Hvordan å redusere tilbake smerte naturlig hjemme? | Stiler på livet

Ryggsmerte! Det er en av de vanligste årsakene til syke dager i skolen, arbeid og for å se en lege. Denne vanlige smerten kan skyldes mange ting, ligner muskelbelastning, en bukeskive, spinal uregelmessigheter, leddgikt, ellers osteoporose. I mange tilfeller er det sannsynlig å redusere ryggsmerter åpenbart uten kirurgi ellers medisinering.

For flere er skaden utløsende av en anstrengende aktivitet, som ligner hagearbeid ellers vektløfting. Andre bøyer seg bare til impulsiv en blyant, og ryggen gir dem ut.

redusere backpain

For flere er skaden utløsende av en anstrengende aktivitet, som ligner hagearbeid ellers vektløfting. Andre bøyer seg bare til impulsiv en blyant, og ryggen gir dem ut.

Hva er tilbake smerte?

Ryggsmerter er den vanlige smerten du opplever i nedre rygg, det er den nedre delen av ryggraden. Smerten i denne regionen kan knyttes flere deler av kroppen som lumbale ryggrad, mage, skiver, indre organer, ledbånd rundt skivene og ryggraden, ryggmargen, bekkenorganer, muskler i nedre rygg osv. Ryggsmerter er videre klassifisert til ryggsmerter og øvre ryggsmerter som kan inkludere forhold knyttet til brystet, svulster eller hud, osv.

Ryggsmerter er en svært vanlig tilstand og bør gå bort om noen dager. Men hvis smerte vedvarer, må du se en lege en gang. I flere tilfeller er smerten ikke en veldig alvorlig bekymring og faller over noen dager. Men hvis du forsømmer smerten i ryggen og smerten fortsetter, kan det føre til funksjonshemning. Fysioterapi, øvelser, hvile og stillinger har vist seg å være effektive, svært sjeldne tilfeller krever kirurgi.

Best måter å redusere tilbake smerte naturlig:

Du må følge tips og måter å finne løsningen for å redusere ryggsmerter naturlig hjemme.

1. Beskytt ryggen mens du jobber:

Oppretthold en riktig holdning. Sitt opp rett pluss unngår hunching fremover ved å henge skuldrene. Bruk en ergonomisk stol mens du arbeider. Dette sikrer at kroppen din er oppreist og riktig holdning. Hvis du bruker nesten hele dagen sitter, stå opp oftere og gå rundt.

2. Slip pundene:

Ekstra vekt betyr ekstra stress på kroppen din som fører til ryggsmerter. For de som har vekt i mageområdet, øker belastningen på ryggen bare. Finn en spiseplan som fungerer for deg, pluss få din BMI under kontroll.

3. prøv akupunktur:

redusere backpain 2

Akupunktur har blitt brukt til å ta vare på smerte, fibromyalgi, kvalme, pluss andre forhold. Det har blitt utsatt for å være en effektiv behandling for kronisk rygg i ryggen.

4. Smør The Poultice:

Prøv å bruke poultice cold ved romtemperatur for å se om det fungerer best for deg. Pakk pølsen med et håndkle for å holde det på plass. Opprettholde pølsen på i 30 minutter om gangen. Fortsett å sjekke at leiret ikke har tørket. Slip av poultice før leiret tørker for å unngå å tørke ut huden din. Du kan prøve denne prosedyren igjen ved å påføre poultice i totalt 2 timer.

5. Søvnmønster:

Du vil snart innse at dette har fordeler vanskelig å matche. Søvnmønsteret er avgjørende for hvordan frisk du våkner opp. Ryggsmerten din kan være på grunn av en feil posisjon du har tilpasset deg til. Sove på ryggen er mest utmerket. Tilbring et par netter på gulvet med en pute under føttene, da dette virkelig kan hjelpe ryggen, selv om det kan være litt vanskeligere å sovne. Hvis du er en sovende på siden, kan du legge en pute mellom knærne ved å la musklene slippe mer. Hvis du er en magesviller, avbryter den.

