Hvordan velge en frisyre for en kvinne? | Stiler på livet

For en kvinne er den viktigste aktiva hennes hår. Som vanlig starter det første inntrykket fra ansiktet hennes, men hvis vi legger merke til dypere foran ansiktet, er det håret som er av største betydning for hver kvinne å se bra ut! Å ha en annen frisyre gir et helt nytt utseende på antrekket ditt. En god frisyre er alltid nødvendig, men noen ganger mens du velger en ny frisyre, viser seg å være et verre tilfelle. Mange ganger går vi galt i å velge et nytt utseende! Det er ulike faktorer som må tas i betraktning før du velger en ny frisyre.

velge a hairstyles for women

Populære frisyre for en kvinne:

Ansiktsform:

Du må vite at hvilken form ansiktet du har, akkurat som du vurderer kroppsformen mens du kjøper et plagg, må du se ansiktet ditt. Det er vanligvis 4 former som disse er ovale, runde, hjerte, firkantede. For hver form er det en annen frisyre. Ikke alle frisyrene passer til alle ansikter. Hvis du er velsignet med et ovalt ansikt, vil nesten hvilken som helst frisyre passe deg. Men hvis du har et mer rundt ansikt, må du velge frisyrer som vil slanke ansiktet ditt, hvis du har et firkantet ansikt med en sterk kjeve linje, velg en titt som gjør at du ser mer feminin ut.

Ta en titt på hårets tekstur:

Tekstur, hårlengde, hårtype er noen faktorer som påvirker utseendet ditt. Hvis hårets tetthet er lett må du gå for kort hår, eller hvis du har god tetthet, kan du velge tømmerhår stiler. Videre hvis du har bølget eller krøllet hår og vil ha dem til å være rett, så ta kontakt med stylisten din som han kan foreslå deg bedre. Så snakk med stylisten din og ta hans eller hennes innspill på hvilken stil som best passer til hårtekstur.

Se mer: spiky frisyrer for gutta

Vurder din livsstil:

Selvfølgelig, hvis du er en person som må jobbe 9-5 om dagen, kan du ikke velge et rotete utseende! Eller hvis du er en festperson, kan du ikke gå med en enkel frisør! Din livsstil vil alltid være en viktig faktor når du velger frisyre. Og det er ikke alltid bare et yrke å huske på, din tålmodighet er også testet mens du har et nytt hår utseende, som om du ikke kan håndtere langt hår, så må du ikke velge slike!

Velg din stylist:

En stylist kan gjøre alt! Som på slutten av dagen kan vi bare tenke vårt beste utseende, men å gjøre det til virkelighet, er det bare i stylistens hender! Suksessen til en frisyre er alltid i stylistens hender. Hvis du velger din personlige frisyre, men hvis stylisten ikke klarer å gjøre det, er det ikke til nytte. For helt nye frisyrer, er det best å gå til en salong med en kjent stylist og gode karakterer slik at du vet og har tillit du vil få det gjort riktig.

Se mer: enkle frisyrer å gjøre hjemme

Vedlikehold av frisyren din:

Gå med en frisyre som du kan håndtere hver dag! Hvis du velger en stil som vil kreve at du bruker mer tid på å style det hver morgen, så må du slippe den ideen! Vurder din ferdighet ved selvstiling. Vil du kunne bruke en tørketrommel daglig? Hvis ikke, må du kanskje velge en stil med et minimalt hjemmepleisbehov.

velge Haircuts women

Sjekk ut de nåværende trendene:

Åpenbart vil du ikke se en gammel stilmodell! Plukk opp nye modetrender av styling; du vil sikkert få en som passer ditt ansikt og form. Du kan også omdanne et nytt utseende selv! Forsiktig: Ikke gjør det over; Ellers kan det føre til en ragdukke.

Se mer: frisyre side bun

Se opp din personlighet:

Din frisyre skal alltid gjenspeile din personlighet. Du må føle deg komfortabel i din egen hud og hår; Du vil ikke være i stand til å bære noen hårklipp.
Å velge en ny frisyre er en beslutning om ut mest tålmodighet! Det tar tid, ikke skynd deg. Til slutt når du får en, gå for den.

Leave A Comment

54 + = 60