Low Protein Diet Plan | Stiler på livet

Hører vi ikke alltid alle voksne sier at protein er bra for helsen? Protein er et must for helsen. Protein er obligatorisk. Uten tilstrekkelig protein vil du være svak og svak og faktisk har de rett. Protein er et av de nødvendige elementene uten som vi vil bli gjort uskyldige svake.

Low Protein Diet Plan | Stiler på livet

Proteiner, hvorfor trenger vi dem?

Proteiner er gode for cellebygging. Det bygger ikke bare cellene i kroppen vår, men hjelper også med å reparere celle. Huden som vi polerer hver dag, neglene som vi kutter, håret vi vokser, eller musklene vi bøyer - alt er i gjeld til proteiner i kroppen vår som styrer en massiv del av kroppen. De røde blodlegemer eller hemoglobin i kroppen vår er der på grunn av proteiner. Det bidrar også til vekst av anti-legemer som øker kroppens forsvarssystem. Garnet som dannes rundt det åpne gashing såret, selv det er protein. Men hva skjer når for mye protein forbrukes.

Se mer: Low Sodium Diet Plan

Bryter myten:

En normal person trenger minst 40-60 gram protein i kroppen. Et overskudd av protein i kroppene kan føre til overtaxering av nyrene i en slik grad at nesten 30% av nyrene kan gå tapt i prosessen. Høyprotein dietter er ofte forbundet med vekttap, men når for mye blir fulgt, kan det føre til alvorlige metabolske endringer som fører til tap av ben. Selv nyre stein muligheter blir høye.

Derfor bør en lavprotein diett opprettholdes. Dette er en slags diett hvor proteiner unngås eller holdes til et minimum som etter kroppsbehovet. Det er vanligvis foreskrevet for pasienter som lider av lever og hjerteproblemer.

Normer til et perfekt lavprotein diett:

Vanligvis faller frukt og grønnsaker i kategorien lavprotein. Fersk frukt og grønnsaker. Men disse er ikke nok til at kroppen skal generere tilstrekkelig energi, og det anbefales derfor sunne fettstoffer, vegetabilske oljer og forskjellige typer nøtter som cashewnøtter og valnøtter. Den beste delen er å ha godteri eller søtsaker er et komplett grønt signal.

Low Protein Diet Plan | Stiler på livet

Friske salater, majones, sandwich, ferske grønnsaker etc er også en god kilde. Mange tilpasninger kan gjøres ved å endre vanlige oppskrifter og erstatte dem med mat som er mindre i proteiner og likevel kreves av kroppen.

Se mer: Lav purin diett for gikt

Hva ikke å:

Mat som kjøtt, egg, fisk, yoghurt, ost, melk - bør unngås eller holdes til minimum, da de er rik på protein og vil ødelegge hele poenget med dietten.

Hvordan hjelper lavprotein?

Dette mindre forbruk av protein reduserer byrden på lever og nyrer. En lavprotein diett lindrer oss også av gouts som kan forårsakes på grunn av høy urinsyre forårsaket dannes høy proteininntak prosentandel. Tyrosinemi som er en sjelden sykdom forårsaket av metabolske sykdommer, kan løses med dette lavproteinholdige kostholdet.

Low Protein Diet Plan | Stiler på livet

Imidlertid anbefales det ikke å gå på et krasjprotein diettstrikk før faglig rådgivning er søkt eller bare etter en grundig medisinsk kontroll som sikrer at kroppens vitaliteter blir normale. Denne dietten er spesielt formulert for personer som lider av lever- og nyreproblemer, fordi mye proteininntak gjør lever og nyre mer og mer og mer arbeidsbelastning på den allerede skadede nyre eller lever kan forårsake mer skade på den. Sårhelbredelser vil være sakte og kroppens immunsystem vil bli ødelagt, slik at en konstant konsistent diett er en streng ikke-nei også. Det er bare for kort tid.

Se mer: Low Fat Diet Oppskrifter

Bilder Kilde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

66 − 63 =