6. Påfør Ice Plus Heat:

Oppvarming pads og cold packs kan berolige ømme trunks. De fleste leger fortaler å bruke is i de første 48 timene etter en skade - hvis det er hevelse, så prøv å bytte til varme. Det er imidlertid vanskelig å si noe som er ekstra fordelaktig - is eller varme.

7. Yoga for å redusere ryggsmerter:

Ønsker du å prøve yoga å redusere ryggsmerter raskt? Her er noen yoga asanas som vil gjøre deg fri fra ryggsmerter hjemme naturlig.

redusere back pain 3

• Barnas stilling:

Sitt på dine hæler. Legg hodet på bakken foran deg. Hendene dine må være bak ryggen din. Pust inn sakte i 2 minutter. Du kan strekke muskelen ved å trekke bukmuskulaturen mot ryggraden. Denne øvelsen har en stor rolle å spille for å redusere ryggenes smerte naturlig. Det virker på å forlenge ryggmargen og dermed nedre rygg. Det strekker underkroppen for godt, og dermed reverserer all sårhet.

• Nedadgående hund:

Denne stillingen vil hjelpe til med ryggrad og plassen i ryggen. Legg deg ned på bakken mot bakken og legg hendene foran deg. Squash palmer på bakken. Løft hoftene av bakken ved å balansere deg selv på føttene pluss hender. Løft hoftene så mye du kan, plow du føler en beroligende strekk i ryggen. Ta 5 til 10 pust på dette stedet.

• Spine forlengelse:

Nå bære armer fra ansikt til topp. Utvide dem så mye du kan. Unngå å spenne musklene dine. Forsikre deg om at albuene dine er rette og at bicepsene dine berører ørene dine. Hold på denne stillingen i 20 sekunder (hvis mulig 3 til 4 lange dype puste). For en dypere strekning, kan du trekke magen i, nær ryggraden.

Se mer: Årsaker til ryggsmerter hos kvinner

8. Få en profesjonell massasje:

Unngå å prøve å tilby deg en massasje. Du kan gjøre ytterligere skade. I stedet oppdager du en utdannet pluss lisensiert massasje terapeut. Gjennom massasje terapi, vil psykoanalytikeren bruke en rekke grader av trykk på områder av muskel smerte pluss spasmer. Dette trykket fra fingre, hender, knokler, før albue vil signalere musklene dine til å slappe av.

Massasje terapi kan redusere ryggsmerter pluss øke rekkevidden av bevegelse pluss fleksibilitet. Det tilbyr dessuten smertelindring, avslappende muskler, ved å øke sirkulasjonen, samt økende nivåer av naturlige smertestillende midler. Denne terapien er en av de mest prøvde og pålitelige måtene og kan gi gode resultater hvis det gjøres bra; ellers kan du bare ende opp med å tape pengene dine. Så se etter en kvalifisert massør først, i stedet for å hoppe inn i hele ideen brått.

Hvordan to Reduce Back Pain 05

9. prøv fysisk terapi

Dette kan redusere ryggsmerter, ved å øke mobiliteten din. Som et alternativ påvirker dyktige profesjonelle fysioterapeuter ryggen din, gir deg spesifikke bevegelser for å styrke ryggen din, gi deg tips for å unngå ryggsmerter, samt spesifikk trening for å stoppe ryggsmerter.

10. Tro på kirurgi:

Kirurgi kan benyttes som en "behandling av siste utvei" for hard smerte. Disse tilnærmingene er ikke for alltid vellykkede, kan ta lang tid å bli frisk fra og løpe faren for permanent funksjonshemming. Imidlertid kan mange tydelig invasive operasjoner rette fysiske problemer i ryggraden.

11. Bruk urter:

Mange urter har anti-inflammatoriske egenskaper. Bruk følgende urter som te, matlaging, ellers som et supplement. I tillegg spore produsentens instruksjoner.

Forsøk disse urter:

Basil, Willow bark, Calendula, kanel, kardemomme, kviser, gurkemeie: 400-600 mg tre ganger om dagen, ingefær: 500-600 mg to ganger om dagen.

