Kubera Mudra – Slik gjør du trinn og fordeler Stiler på livet

Vet du hva som er en Mudra? Forstår du den virkelige betydningen av Mudra? La meg forklare deg det. Mudra er faktisk en livsstil. Det er noe som ethvert menneske bør forholde seg til uavhengig av alder og kjønn. Mudra er veldig enkelt faktisk. Det krever en veldig kort tid å bli ferdig, men det er fordelene er faktisk veldig langsiktige og det meste permanente i motsetning til utallige medisiner som vi tar.

Mudra er nettopp en finger eller håndbevis. La meg rette meg selv, det kan også være et øye eller ben og til og med fullstendig kroppsbevegelse eller gest. Det er ment å bli regelmessig innlemmet i din daglige livsstil, slik at du kan få maksimale fordeler ut av en bestemt mudra. Hver posisjon i mudra har en bestemt betydning. Hver bevegelse symboliserer noe veldig dypt og ekstremt betydelig. For eksempel, hvis du lider av noe som krever mentalt stykke, som i indisk stil kalles depresjon.

Hvis du trener litt mudra for å bekjempe depresjon, så vil du gradvis innse at i noen år kan du holde deg i mentalt stykke og si farvel til depresjonen. Nå håper jeg at dere alle må ha forstått betydningen og betydningen av Mudra.

Du lurer kanskje på hvor dette mudraet kom til eksistens. Opprinnelsen til mudra er mystisk. Det har vært rådende siden et antall tiår, men ingen kropp vet faktisk fra hvor t begynte og alt det. Vi tror alle at mudra er mest populær i Asia. Men det er en annen falsk forestilling. Mudra er like populært selv utenfor Asia også. Mudra og dets bevegelser har fått et navn i hele verden. Mange restriksjoner og kontroverser har også omgitt mudras. Da de nordiske menneskene var under kristendom, var antall mudras forbudt. Spesielt de mudraene som involverer å omfavne gudene med hevede armer, var ikke tillatt. Med kristne læresetninger ble disse mudrasene akseptert og gjort en del av videre forskning og studier.

Hvis du nøye observerer de ulike gestene av massepreste, vil du kunne få et glimt av hvordan disse gamle menneskene pleide å representere seg selv. Men dette er ikke alt, selv i vårt hverdag, spiller symboler og bevegelser en svært viktig rolle. Vi har en rekke bevegelser i vårt daglige liv som vi gjør, men med tiden begynte vi å ignorere dem. Men alle mudras og bevegelser er allerede en del av livet vårt siden aldre og vil fortsette å gi et inntrykk i vår fremtid også.

Hvis vi snakker om indisk kontekst, har disse mudraene en uunnværlig del av vårt religiøse system. Foldende hender, bøying har blitt veldig populær i India. Så, direkte eller indirekte, utfører vi alle noen eller de andre mudraene, men vi pleier å ignorere dem med tiden. Mudrasene er like populære i indiske dansformer også. De innebærer samtidig bevegelser av hender, øyne, ben og til og med midje. Men dette er en ekstra tillegg til dette som er drama. La oss begynne å snakke om kubera mudra som er veldig spesiell og relatert til hindu religion gud kubera betyr rikdom gud.

Se mer: Matangi Mudra Fordeler

Kubera Mudra Betydning, trinn og fordeler:

I denne artikkelen diskuterte vi tydeligvis om kubera mudra betydning sammen med meaning.performing trinn og fordeler.

kubera mudra

Betydning av Kubera Mudra eller rikdom Mudra:

En slik signifikant mudra er Kubera Mudra. Som vi alle vet, er kubera betydningen av rikdom. Det er faktisk rikdomsgud, og det kaller det også i indisk mytologi. Så, jeg var bare forbløffet over å vite om en mudra som er forbundet med rikdom (penger) og rikdom Gud. Denne mudraen er forbundet med dine indre ønsker og styrke. Denne mudraen er kjent for å øke en intensivere ditt indre ønske om rikdom og velstand. Det er også kjent som "Three Finger-teknikk" fra Alpha-trening. Du kan se denne fingerbevegelsen ganske ofte i vårt daglige liv. Enten ber du trafikkpolisen om å forlate deg tidligere, for en ledig parkeringsplass, høyre bok, for å bringe noen kjole ned i en hvilken som helst butikk denne fingerbeviset brukes til.

Se mer: Surya Mudra Vekttap

I noen tilfeller bruker du også dette til å legge press på noen av dine tanker eller ideer. Når tre av fingrene er stengt, blir det lagt vekt på dine tanker og ideer. Det antas at noe vil helt sikkert skje når Mars-planeten (Forcefulness), Jupiter (overdreven glede) og Saturn (fiksering på det essensielle og passerer gjennom nye gateways) kommer sammen. Å sette dette sammen er faktisk morsomt i vanlig liv. Det øker din indre metabolisme ved å gi deg selvtillit og evig styrke.

Slik utfører du Kubera Mudra for oppfyllelse Ønsker:

Vel, ærlig talt gjør Kubera Mudra meditasjon veldig enkelt.

  • Du må først sitte i halv lotus eller en hvilken som helst enkel og komfortabel posisjon. Pass på at du sitter på en lett matte eller lett teppe. Dette forhindrer at strålingen kommer ut av gulvet. Mange eksperter har påpekt at gulv strålinger faktisk kan fungere som et hinder i å gjøre mudra.
  • Til slutt kan du legge øynene dine åpne og lukke etter eget valg.
  • Men med lukkede øyne kan du melde og konsentrere deg bedre.
  • Pass på at ikke fingerbevegelsen, men intensiteten og den indre styrke som du utfører mudraen er viktig.
  • Nå må du være med på tommel-, mellom- og pekefingeren på ett punkt.
  • Bøy fingeren litt slik at de lett kan komme inn i et skjæringspunkt.
  • Du kan begynne med den hånden du ønsker.
  • Etter å ha gjort med en hånd, gjenta det samme med den andre hånden.

Ingen begrensninger av Kubera Mudra:

Nå, la meg fortelle deg noe veldig viktig. Det er ingen tidsfrekvens knyttet til denne mudra Kubera. Det spiller ingen rolle du gjør denne mudraen når som helst på dagen. Kan du gjøre det om morgenen eller kvelden, det er helt ditt valg. Du kan også gjøre det så mange ganger du kan. Jeg foreslår å gjøre det minst 5-10 ganger om dagen.

Se mer: Makara Mudra

Kubera Mudra Fordeler:

Nå skal vi presentere deg for Kubera Mudra fordelene.

Tommelfingeren representerer brannen mens indeks og langfinger symboliserer henholdsvis luft og rom. Disse tre kreftene når de blir sammen, vil oppfylle alle dine ønsker og ønsker.

Leave A Comment

5 + 2 =