og B, som er ansvarlig for veksten av hår. Det kan rense hodebunnen og avkjøle hårsekkene for å fremme bedre vekst.

Slik bruker du potet til hårvekst:

I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du bruker potet til hårvekst, og nedenfor er metodene for å ta potet juice og andre typer potet hårpakker til å søke på hår for å få hårvekst.

Hvordan ta potet juice ut:

En person kan bruke potetmasse som kan gjøres med litt vann som per krav for å oppnå likviditetskonsekvens som ikke er veldig tørr fordi dette har en tendens til å tørke ut.

Se mer:Øl fordeler for hår

Potet juice for hår

Kartoffelsaft kan stimulere hårsekkene og fremmer hårgenvekst. Regelmessig massasje av skalp med potet juice kan redusere tynning og gi en ny leasing av livet til håret ditt. Det er også effektivt å fjerne flak fra hodebunnen.

Hvordan å bruke:

 • En person kan gratulere dette på en ren revet etter vask og peeling av huden. Da kan dette klemmes ut på en ren bolle eller gjennom en muslinduk. T
 • Da kan dette massas godt og deretter holdes på som en hårmaske, dekket med plastikkhette i ca. 20 minutter.
 • Denne prosedyren kan gjøres noen ganger i uka. Å gjøre dette hver dag er ikke nødvendig. Hvis det følger i ca 2 måneder, kan fremdriften kontrolleres om det har vært ny vekst, og også hvis flakene er redusert.

Hvis det ikke oppstår irritasjoner eller allergier, bør dette gjøres for tidsperioden. Hvis det oppstår irritasjoner, bør dette ikke fortsette. Hvis det ikke er noen merkbare fremskritt, kan andre metoder bli prøvd.

Potet Peel For Hair

Potetskall er en kilde til naturlig hårfarge. Det kan behandle hårgraying med vanlig bruk over en periode. De høye mengder stivelse som finnes i potetskall kan virke som et fargestoff for å dekke disse grays.

Hvordan å bruke:

 • Skal potetene og kok skinnene i 2 kopper vann.
 • Smør i 10 minutter og ta den av varmen
 • La avkjøles
 • Påfør væsken på de berørte områdene og la i 30 minutter
 • Skyll med rent vann

Potet olje for hår

Hvis du leter etter skinnende, lysreflekterende hår, kan potetolivenolje maske gjøre underverk. Denne oljen kan effektivt behandle hårets tørrhet og gir en naturlig glans.

Hvordan å bruke:

 • Bland 2 ss potet juice i 1 ss olivenolje.
 • Varm det litt og masser på hodebunnen
 • La den stå på i 20 minutter
 • Vask med vann

Se mer:Vitamin B For Hår Vekst

Andre typer hårpakker:

 •   For å behandle sprøhet kan en person bruke moden avokadopulp med denne blandingen. For mer kondisjonering kan egg blandes med disse.
 •  For dem som lider av flass, kan neem paste og amla brukes i tørrpulverfortynnet form med dette eller som fersk pasta.

Husk at disse stivelsesrøttene kan være litt usunn hvis de forbrukes hver dag, men de er hårets beste venn. De finnes overalt, og et rimelig middel for å hjelpe håret ditt får den beste behandlingen det fortjener.

Leave A Comment

29 − = 26