Se mer: Naturlig behandling for ryggsmerter

12. Slutte å røyke:

Lys opp gjør ikke bare lungene dine det kan også skade ryggen din. Det er funnet at nåværende og tidligere røykere har ekstra sannsynlighet for å ha ryggsmerter en gang i forhold til folk som aldri har røykt. "Nikotin får de små blodkarene til å kramme og reduserer blodets levering til hjernen.

13. Bruk en lumbar pute:

Bruk en tømmerpute som hviler på den naturlige kurven i ryggen mens du sitter i en stol. Det hjelper med å holde ryggraden i god tilpasning. Hvis du tilbringer mye tid i bilen, er det en god ide å bruke en lumbar pute overalt hvor du kjører.

14. løft med knærne dine:

Legg føttene dine om skulderbredde fra hverandre. Crouch ned tett ved siden av objektet, pluss grip det med et sikkert grep. Hold ryggen så rett som du kan pluss sakte løft opp av musklene i bena, magen og rumpen. Sørg for å holde objektet mellom skulderen og kroppen din. Ikke vri i midjen din.

Se mer: Beste Madrasser For Ryggsmerter

15. K Laser Therapy:

Når du er på utkikk etter måter å bli kvitt ryggsmerter, er K laserbehandling en forsøkt og pålitelig metode. Det hjelper med mange sårproblemer. Så, teknikken her er å redusere betennelsen først internt, ned til beinene. Det neste fokuset er å lede ut på helbredelsen av vevet. Resultatet av dette er økt sirkulasjon, noe som reduserer smerten og holder den fra å komme tilbake.

Hvordan to Reduce Back Pain 06

16. Akvatisk terapi:

Her er en annen metode på hvordan å redusere ryggsmerter, er svært effektiv på en mild måte. I utgangspunktet utføres en terapi i vannet, og denne metoden er spesielt nyttig for gravide kvinner og de som trenger å bli sedated på grunn av deres overskytende smerte. Det involverer varmt vann som arbeider på vevet, og dermed lindrer smerten sakte og stabil.

17. Kognitiv atferdsterapi:

Ofte kan det ene med din terapeut løse mange problemer. Denne teknikken fungerer akkurat slik. Din terapeut vil prøve å fokusere dine tanker et annet sted, slik at tankene dine er laget for å tro at det ikke var noe problem med ryggen i det hele tatt fra starten. Selv om det kanskje ikke er den beste metoden, fungerer det for mange. Nesten 60% er ikke bare en mengde. Men mange økter er nødvendig for å jobbe ting ut.

18. Tai Chi:

Dette er en av de eldste kinesiske kampsportene og vil svare på spørsmålet ditt om hvordan du får lettelse fra ryggsmerter naturlig. Det innebærer å bringe balansen tilbake i kroppen din. Det er mer som en bevegelig meditasjon og er derfor forskjellig fra yoga. Fokus på forbedring av bevegelsen din, strømmer kroppens energi gjennom bevegelsene og forbedrer fleksibiliteten av seg selv. Denne metoden hvis den følges vedvarende, er svært effektiv.

19. Osteopatisk manipulering:

Det er mange fordeler for denne. Det er spesielt gunstig for tilfeller der leddene dine er forstyrret og er årsaken til smerte. Massering kan ikke alltid hjelpe, men denne prosedyren vil sikkert fungere. Det myke vevet kan manipuleres og flyttes tilbake på plass, og dermed redusere betennelse og smerte på en gang. På den måten kan du også hoppe over terapi og kirurgi, noe som koster en formue. Denne prosessen er fortsatt lav nøkkel, men fungerer som en sjarm.

20. Eliminer korn og sukker:

Lurer på hvordan du kan redusere ryggsmerter hjemme? Vel, her er ditt beste svar. Unngå sukker. Dette bidrar til å redusere insulin nivåer. Insulin er en av de viktigste årsakene til betennelse. I det øyeblikket du reduserer sukkerinntaket, har kroppen din et bedre grep om smerten din og fungerer godt for å redusere den kroniske sykdommen som har plaget deg.

