Matangi Mudra – Hvordan gjøre skritt og fordeler | Stiler på livet

La oss prøve Matangi Mudra! Noen gang har du hørt dette? Denne Matangi Mudra release stress pluss styrker pustens syklus i kroppen. Matangi er referert til 'God of Inner Harmony' pluss kongelig herskerskip. Det utfører å være terapeutisk for mange helseproblemer. Matangi Mudra forsterker pustrytmen om solar plexus og balanserer energi i dette området. Denne mudraen lindrer også den hindrede fordøyelsesprosessen.

Matangi Mudra

Lavendel er helbredende planter av fred og pluss avtale. Grønn og gul er fargen på valget av soldrevet plexus. Gul lyser opp sinnet sett og sanksjon psyken. Grønn er skyggen av kongruensen. Alle ønsker et merke til hvilken kraft, tom.

Se mer: Surya Mudra For Vekttap

Betydningen av Matangi Mudra:

  • Matangi er definert som Guds indre harmoni pluss kongelig herskerskip. Matangi mudra frigjør stress pluss forsterker pustens syklus i kroppen.
  • Matangi er ofte forbundet med forurensning, noe som gjør det vanskeligere å fremheve marginen til det hinduistiske samfunnet som er personifisert i hennes mest aksepterte form, identifisert som Ucchishta-Chandalini ellers Ucchishta-Matangini. Hun er avbildet som en outcast (Chandalini) i tillegg tilbys overlatt ellers delvis spist mat (Ucchishta) av uvaskede hender eller annet mat senere enn å spise, sammen av det som måles for å bli blandet i tradisjonell hinduisme.
  • Matangi er en av Mahavidyas, 10 Tantric gudinnen sammen med et ondskapsfullt aspekt av Devi, den hinduistiske guddommelige mor. Hun er målt til å være den tantriske formen av Sarasvati, også idol av musikk. Som Sarasvati, Matangi direkte tale, kunnskap, musikk, videre kunst. Hennes tilbedelse er satt for å skaffe overnaturlige krefter, særlig å få kontroll over fiender, og tiltrekke mennesker til en, skaffe seg mesterskap over kunsten og dessuten får best mulig informasjon.

Instruksjoner for å utføre Matangi Mudra:

Matangi mudra - how to do

Matangi Mudra kan utføres når man føler seg lav energi, ellers lav interesse. Dette kan være klart når det er nødvendig ellers 3 ganger om dagen i 4 minutter hver gang.

1. Brett opp hendene i selskapet av solar plexus (mageområdet).
2. Foreløpig strekke sammen midterfingre pluss bli med dem på spissene.
3. Begynn å puste opp til diafragma sammen med se på solar plexus også innånding på samme tid.
4. Rett oppmerksomhet på pusten i bukområdet.
5. Denne mudraen er enormt nyttig for generelt indre sinnsrode såvel som kroppen.

Merk: Mens exhaling, visualiser at bølger av energi er til og med nede fra hodet ditt gjennom nakken, armene, ryggen pluss beina, pluss å gå gjennom hendene dine pluss føttene. Etter en stund, visualiser at hodet ditt er klart, rent, kult og dessuten lys. Når du er ferdig, klapp ansiktet ditt ved å spre fingrene og ha følelsen for en stund.

Se mer: Kubera Mudra

Matangi Mudra Fordeler:

Matangi Mudra tjener i utgangspunktet å vinne praksis for fordøyelsen. Alene fra dette hjelper Matangi mudra til å ta vare på ekstra sjokkerende sykdommer.

  • Å utføre denne mudraen bidrar til å lette vag smerte pluss spenning i kjeften.
  • Aktiver solar plexus dessuten fordøyelsen.
  • Hjertet, leveren, magen, tolvfingertarm, milt, galleblære, bukspyttkjertel, pluss nyrer inntekter fra Matangi Mudra.
  • Offentlig med høyt blodtrykk antas å gjøre denne mudraen i kontroll.
  • Denne mudraen forsterker pustevennligheten i solar plexus og balanserer energiene i dette området.
  • Denne mudraen beroliger seg i hjertet og løser indre stress.
  • Det excites treelementet, som symboliserer ny begynnelse, pluss jordelementet, som gir livet sitt dybde. Sprenget hjerte blir synligere, roligere dessuten indre spenninger (for eksempel forskjellige spasmer ellers følelser av rikdom) som hemmer fordøyelsen er satt på.

Matangi mudra er ekstremt nyttig for å oppnå intern harmoni. Denne mudraen hjelper deg til å oppnå harmoni av ditt indre og miljøet.

Se mer: Makara Mudra fordeler

Når du ønsker å gjenkjenne alle detaljer om Matangi Mudra, er dette her du kan referere til. Dette har dessuten hele tipset pluss forholdsregler som vil gjøre at du finner det enklere å følge regimet, samt detaljene om trinnene sammen med instruksjoner for å følge for det.

Leave A Comment

65 − = 63