Hvordan å redusere ryggsmerter er forvirrende ting for folk. Så disse var de beste 20 beste måtene på hvordan du kan arbeide med ryggsmerter og frigjøre muskelspenningen for et sunt liv, sanser all sårhet og rushing til legenes klinikk.

Hvordan bli kvitt ryggsmerter øyeblikkelig og raskt:

I denne dag og alder der vi presses for tiden, ser vi etter øyeblikkelig lettelse når vi ikke har tid til å besøke en lege. Her er noen tips som hjelper deg med å takle "ouch" i ryggen din:

1. Strekk:

I de fleste tilfeller forårsaker muskler i ryggen ryggsmerter. Her er noen få strekker du kan prøve.

Strek 1: Knute til bryststrek:

Hvordan å redusere tilbake smerte naturlig hjemme? | Stiler på livet

 • Ligg flatt på ryggen.
 • Bøy ditt høyre kne veldig sakte og dra det til brystet.
 • Hold kneet eller shin og ta det forsiktig inn i brystet.
 • Hold denne posen i 15-20 sekunder.
 • Sakte, ta kneet ned.
 • Gjenta denne strekningen 3-4 ganger på hvert ben.

Strek 2: Knekvrikking:

Hvordan å redusere tilbake smerte naturlig hjemme? | Stiler på livet

 • Ligg på ryggen og rett dine ben.
 • Bøy høyre kne og langsomt krysse den til venstre.
 • Hold denne posisjonen til du føler strekken i underdelen av kroppen din i ca 20 sekunder.
 • Hold kjernen stram og sakte ta beinet tilbake på plass.
 • Gjenta på hver side.

Strek 3: Katt og ku utgjør:

Hvordan å redusere tilbake smerte naturlig hjemme? | Stiler på livet

 • Legg håndflatene og knærne på gulvet og sørg for at ryggen er rett. Din skulder må være på nivået med håndleddet og hofter over knærne.
 • Sakte, løft ryggen opp til taket og hold det for et pust.
 • Bøy ryggraden slik at brystet og halebenet står overfor taket.
 • Hold det for ett pust.
 • Alternativ mellom disse stiller seg i 10 ganger.

2. Ispakke:

En ispakke er ganske effektiv til å lindre ryggsmerter. Når det er en skade, rusker blodet til området for å helbrede det. Betennelsen forårsaker alvorlig smerte. Påføring av en ispakke sikrer raskt at betennelsen blir redusert og helbredet raskt. Sørg for at du bruker isen riktig, det kan skade huden din.

 • Dyp en klut i varmt vann og vri ut overflødig vann.
 • Sett ispakken eller knust is og sett den inn.
 • Plasser denne kluten på vondt i ca. 10-12 minutter.
 • Gjenta så mange ganger som du trenger for nødhjelp.

3. prøv en rub ned

Du trenger ikke å skalle ut mye penger ved å gå til en massasje terapeut. Bare prøv denne enkle massasje hjemme.

 • Ta 2 tennisballer og en sokk.
 • Sett tennisballene i sokken og bind opp endene.
 • Med ryggen mot veggen, plasser tennisballene mellom veggen og ryggen og gnid mot området som gjør vondt.
 • Alternativt kan du ligge på gulvet og følge samme prosess.

Dette er noen gode forslag for å lette smerten. Som sagt, "forebygging er bedre enn kur", sørg for at du tar vitaminer og slår stresset. Forhøyet humør, god hvile og en sunn livsstil går langt i å forebygge sykdommer.

Midt i din travle timeplan, sørg for at du sniker i treningen, spis sunt og få dem. Unngå vaner som kan skade helsen din.

Det er best å konsultere en lege som kan diagnostisere årsaken til ryggsmerter hvis du ikke finner noen lettelse.

Bilder Kilde: 1, 2.

Leave A Comment

33 + = 36